< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 32 beoordelingen
  • 7 27-10-18

    Willy

    Reis kwam wat traag op gang. Veel vrije tijd de 1e week en de tips om deze tijd in te vullen vielen tegen. Botanische tuin stelde weinig voor en de opvang van wilde dieren is een veredelde dierentuin. Het verblijf aan het Karibameer was fantastisch

  • 8 27-10-18

    Monique

    De reis door Zimbabwe, was afwisselend, mooi, spannend, avontuurlijk en leuk. De bevolking is geweldig en het land ook. De eerste week van de reis was een tikje saai, maar werd steeds boeiender. Ik heb er in elk geval van genoten.

  • 7 27-10-18

    Marina

    Mooie reis in een mooi land.

  • 7 27-10-18

    Anoniem

    Het tempo van de reis lag veel te laag en in verhouding veel te duur

  • 8 27-10-18

    Bert

    mooie reis,alleen de eerste week was wat mat

  • 8 27-10-18

    Anoniem

    Gevarieerd programma, prima vervoer onderweg, bovengemiddelde accommodaties (met enkele toppers).

  • 9 07-10-17

    Erik

    Super avontuurlijk en vooral qua wild spotten en game-drives een topper!

  • 9 07-10-17

    Aaffien

    Ik vond de rondreis Zimbabwe geweldig! Ik vind de balans goed tussen de reisdagen en steeds 2 overnachtingen op dezelfde plaats. De accommodaties waren vaak heel luxe. De reisleider Ndaba stond altijd voor ons klaar. Hij bood vaak extra activiteiten aan met de bus. Ook de chauffeur Cosmas heeft ons veilig overal naar toe gebracht. De bevolking is erg vriendelijk.

  • 8 07-10-17

    Carianne

    Mooi land, jammer dat Mugabe het zo leeg plukt en weinig investeert. De parken zijn mooi maar hebben dringend hulp nodig, want er is niet veel wild meer. Hotels waren perfect! Erg luxe voor een avontuurlijjke rondreis. Reisbegleider en chauffeur waren gouden gasten.

  • 9 07-10-17

    Irene

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-10-17

    Inge

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 07-10-17

    Rudy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-10-17

    Anita

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 26-08-17

    Alize

    Mooie reis. Als de route iets zou worden aangepast welicht nog mooier. Geweldige reisleider Ndaba en chauffeur Cosmas en ook de combinatie van die twee was top. Hoogtepunten: Rhino trekking in Matopo NP. Hwange NP. Victoria Falls ook als was het de tweede keer ;-) Matusadona NP en accommodatie Rhino Safari Camp.

  • 7 26-08-17

    Isabel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-10-16

    Hans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-10-16

    Monique

    Mooie reis, leuke groep, goede reisbegeleider en chauffeur, wel een paar lange reisdagen. Ook jammer vond ik het verschil van accommodatie in Matusadona NP. Verder mooie accommodaties en lekker eten!

  • 8 08-10-16

    Ron

    Een reis door een land dat ten onrechte een negatief imago heeft. Tijdens onze contacten met de lokale bevolking zijn we, zonder uitzondering, alleen maar vriendelijke en behulpzame mensen tegengekomen. Lokale reisbegeleiders Ndaba en Cosmas hebben een uitstekende job verricht en hebben alle voorkomende probleempjes tot een goed einde gebracht. Natuur is prachtig; met name de enorme concentraties olifanten die tot op korte afstand benaderd kunnen worden zijn geweldig. Ook de ontmoeting te voet met de neushoorns in Rhodes Matopos NP is super. Op verschillende plekken zijn wandelsafari's mogelijk, hetgeen een bijzondere ervaring is. Het afgelegen Matusadona NP aan het Kariba meer is een geweldige ervaring op een bijzondere locatie en met een prachtige lodge (Rhino Safari Camp).

  • 7 08-10-16

    Ine

    De reis zat wat opbouw betreft goed in elkaar. 2 reisdagen waren te lang. De route naar Chimanimani en de route door Zambia. In het donker aankomen en je ziet niets meer vd mooie plek. Verder echt genoten vd reis

  • 9 08-10-16

    José

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Zimbabwe

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen