Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 10 beoordelingen
  • 6 13-02-20

    Henri

    Prachtige reis, maar het was allemaal net een beetje 'te', te veel indrukken, te druk, te lange reisdagen, te veel onduidelijkheden, te veel irritaties. Maar ik heb India en Nepal van veel kanten gezien, vooral ook de inbreng van de lokale reisbegeleiders!!!

  • 7 13-02-20

    Gerda

    De trip door Rajasthan was indrukwekkend, maar bevatte wel erg lange reisdagen en héél veel forten. Zou mijn inziens wat ingekort kunnen worden. Varanasi en Nepal waren geweldig!

  • 8 09-01-20

    Hanny

    We hebben een prachtige reis gemaakt. Wat betreft de straatbeelden, het voelt alsof je zelf in een film rondloopt met al die koeien, kippen, schapen. De fietsen, die alles kunnen vervoeren, de enorme chaos op straat in de steden, oorverdovend. Prachtige forten en paleizen, die zo mooi zijn gebleven en dan de natuurparken. Wat een rust.

  • 8 09-01-20

    Maria

    Mooie reis helaas weer wat minder deze periode. Wel héél jammer dat we op meerdere dagen door lange reistijd op de plaats van bestemming niet meer de voorgestelde activiteiten konden doen!

  • 8 09-01-20

    Arie

    Heel veel gezien en gedaan!! De enthousiaste gids heeft hiervoor zelfs haar vrije dagen opgeofferd. Ze heeft ons veel achtergrond gegevens verteld over beide landen. Op het eerste hotel in Delhi na, hadden we prima hotels. Op de terugvlucht vanuit Kathmandu waren er problemen. Door vertraging (2 uur) misten we onze aansluiting in Instanbul en kwamen een dag later dan gepland in Amsterdam aan. Een uur en 15 min. overstap tijd is wat krap. We hebben overnacht in een prima hotel. We kijken met plezier terug op deze prachtige reis. De groep bestond uit 11 personen, wat wij als erg prettig hebben ervaren.

  • 8 09-01-20

    Dirk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-01-20

    Bart en Karen

    Bijzonder memorabele reis! Heel veel gezien en veel indrukken opgedaan. De dagen waren goed gevuld, maar -in onze beleving- was er ook voldoende ‘vrije’ tijd om al het opgedane rustig te verwerken. We troffen het met onze gids Ina die zich als een kloek over haar kuikens heeft ontfermd. Geen moeite was haar teveel. Daarnaast wist zij ook bijzonder veel te vertellen over de vele bezienswaardigheden die we hebben bezocht. Ook tijdens onze eerste ontdekkingstocht door de Indiase menukaarten wist zij ons wegwijs te maken, zodat we 1 maand lang heerlijk hebben gegeten. Uiteraard ben je tijdens zo’n rondreis afhankelijk van factoren die je niet in de hand hebt, zoals het weer (januari is kouder dan verwacht-neem een jas mee!), de wegen (waar hard aan gewerkt wordt, zodat we een héél enkele keer wat later op de plaats van bestemming aankwamen) en andere zaken. Maar dankzij Ina hebben we dit niet als een probleem ervaren. NB: Op de eerste dag in Delhi word je direct geconfronteerd met de schokkende armoede in India en de vele mensen die op straat leven en werken. Ons hotel was niet optimaal -t.o.v. de hotels die nog zouden volgen-, maar als je ’s morgens de mensen op straat ziet slapen, voel je je toch een beetje decadent.

  • 8 14-11-19

    Els

    Een mooie reis met kinderziektes. De 20 dagen in India waren zeer interessant met leuke excursies en een jonge maar wel zorgzame gids. Helaas bleek de kamelentocht in Bikaner woestijn spannender omschreven in de reisomschrijving dan in de praktijk. Het was een rondje van 1,5 uur met 2 personen op één kameel op agrarisch terrein. Helaas, het voelde erg nep. Daarentegen was het diner 's avonds met muziek en dans zeer vermakelijk. Veel excursies die we in India hebben gehad stonden niet omschreven in de reisomschrijving, maar bleken inclusief. Erg fijn! Beter geregeld dan in Nepal, waar de gids, naar mijn gevoel, willekeurige prijzen vroeg voor een excursie. Vreemd dat we gedwongen werden de toegangsprijs van het Chitwan park te voldoen bij boeking van de jeepsafari/kanotocht. In onze reisbescheiden staat toch echt staat dat deze inclusief is. Ondanks dit met de gids besproken te hebben, moesten we toch 20 dollar neerleggen voor de toegangsprijs. De totale reis is interessant, ondanks het vele gereis. Zeker genoten!

  • 9 14-11-19

    Karel

    De balans in de reis was prima. Zowel natuur als cultuur. Voor mij persoonlijk had iets meer natuur ook gemogen.

  • 9 14-11-19

    Louis

Groepsrondreis Noord-India en Nepal

Van Rajasthaanse forten tot machtige Himalaya toppen

image
30 dagen vanaf € 2.199
Naar boven