< Terug naar resultaten

! Voor deze reis zijn er meerdere reisroutes. Onder Data & Prijzen vind je welke route wanneer gevolgd wordt. Maak hieronder je keuze.

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  vlucht Amsterdam – Delhi

  Voor de vluchtgegevens verwijzen we je naar het vluchtschema.

 • 2

  aankomst Delhi

  image

  Vandaag maken we kennis met de bruisende wereldstad Delhi. Dompel je onder in het voor India zo kenmerkende avontuur: heilige koeien die de straat blokkeren, gezellige thee- en eetstalletjes, motortaxi's en riksja's die allemaal tegelijk toeteren. Oud-Delhi is een ommuurde stad met poorten, nauwe straatjes, tempels, moskeeën en kleurrijke bazaars. Het enorme Rode Fort en de Jama moskee torenen hoog uit boven de stad. 

  image

  Vanaf de minaret heb je een mooi uitzicht over de oude stad. Aan de markt staat een schitterende ‘gurdwara’, een Sikh heiligdom met een dak van goud. Het is hier een komen en gaan van mannen met imposante tulbanden en vrouwen gekleed in felgekleurde sari's. We overnachten in een comfortabel hotel in het zuiden van Delhi.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 3

  Delhi / vrije dag

  image
  Vandaag is het tijd om Delhi te verkennen. Er is genoeg te zien. Ontdek de stad te voet, per riksja of ga mee met een optionele fietstour. Dat is een leuke manier om de stad te verkennen! Een aanrader is Humayun’s graftombe, een indrukwekkend bouwwerk van rood zandsteen. Of ontdek de verschillen in de stad in het moderne Delhi, waar je rondom Connaught Place een groot plein vindt met veel winkeltjes en gezellige restaurants. 


  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 4

  met de trein naar Agra

  image

  We staan vroeg op en gaan na het ontbijt richting het treinstation van Delhi. We reizen in ongeveer twee uur met de trein naar Agra. Onderweg zie je het dagelijkse leven van de Indiërs. Eind van de ochtend komen we in Agra aan. In de periode van de mogols (1526-1858) was Agra de hoofdstad van India. Veel fraaie gebouwen dateren dan ook nog uit die tijd.  Maar bovenal staat deze plek bekend om hét icoon van India, de Taj Mahal. Dit bouwwerk is één van de zeven architectonische wereldwonderen.

  image

  In de middag hebben we voldoende tijd in Agra en kunnen we de Taj Mahal bezoeken. Omringd door een prachtige tuin met vijvers en fonteinen en gelegen aan de Yamunarivier ligt de Taj Mahal op een schitterende locatie. Met zonsopgang en zonsondergang wordt het witte marmer door de zon zachtroze gekleurd en dat geeft een magisch tintje.

  image

  Ook een bezoekje aan Agra Fort is de moeite waard. Binnen de 20 meter hoge muren van het fort bevindt zich een kleine stad met moskeeën, kamers en tuinen. Je hebt er ook een fantastisch uitzicht over de rivier de Yamuna waarachter de Taj Mahal opdoemt.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 5

  naar Ranthambore NP via Fatehpur Sikri

  image

  Vandaag rijden we via Fatehpur Sikri naar het Ranthambore Nationaal Park. Fatehpur Sikri betekent ‘stad van de overwinning’. De architectuur van de stad, met een paleis, enkele tombes en moskeeën, is bijzonder. De stad werd gebouwd door de Mogol heerser Akbar de Grote. Fatehpur Sikri is een verlaten stad. Het duurde ongeveer 15 jaar om het complex te bouwen, maar door een tekort aan drinkwater in die tijd werd de stad al snel verlaten, wat een indrukwekkende sfeer aan de stad geeft.

  image

  Daarna rijden we door naar het Ranthambore Nationaal Park. Kenmerkend voor dit park is de variatie aan landschap. Dichte bossen, open vlaktes en rotsformaties wisselen elkaar af. Ranthambore staat bekend als dé plaats waar de kans op het zien van wilde tijgers groot is. 


  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Diner
 • 6

  Ranthambore NP

  image

  In de ochtend maken we een safari, per canter safariwagen, in het prachtige Nationaal Park. Grote kans op het spotten van de wilde tijgers! Maar naast tijgers zijn er meer diersoorten te ontdekken; er leven onder andere luipaarden, sambaherten, gazelles, krokodillen en vele soorten vogels. Grote kans dat je vandaag meerdere dieren gaat zien. Heb je na de ochtendsafari niet genoeg gezien? 's Middags kun je nog een optionele safari maken.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 7

  naar Bundi

  image

  Na het ontbijt vertrekken we richting de stad Bundi. Dit is onze eerste echte kennismaking met de kleurrijke staat Rajasthan met zijn vele paleizen en forten, de één nog mooier dan de ander. Het uit de 14e eeuw stammende Taragarh fort in Bundi is één van die pareltjes. Het torent hoog boven de stad uit. 

  image

  Sla ook het Garh Paleis niet over. Ontdek de verstopte kamers via de smalle doorgangen en trapjes. Hier ben je omringd door prachtige wandschilderingen en waan je je volledig in vroegere sferen. Naast het bezoeken van deze prachtige bouwwerken is Bundi ook een fijne plek om rond te dwalen met haar kleine tempeltjes, alom aanwezige apen en vriendelijke bevolking.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 8

  naar Udaipur

  image

  We rijden vandaag in ongeveer 5 uur naar het Udaipur, ook wel het Venetië van het Oosten genoemd. Het is een sfeervolle stad, waar je uren kunt ronddwalen door een wirwar aan straatjes. Het stadje staat vol met tempels, haveli’s en vooral paleizen. Kijk je ogen uit bij het schitterend gedecoreerde ‘City Palace’ en het witte ‘Lake Palace’ welke tevens het zomerpaleis was van de toenmalige maharadja. Dit paleis is bekend geworden door de James Bond film. We overnachten in een centraal gelegen, comfortabel hotel.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 9

  Udaipur / vrije dag

  image

  Vandaag is er genoeg tijd om de magische stad Udaipur te ontdekken. Aan de rand van de stad ligt Lake Pichola. Dit meer is omringd door schitterende bergen en het adembenemende City Palace. Een leuke manier om Udaipur te beleven is per boot. Huur een bootje en geniet van het uitzicht op de stad vanaf het water. Pak je de zonsondergang mee vanaf het meer? Lake Pichola is dan op z'n allermooist!

  image

  Voor een mooi uitzicht over de stad wandel je naar de top van de heuvel richting het ‘Monsoon Palace’. Vermaak genoeg in de avonduren, je kunt bijvoorbeeld een traditionele dansvoorstelling bijwonen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 10

  naar Jodhpur via de Jain Tempel in Ranakpur

  image

  Een flinke reisdag vandaag die we onderbreken met een bezoek aan de indrukwekkende Jain Tempel in Ranakpur. Dit complex uit de 15e eeuw, gelegen aan de voet van Aravalli Hills, is gewijd aan het Jaïnisme. Dit is een eeuwenoude religie die opbloeide naast het Hindoeïsme en ook invloeden vanuit het Boedhisme heeft. Geen geweld en levendige dingen geen schade toebrengen omdat deze een ziel hebben zijn de belangrijkste deugden van het Jaïnisme. Naast de schitterende hoofdtempel, de Chaumukha Mandir met 29 zalen, 80 koepels en 1444 afzonderlijke pijlers, zijn er een aantal kleinere tempels binnen en buiten het complex. Aan het eind van de middag komen we aan in Jodhpur. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 11

  Jodhpur

  image

  Jodhpur wordt ook wel ‘de blauwe stad’ genoemd, dit slaat op de vele huisjes die blauw zijn geschilderd. Niet onopgemerkt blijft het imposante Mehrangarh Fort dat boven de stad uittorent. Beklim het Fort voor een schitterend uitzicht over de stad. In de ochtend gaan we met onze gids op verkenning tijdens een stadstoer. De middag is ter vrije besteding.

  image

  In Jodhpur hangt een gemoedelijke sfeer, waardoor je in alle rust de stad in je op kunt nemen.  Het is de perfecte plek om wat souvenirtjes voor thuis aan te schaffen, breng eens een bezoek aan de Sadarbazaar of de Jaswant Thada, ook bekend als de ‘Taj Mahal van Marwar'. Sluit de dag af bij een van de vele eettentjes, waar ze voornamelijk lokale gerechten serveren. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 12

  naar Jaisalmer, verblijf in de woestijn bij Sam Dunes

  image

  Vandaag rijden we in ongeveer 6 uur richting Jaisalmer. We laten de stad eerst links liggen en gaan verder de Thar woestijn in voor onze unieke overnachting bij de zandduinen van Sam. Als je wilt kun je hier een woestijntocht per kameel maken. Verwonder je over de enorme zandduinen in combinatie met hier en daar wat groen. We overnachten in een tentenkamp waar we, als het helder weer is, 's avonds kunnen genieten van de prachtige sterrenhemel.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Diner
 • 13

  naar Jaisalmer / vrije dag

  image

  Vanuit ons kampement is het na het ontbijt een kort ritje van ongeveer 45 minuten naar sprookjesachtig Jaisalmer. Je hebt hier de rest van de dag om op verkenning te gaan. Jaisalmer is misschien wel de mooiste stad van Rajasthan. Met haar honingkleurige gevels en jaïnistische tempels. Ook is hier een immens Gouden Fort gebouwd. Opgetrokken uit geel zandsteen is dit het enige bewoonde fort in India. Doordat er vele woningen en winkeltjes zijn gevestigd lijkt het net een stad op zich. Je kunt hier uren slenteren door de nauwe steegjes. 

  image

  Binnenin bevindt zich het Maharadja paleis en er zijn diverse bewerkte Jaïntempels te bewonderen. De stad kent verder vele oude haveli’s waarvan de bewoners schatrijk waren in de tijden van de handelskaravanen. In Jaisalmer kun je ‘s avonds heerlijk eten in een van de vele restaurantjes met een schitterend uitzicht op het fort.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 14

  naar Bikaner

  image

  Met onze eigen bus vertrekken we na het ontbijt richting Bikaner, een rit van ongeveer 6 uur. Bikaner is een levendige stad met een karakteristiek oud centrum in het uiterste westen van de Thar woestijn. De stad ligt aan de vroegere karavaanroute van Afrika naar Centraal-Azië. De door kamelen getrokken karren die door de smalle straten rijden doen aan deze tijd terugdenken. De woestijnstad staat tevens bekend om de diversiteit aan culturele activiteiten, zoals dansvoorstellingen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 15

  Bikaner en bezoek Deshnok Tempel

  image

  In de ochtend bezoeken we de curieuze rattentempel in Deshnok. Het complex wordt bewoond door duizenden ratten die door de Hindoes als reïncarnaties en dus als heilig beschouwd worden. De rest van de dag is ter vrije besteding.

  image

  Bezoek zeker het markante Junagarh Fort, een indrukwekkend bouwwerk uit de tijd van Mogolkeizer Akbar. Destijds gebouwd om de bevolking tegen indringers te beschermen. Het fort wordt door een kilometer lange muur omgeven en herbergt vele zalen waaronder het Bloemenpaleis, dat versierd is met prachtige afbeeldingen en marmeren panelen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 16

  naar Jaipur

  image

  Vandaag komen we aan in Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan. Deze stad wordt ook wel de ‘roze stad' genoemd, vanwege de vele in roze zandsteen opgetrokken gebouwen. Deze kleurrijke stad heeft een typische Indiase cultuur en vele bezienswaardigheden. De hoofdstraat van de stad wordt gedomineerd door de rijk versierde façade van de Hawa Mahal (Windpaleis). Door de fraai bewerkte raampjes konden de haremvrouwen ongezien het straatleven in de gaten houden.

  image

  Jaipur vormt samen met Delhi en Agra de gouden driehoek van India. Als je de stad gaat verkennen breng dan zeker ook een bezoek aan het paleis achter de Hawa Mahal, waar tegenwoordig een museum is gevestigd. In de omliggende tuinen ligt het grootste stenen observatorium ter wereld. Jantar Mantar is een opvallend, uiterst modern ogend, complex van ruim drie eeuwen oud!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 17

  Jaipur / bezoek Amber fort en vrije middag

  image

  In de ochtend bezoeken we het bekende Amber Fort, dat net iets buiten Jaipur ligt. Het is het meest indrukwekkende paleis in de Amber regio, gelegen op een heuvelrug met schitterend uitzicht over het Maotha meer. Het fort diende destijds als verblijfsplaats van de keizers van het Mogolrijk. Het is mogelijk om het fort op eigen houtje te verkennen, maar je kunt ook een gids huren die je veel kan vertellen over dit eeuwenoude fort.

  image

  Na het bezoek aan het Amber Fort heb je de rest van de dag de tijd om deze stad in je op te nemen. De lokale bevolking is er vriendelijk en het eten voortreffelijk. Dat de stad chaotisch en druk is, geeft je het gevoel in het échte India te zijn. In de brede straten vind je vele straatverkopers en kleine bazaars waar je antiek op de kop kunt tikken. Raj Mandir is wellicht één van de mooiste art deco bioscopen van India en als je in stijl een Bollywood-film wilt zien, dan is dit de plek.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 18

  naar Delhi, vlucht Delhi - Varanasi

  image

  In de ochtend vertrekken we met de bus van Jaipur naar Delhi, waar we de binnenlandse vlucht naar Varanasi nemen. Varanasi is al sinds eeuwen dé belangrijkste Hindoe-pelgrimsplaats van India. Zoals de Engelse auteur Mark Twain ooit mooi verwoorde: ‘Benares is ouder dan de geschiedenis, ouder dan traditie, nog ouder dan legende en ziet er twee keer zo oud uit als deze drie samen’. Als je 's avonds naar de oevers van de Ganges gaat heb je de kans om een bijzondere ceremonie, 'Aarti' mee te maken.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 19

  Varanasi / vrije dag

  image

  In de ochtend maken we in alle vroegte een boottocht over de Ganges om het leven op en aan de heilige rivier te aanschouwen. Op de trappen die leiden naar de bekende Ganges rivier verzamelen zich elke dag grote groepen pelgrims. Een lange rij ghats (rituele wasplaatsen) ligt langs de linkerkant van de oever.

  image

  Bij twee van de ghats zie je rookpluimen omhoog kringelen: overledenen worden in processie naar deze ghats gedragen, besprenkeld met ghee (geklaarde boter) en gecremeerd. Hun as wordt daarna in de rivier de Ganges gestrooid, de grootste wens van iedere Hindoe.

  image

  In de middag bezoeken we Sarnath, even buiten de stad. Sarnath is een heiligdom voor boeddhisten. Het is de plaats waar Boeddha vijf eeuwen voor de jaartelling voor het eerst zijn volgelingen toesprak. Nu zijn er van de rijkdom aan stoepa's en tempels alleen nog ruïnes over die erg interessant zijn.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 20

  naar Lumbini (Nepal)

  image

  Vandaag zullen we naar onze volgende bestemming gaan: Nepal. We maken ons op voor een lange reisdag en rijden naar de grens. Na de bijbehorende formaliteiten komen we aan in Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha. Lumbini staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt jaarlijks bezocht door vele pelgrims.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 21

  naar Chitwan

  image

  Na het ontbijt staat de rit naar Chitwan op het programma. Chitwan is een Nationaal Park, gelegen in de Terai, de zuidelijke en warme laagvlakte van Nepal. In dit park zijn verschillende diersoorten te spotten. We verblijven in een mooie lodge net buiten het dorpje. Het is heerlijk toeven in de grote tuin bij de lodge.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 22

  Chitwan / vrije dag

  image

  Sinds 1973 is Chitwan een nationaal park, wat de wildstand erg ten goede is gekomen. Je kunt hier onder andere vogels, herten, apenkolonies, beren, en krokodillen te zien krijgen. Met heel veel geluk kun je in Chitwan zelfs een Bengaalse tijger spotten. Daarnaast is het park vooral bekend om zijn neushoorns, ongeveer 400 in totaal. Er zijn verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar wild. Zo kun je een tocht per jeep maken, waarbij je onder begeleiding van een ervaren gids diep het nationaal park ingaat.

  image

  Een tocht over de rivier in een uitgeholde kano is ook een aanrader. Onderweg zie je veel vogels en je hebt een goede kans om de indrukwekkende mugger krokodil te spotten. Het subtropische karakter van de laagvlakte en het wildleven van Chitwan zullen een aangename aanvulling zijn op wat je al in Nepal hebt meegemaakt.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 23

  naar Pokhara

  image

  In ongeveer vijf uur rijden we van Chitwan naar Pokhara, prachtig gelegen aan het Phewameer. Pokhara is een stad met een relaxte sfeer in een schitterende bergachtige omgeving. Vandaag heb je de tijd om even lekker tot rust te komen na alle opgedane indrukken van de afgelopen dagen. Je kunt er heerlijk roeien, wandelen en fietsen. Pokhara ligt aan de voet van het imposante Annapurna Massief, het uitzicht erop is fenomenaal!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 24

  Pokhara / vrije dag

  image

  Pokhara is na Kathmandu de grootste stad van Nepal, maar veel minder druk. ‘s Ochtends vroeg is het uitzicht van de opgaande zon op het water van het Phewa meer en de witte bergen op de achtergrond een echt spektakel. Je kunt er gemakkelijk een bootje huren of rustig door de straten slenteren. Een wandeling naar de witte Peace Pagoda aan de overkant  van het meer is ook zeer de moeite waard. Vanuit hier heb je een geweldig uitzicht over Pokhara en de Himalaya met zijn toppen boven de achtduizend meter. Ook is het leuk om langs het meer te fietsen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 25

  Pokhara / vrije dag

  image

  Omdat er veel hoge bergen in het gebied rondom Pokhara liggen is deze stad een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling of trekking. Dit kun je ter plaatse regelen met de reisbegeleider. Ook het oude centrum van Pokhara is ook zeker de moeite waard. Je vindt er hindoe tempels, een boeddhistisch klooster en verschillende kleine musea. Geniet aan het einde van een actieve dag van een heerlijke Nepalese maaltijd bij een van de sfeervolle restaurants. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 26

  naar Nuwakot

  image

  Vandaag rijden we naar Nuwakot. Op een bergkam aan de rand van de Kathmandu vallei ligt ons hotel met een prachtig uitzicht. Op een heldere dag kan je vanuit het hotel de hoge toppen van de Himalaya zien oprijzen. Het is een heerlijke plek om bij te komen met een prachtig uitzicht over de omgeving. Je kunt onder andere rondslenteren in het dorpje en het dagelijkse leven aanschouwen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 27

  naar Kathmandu

  image

  We reizen in zo'n 3 uur naar Kathmandu. In deze levendige stad vind je op elke straathoek kunstig bewerkte tempels, huizen met schitterende uit hout gesneden ramen en kleurrijke rituelen. Het belangrijkste punt van de stad is Durbar Square, het centrale plein. Hier vind je tempels, musea, paleizen en religieuze beelden. Deze pleinen fungeren bovenal als ontmoetingsplaats. Plof neer op het plein en zie hoe het dagelijks leven in de hoofdstad zich voor je afspeelt. 

  image

  Ten westen van Thamel ligt Swayambunath, ook wel de Monkey Tempel genoemd, dit verwijst naar de vele apen rondom het complex. Dit is het oudste boeddhistische tempelcomplex van de vallei. Na een flinke klim heb je vanaf deze tempel een prachtig uitzicht over de hele stad. 

  image

  De Tibetaanse boeddhistische stupa Bodhnath is één van de belangrijkste centra van het Tibetaanse Boeddhisme. Het is de grootste stupa in Nepal en lijkt (vanuit de lucht) op een reusachtige Mandala. Vlak bij Bodhnath ligt de hindoeïstische tempel Pashupatinath aan de Bagmatirivier. Heilige mannen komen hier om te sterven en er vinden dan ook lijkwassingen en -verbrandingen plaats. Niet-hindoes mogen dit tempelcomplex niet betreden, maar vanaf een heuvel tegenover het heiligdom heb je een goed zicht op de rituelen die er plaatsvinden.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 28

  Kathmandu / bezoek Bhaktapur

  image

  Vlakbij Kathmandu bevinden zich nog twee andere koningssteden: Patan en Bhaktapur. Ook deze steden zijn gebouwd rond een Durbar Square en bezitten eveneens een onvoorstelbare schat aan hindoeïstische en boeddhistische kunst. We bezoeken Bhaktapur dat op korte afstand van Kathmandu ligt. Bhaktapur wordt door velen de mooiste stad van Nepal genoemd. In de wirwar van straatjes bevinden zich overal tempels, monumenten en pleinen. Je waant je in een echt openluchtmuseum. Ook hier is het Durbar Square het centrale punt van de stad.

  image

  Bhaktapur staat bekend om haar schitterende goed bewaarde eeuwenoude gebouwen. Het is een aaneenschakeling van pleinen met prachtige tempels, zoals de 30 meter hoge Nyatapola tempel. Deze tempel heeft 5 verdiepingen en is de hoogste tempel van Nepal. Het is een prachtig staaltje Newari architectuur. Beklim de tempel voor een mooi uitzicht over het plein.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 29

  vlucht Kathmandu - Amsterdam

  image

  De schitterende reis door kleurrijk, magisch India in combinatie met Nepal, het dak van de wereld zit er op. We vliegen naar huis met een schat aan indrukken en ervaringen die we een leven lang met ons meenemen. Voor gegevens over de vlucht verwijzen wij naar het vluchtschema. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 20 deelnemers
 • Ontdek magisch Noord-India en imposant Nepal
 • Ervaar het leven aan de heilige Ganges in Varanasi
 • Ga op zoek naar wild in Ranthambore en Chitwan NP
 • Bezoek de forten en paleizen van Rajasthan
 • Tijdbesparende binnenlandse vlucht van Jaipur naar Varanasi
 • Bezoek de wereldberoemde Taj Mahal
 • Inclusief alle ontbijten tijdens de reis
 • Overnachting in de Woestijn bij Jaiselmer
 • Op zoek naar wild in twee nationale parken: Ranthambore en Chitwan
 • Privévervoer mét airconditioning tijdens gehele reis
 • Verblijf in comfortabele, authentieke hotels

Groepsrondreis Noord-India en Nepal

Van Rajasthaanse forten tot machtige Himalaya toppen

image
29 dagen vanaf € 2.949 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven