Beoordelingen over de Groepsrondreis Java & Bali
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.9 24 beoordelingen
 • 7 21-09-19

  Peter

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 21-09-19

  Jurgen

  Fijne reis, lange dagen, maar ook veel gezien. Reis met veel diversiteit, qua cultuur en flora en fauna. Zelf ook iniatieven kunnen ondernemen naar interesses.

 • 8 21-09-19

  Arno

  Mijn eerste reis met Sawadee en ook mijn eerste keer in Indonesië is goed bevallen. De reis bood een goede mix tussen inspanning en ontspanning. Indonesië is een fantastisch mooi land met een hele vriendelijke bevolking. Ook leuk was dat je duidelijk, met name op Java, op minder toeristische plekken kwam. Wat minder goed beviel was dat we deze reis 3 reisbegeleiders gehad hebben. Mede daardoor was de informatievoorziening niet altijd even goed. Aan het einde zouden we in het hotel meerdere dagkamers hebben, maar na heel veel overleg hadden we uiteindelijk 2 dagkamers.

 • 7 21-09-19

  Janneke

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 21-09-19

  Judith

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 27-07-19

  Bernadette

  Het eerste gedeelte is qua reizen best wel intensief. Dan heb ik het over Java.

 • 7 27-07-19

  Marieke

  Mooie reis, maar gedoe met gidsen en te veel participatieve cultuur dingen

 • 8 27-07-19

  Alexander

  Een mooie en afwisselde reis langs vulkanen, uitgestrekte reisvelden en boeiende steden. Het gedeelte op Java is vrij intensief, waarbij je meerdere malen midden in de nacht op moet staan. Maar je word altijd beloond met een schitterend uitzicht en s'avonds kun je heerlijk eten bij één van de vele waroeng's op straat!!! Reisbegeleider Tri is een topper!!!

 • 8 27-07-19

  Gert Jan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 27-07-19

  Andre

  mooie afwisselende reis , maar de reisdagen waren wel lang

 • 7 27-07-19

  Dien

  Dit was de eerste keer dat de reis van Sawadee anders verliep dan verwacht. We hadden hiervoor goede ervaringen met Sawadee. We hebben deze reis 3 gidsen gehad. We hebben zelf als groep moeten vragen om aanwezigheid of een telefoonnummer van een gids. We zouden een gratis excursie krijgen, welke dan? Aan het einde zouden we in het hotel 4 dagkamers hebben, maar dat was er niet. Gelukkig was de tweede gids erg goed.

 • 7 27-07-19

  Leonie

  Java was druk en hectisch. Het natuurschoon was overweldigend. vooral de zonsopkomst boven de vulkanen en de beklimming van de Ijen waren hoogtepunten. Bali is rustiger maar ook meer toeristisch. Vooral de wandeling door de rijstvelden was adembenemend.

 • 8 27-07-19

  Rick

  Tijdens deze reis heb ik ontzettend veel gezien van Java en Bali. Niet alleen toeristische hoogtepunten, zoals de Borobudur en de Bromovulkaan, maar juist ook het dagelijkse leven van de Indonesiërs. Onze reisleider wist altijd de leukste en mooiste binnendoorroutes te vinden waar de lokale bevolking duidelijk geen toeristen gewend was.

 • 8 27-07-19

  Max

  Vooral het Java-gedeelte van de reis was echt prachtig! Een goede afwisseling tussen natuur en cultuur. Ook mooie balans tussen programma en vrije dagen. Het mooie is dat je ook op de minder toeristische plekjes komt! Fijn om op Bali een aantal vrije dagen te hebben. Daar ben je ook aan toe. De dagen die een programma hebben, waren echter minder interessant. De cultuur ervaring op Bali ontbreekt. Gids op Java was heel goed, op Bali juist niet. (graag niet publiceren)

 • 8 20-07-19

  Jordy

  Gehele reis was top verzorgd !

 • 8 20-07-19

  Eline

  Ik ben samen met mijn vriend op een groepsreis van Sawadee meegegaan. We hebben enorm veel van Java gezien en genoten van de rust die we op Bali kregen. Het vervoer, de overnachtingen en de activiteiten waren allemaal top geregeld. Jammer dat we 3 verschillende gidsen hadden, maar 2 daarvan waren uitzonderlijk goed!

 • 8 20-07-19

  Gwendolyn

  Het was goed georganiseerd. Veel gezien en gedaan prachtige reis!

 • 7 20-07-19

  Naomi

  De reiselementen waren super mooi en interessant; alle highlights worden aangedaan. Alleen het hebben van vier verschillende gidsen zorgt voor veel onduidelijkheid en gemiste kansen. Dit maakt de ervaring minder compleet. Ook was er niet altijd overeenstemming met de informatie in het programma en op de app en wat de gids wist.

 • 9 20-07-19

  Donya

  Hele gave reis. Heel veel gezien. Erg gevarieerd aanbod.

 • 10 20-07-19

  Rick

  Het was een hele belefenis! Prachtige landschappen! Een ding waar je rekening mee moet houden is dat je veel en lang onderweg(wel met spectaculair uitzicht en vriendelijk zwaaien de bevolking). In Java voel het het als je een bekend persoon bent! Veel willen met je op de foto of maken een foto van je. Ik heb enorm genoten van de warme bevolking van Indonesië. Zeker een aanrader voor iedereen die van reizen houdt.

Groepsrondreis Java & Bali

Boeiende tradities en natuurlijke schoonheid

image
19 dagen vanaf € 1.879,-
Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.