< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 377 beoordelingen
  • 8 07-09-19

    Marcel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 07-09-19

    Jeroen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-09-19

    Britt

    Mijn reis met Sawadee naar Java/Bali was enorm goed geregeld en een super gids! Erg fijn dat hij ook nederlands sprak. Weliswaar met accent maar hij was goed te verstaan. Mooie reis gehad en erg veel gezien van Indonesië. Enige minpunt was het slechte hotel bij de bromo vulkaan.

  • 9 07-09-19

    Ineke

    Een fantastische reis met veel mooie excursies en natuurschoon. We hebben veel informatie gekregen over de cultuur en natuur op Java en Bali en zijn prima begeleid door een hele goede gids. Een leuke groep en goede hotels maakten de reis compleet. Kortom, een reis om nooit meer te vergeten!

  • 8 27-07-19

    Petra

    Mijn eerste groepsreis met Sawadee was een schot in de roos. Goed georganiseerd, Morris was een heel goede gids, fijne groep, mooie locaties, interessante eilanden (Java en Bali).

  • 8 27-07-19

    Anneke

    Goed georganiseerd, fijne accomodaties, prima reisbegeleider

  • 9 27-07-19

    Bram

    zeer afwisselend, informatief, mooie keuze van hoogtepunten cultuur en natuur.

  • 9 27-07-19

    Marjolein

    Goed georganiseerd, handige app, bekwame reisbegeleider

  • 10 27-07-19

    Femke

    Wij hebben echt ontzettend genoten van de reis naar Indonesië! Het was onze eerste keer buiten Europa en daarom vonden wij het fijn om een groepsreis te nemen, dit was een goede keuze! De reisbegeleider, Morris, was super! Hij was betrokken, kon al je vragen beantwoorden en was erg behulpzaam. Ik raad deze reis zeker aan als je de hoogtepunten van Indonesië wilt zien. Tip: Neem wel een extra warme trui mee, want het kan soms 's avond en bij de Bromo erg koud zijn.

  • 9 27-07-19

    Laura

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-07-19

    Ed

    Het was een nagenoeg perfecte reis. De reisleider was heel aardig, betrokken en wist ontzettend veel.

  • 9 27-07-19

    Corine

    Prachtige reis die geheel aan de verwachting voldeed. Reisleider Morris is een topper!. Alles werd door hem perfect geregeld en hij heeft ons veel geleerd over Indonesië. De hotels waren helemaal prima. Jammer dat het comfort van het vervoer (bussen) minder werd naarmate de reis vorderde.

  • 9 27-07-19

    Lindsay

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-07-19

    Jana

    Fijne reis in een heel leuke groep. Het reistempo was zeer aangenaam: niet te snel, maar wel veel gezien. Er mocht iets meer aandacht zijn voor duurzaamheid en de minder platgetreden wegen, maar ik heb er zeker van genoten.

  • 7 13-07-19

    Joeri

    Mooie reis, met leuke groep en uitstekende reisleider

  • 9 13-07-19

    Jeanette

    De gids Eddy was de grote spil in de reis naar Java en Bali. Hij heeft de reis zeer special gemaakt door er veel over te vertellen maar ook laten proeven door bijvoorbeeld verschillende soorten fruit te laten proeven. De reis was goed opgezet. Veel verschillende dingen ondernemen zoals een fietstocht, wandeling naar de Bromo vulkaan, treinreis, rijstvelden. Een prachtige reis met verschillende aspecten.

  • 8 13-07-19

    André

    De reis was goed verzorgd. Mooie hotels, vol programma met vooral veel cultuur. Onze reisleider Eddy zorgde met zijn enthousiasme en humor dat iedereen het erg naar zijn zin had. Wel erg toeristisch, de fietsexcursie in Ubud was een tegenvaller.

  • 9 13-07-19

    Mieke

    Fijne reis met veel afwisseling. Behoorlijk intensief door die afwisseling en de vele indrukken die je opdoet. Maar dat was ook de bedoeling. Sawadee leverde goede informatie vooraf en goede service.

  • 9 13-07-19

    Inge

    Fantastische rondreis waarbij je alle highlights van Java en Bali bezoekt. Zeer gevarieerd en voldoende extra opties om aan deel te nemen.

  • 8 13-07-19

    Suzie

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Java & Bali Hoogtepunten

Zeg selamat pagi tegen Indonesië

image
15 dagen vanaf € 1.499
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.