< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 806 beoordelingen
  • 9 27-09-19

    Lucie

    De reis is goed en gevarieerd opgebouwd; de reisdagen zijn niet te lang en/of te zwaar. Er is voldoende afwisseling tussen natuur, cultuur en vrije tijd. Ook de sportieve reiziger komt goed aan zijn trekken met prachtige wandelingen, vulkaan-beklimmingen en snorkel-/duiktrips. De reisbegeleiding is met Karin uitstekend geregeld.

  • 9 27-09-19

    Simone

    Mooie afwisselende reis. Van redelijk druk programma op Java, naar relaxen op Bali. Wandelen, fietsen en snorkelen, cultuur en vulkanen, het zit er allemaal in. Goede reisbegeleiding en een gezellige groep maakten het tot een mooi geheel.

  • 8 27-09-19

    Coen

    Mooie reis met goede afwisseling tussen activiteiten en mogelijkheden tot uitrusten. Vooral JAVA was een mooie ervaring.

  • 8 27-09-19

    Kim

    Prachtige reis, het authentieke Java op een mooie manier leren kennen en ook de vele verschillen met Bali ontdekt met haar eigen pracht en natuur. Karin is een fantastische reisbegeleidster met een ton aan verhalen, kennis en leuke tips. Geplande activiteiten goed afgewisseld met nodige vrijheid.

  • 8 27-09-19

    Amalia

    Fantastiche groep niet te groot waren met ze 10e totaal op reisleidster karin je bent top!

  • 10 27-09-19

    Ine

    Het was een mooie reis. Wel erg intensief met bijna dagelijks wisselende hotels en vaak vroeg op staan. Zelf geef ik de voorkeur aan minder hotels en meer vrije keuze wat betreft de activiteiten. Dit neemt niet weg dat ik tijdens deze reis fantastische momenten heb mogen beleven qua cultuur en avontuur.

  • 8 30-08-19

    Hans

    Bijzondere mooie reis met veel afwisseling! Je word meegenomen naar de lokale bevolking, ook maak je de de rituelen mee! Je gaat langs rijstvelden en de vele plantages, prachtige tempels, vulkanen en natuur. Kortom je leert Indonesië echt kennen!

  • 8 30-08-19

    Ronald

    Mooie, afwisselende reis

  • 8 30-08-19

    Anja

    Fijne reis met een mooie afwisseling tussen cultuur, natuur, activiteiten in het eerste deel van de reis en wat meer ontspanning in het tweede deel.

  • 7 30-08-19

    Adrie

    Goede reis met vooral in de eerste helft veel hoogtepunten. Op Bali meer rust en ontspanning. Een fijne Indonesische ‘opstapreis’. Persoonlijk had er wel wat meer spanning en avontuur in mogen zitten!

  • 9 30-08-19

    Jurgen

    Zeer mooie rondreis die de hoogtepunten (ook letterlijk) van Java en Bali bevat.

  • 9 21-06-19

    Rikie

    Van het begin tot het einde was de reis goed georganiseerd. Veel informatie werd al verstrekt via de app van Sawadee. Als er vragen ontstonden, bijvoorbeeld over het mee te nemen bagage gewicht, was er direct app contact.

  • 9 21-06-19

    Rens

    Wij vonden het een hele mooie reis waardoor we een goede indruk kregen van het land.Mede ook door de gids Anton die ons zeer goede informatie gaf en zeker een grote toevoeging was aan de hele reis.

  • 8 29-03-19

    Gauko

    Mooie reis, heel gevarieerd, veel gezien, veel gedaan, echt genoten

  • 8 29-03-19

    Jan

    Erg leuke en afwisselende reis, vooral dank aan onze reisleider Arie.

  • 8 29-03-19

    Nele

    Een reis waarbij de combinatie met cultuur en ontspanning mooi in evenwicht is. Je ziet zowel de toeristische trekpleisters van het land als de kleine dorpjes en unieke plekken. In een woord zeker de moeite !

  • 8 29-03-19

    René

    mooi afwisselende reis

  • 8 12-10-18

    Daniek

    Veel afwisseling in cultuur en natuur. De groepsgenoten waren super en de reisleider Arie ook. Er was genoeg ruimte voor eigen invulling.

  • 8 12-10-18

    Gerben

    De reis begon heel intensief en eindigde heel ontspannen. In Java zie je prachtige tempels en vulkanen en ontmoet je behulpzame mensen die minder toeristen gewend zijn en in Bali kom je tot rust bij mooie stranden en rijstvelden waarbij alles geregeld is.

  • 9 12-10-18

    Helma

    De reis was goed georganiseerd; goede hotels en afwisselende excursies.

Groepsrondreis Java, Bali en Lombok

Langs vulkanen en rijstvelden

Groepsrondreis Indonesië - Bali aap
22 dagen vanaf € 1.799
Naar boven