< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 148 beoordelingen
  • 9 03-09-19

    Maike

    Het was een geweldige reis. Onze reisbegeleidster deed het goed ondanks dat het haar eerste reis was.

  • 9 03-09-19

    Hannie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-09-19

    Tine

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-09-19

    Theo

    Het thema van de reis: 'De hemelse bergen' is volledig waargemaakt. Wij hebben genoten van het landschap. Ook de bevolking, met name in de bergachtige streken van Kirgizië, was indrukwekkend. Persoonlijk vond ik de groep van 14 personen te groot. Het was wel prettig dat gereisd werd met twee minibusjes waarin ruimte genoeg was, ook voor de handbagage.

  • 10 03-09-19

    Wouter

    Schitterende reis over de steppen en door de bergen van Kirgizië, een land dat nog niet door toeristen overstroomd is.

  • 8 03-09-19

    Paul

    Prachtige reis in een bijzonder mooi land

  • 9 03-09-19

    Jos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-07-19

    Henk-Jan

    Geweldige reis door schitterende natuurgebieden. Tash Rabat was voor mij het hoogtepunt. Karakol en Bishkek leuke steden om te bezoeken. Goed en lekker eten! Doen dus!

  • 8 02-07-19

    Magali

    Deze reis is perfect voor reizigers die houden van natuur en bergen. Hier kan je naar hartenlust wandelen. Ook paardenliefhebbers komen hier overal aan hun trekken. En als luxe niet op je prioriteitenlijst staat, dan is deze reis perfect !

  • 6 21-05-19

    Suze

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-05-19

    Lia

    mooie reis door nog authentiek niet touristisch land. Genoten van de overweldige natuur en de vriendelijke bevolking en niet onbelangrijk, de gezellige groep. De wandelingen waren prachtig en er was voldoende gelegenhied om zelf de zwaarte te bepalen .uitstekende begeleiding. bedankt Wendy. beoordeling 8,5

  • 8 21-05-19

    Anonieme Reiziger

    Kirgizië is een prachtig land. Hoofdstad Bishkek is niet erg inspirerend, had ik ook niet verwacht. Het begint pas echt mooi te worden op de plekken waar je ook kunt gaan wandelen. De bezoeken aan de musea vond ik langdradig.

  • 8 21-05-19

    Carla

    Goed georganiseerde reis. Prachtige landschappen, interessante kennismaking met Kirgizische tradities (arendjagen, 'dode-geiten-polo')

  • 8 21-05-19

    Annemarie

    Bijzondere reis, veel natuur en goede balans tussen comfort en gebrek aan comfort.

  • 8 21-05-19

    Gillis

    mooie reis die beantwoorde aan mijn verwachting;gastvrije bevolking ,goed eten,mooie natuur,goedkoop land en goede begeleiding

  • 8 21-05-19

    Jan

    Kirgizie is een land met super vriendelijke en zeer gastvrije mensen, in een wonderschoon bergdecor. Het land is nog authentiek en van massatoerisme is (nog) geen sprake,

  • 7 21-05-19

    Emmy

    Mooie reis door prachtig land met inderdaad hemelse bergen!

  • 7 21-05-19

    Wim

    Leuke reis maar af en toe iets te veel tijd op dezelfde plaats.

  • 9 04-09-18

    Marjan

    Fantastische reis met goede opbouw. Met Astrid als reisbegeleider kon het niet beter

  • 8 04-09-18

    Jolanda

    Mooie reis met indrukwekkende natuur. Zeer vriendelijke bevolking. De lokale gids gaf verder geen informatie over land, cultuur etc. Astrid prima reisbegeleidster

Groepsrondreis Kirgistan (Kirgizië)

De hemelse bergen

image
15 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen