< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 125 beoordelingen
 • 9 06-11-18

  Frouwine

  Geweldige reis. Veel gezien en veel gedaan. Alles eruit gehaald wat er in zat. Veel en lange reisdagen. Maar ook op de reisdagen was veel te zien.

 • 9 06-11-18

  Christian

  Mooie reis met veel interessante momenten. Mooie en minder mooie (maar wel indrukwekkende bezienswaardigheden. Wel veel lange reisdagen.

 • 10 06-11-18

  Bea

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 06-11-18

  Christa

  Ik heb een superreis gehad, voldeed volledig aan de verwachtingen en meer

 • 8 06-11-18

  Bea

  De reis zat goed in elkaar en de begeleiding was erg goed. Veel gezien en ook genoeg tijd om alles te kunnen bezichtigen. De overnachtingen waren prima. Indrukwekkend , mooi, intens, veel zijn woorden die bij mij opkomen.

 • 8 06-11-18

  Peter

  Een fijne reis die heel afwisselend is, er mag misschien wat meer natuur beleving in

 • 10 06-02-18

  Corne

  Een geweldige ,indrukwekkende en mooie reis. De passie en kennis over deze landen en hun bevolking heeft onze gids Perry zeker bij ons overgebracht. Wij zijn hem hier dankbaar voor. Wij kijken terug op een reis met een gezellige groep medereizigers .

 • 9 06-02-18

  Frits

  Deze reis door Indo-China is vooral genieten van de cultuur in deze 3 landen. Je doet veel ervaringen op over de religies Boeddhisme en Hindoeïsme met hun prachtige tempels en pagodes. (Vooral Angkor Wat is indrukwekkend!). Ook kom je onder de indruk bij een bezoek aan de Cu Chi tunnels. Landschappelijk is Laos het mooist.

 • 10 06-02-18

  Magdy

  Geweldige reis, leuk gezelschap, perfecte Nederlandse gids. Genoten, alleen de informatie van Sawadee niet geweldig. Had de reis laat geboekt, maar toen kreeg ik de schrik van mijn leven: het visum voor Vietnam! Vrijdags aangetekend verzonden,dan ophalen op Schiphol € 250 met de trein ophalen € 65 + treinkosten.

 • 7 06-02-18

  Ronald

  Na een rommelig begin, druk uitoefenen, gerommel met vluchten en prioriteiten stellen was het een mooie reis met een druk einde. Reisbegeleiding, Perry, was perfect en jammer dat hij niet tot het einde mee kon. Reisleiders in de verschillende landen en gebieden charmant met slecht Engels. De hotels waren goed, niet alle aangegeven hotels werden aangedaan en Hotel Luang Prabang onvoldoende.

 • 9 06-02-18

  José

  Op 6 februari 2018 vertrokken we voor onze reis naar Indochina. Van de eerste tot en met de laatste dag hebben we genoten. Elke dag was anders, de mensen, de natuur, de cultuur en de landen. Waarbij Laos eruit sprong wat betreft natuurschoon. Alles tijdens de reis was heel goed geregeld. De hotels waren boven verwachting en onze ervaren enthousiaste gids Perry was een uitstekende reisleider. Hij informeerde ons dagelijks over alle bezienswaardigheden en de geschiedenis die daarbij hoorde. Bovendien hadden we het geluk met een groep van 10 gezellige medereizigers op pad te zijn.

 • 8 09-01-18

  Janneke

  Gevarieerd en alle vrijheid.

 • 8 09-01-18

  Cor

  Mooie afwisselende reis en alles goed geregeld.

 • 8 07-11-17

  Harriet

  Ik vond het een hele mooie reis. Had wel wat meer platteland van Vietnam willen zien, en meer natuur. Hier vooral veel steden gezien

 • 8 07-11-17

  Marianne

  Mooie reis, afwisselend. Wel erg veel reizen en soms lange dagen in de bus zitten.

 • 7 07-11-17

  Corrie

  Ik had meer verwacht van het lopen in de natuur. Het fietsen is niet doorgegaan vanwege zware regenval en drukte van de steden, dat is jammer. De dagen dat je vrij kan besteden waren te weinig en de excursies te kort. De drukte in de grote steden heb ik me niet gerealiseerd. Deze dagen had wel korter gemogen.

 • 7 07-11-17

  Marianne

  De rondreis door Indochina was een goed georganiseerde en interessante reis, die ons een compleet beeld van Laos, Vietnam en Cambodja gaf. Hoewel alles perfect geregeld was (vervoer, hotels, excursies) en we ook heel tevreden waren met Perry, de reisbegeleider, vond ik wel dat uit de reisbeschrijving niet voldoende blijkt dat sommige reisdagen wel erg lang zijn (en dan heb ik het over 10-11 uur). Dit komt ook door het feit dat het verkeer in de grote steden zeer druk en chaotisch is, zodat we af en toe wel 2 a 2,5 uur nodig hadden om de stad uit te komen (bv. Ho Ci Minh City, Bangkok). Ik had graag wat meer op het platteland rondgekeken, ook al heeft Perry zijn uiterste best gedaan om ons zo veel mogelijk te laten zien hoe de mensen leven en werken. Alles bij elkaar was het een prachtige reis waar ik nog vaak aan zal terugdenken.

 • 9 10-01-17

  Theo

  Mooie reis echt genoten

 • 7 10-01-17

  Didier

  Mooie rondreis door Indochina

 • 9 10-01-17

  Gery

  Mooie reis, goed geregeld, veel gedaan en gezien. Veel grote drukke steden met tempels en musea, maar ook de dorpjes in Laos langs de Mekong, de tunnels in Vietnam, de Killing fields in Cambodja. Nauwelijks dieren.

Groepsrondreis Indochina

Koloniale grandeur en natuurschoon

image
29 dagen vanaf € 2.698
Naar boven
 


Stem & Win 

Win een droomreis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!