Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 131 beoordelingen
 • 7 05-11-19

  Karina

  De reis was mooi, misschien iets te lang. Had graag langer in Laos gebleven dan de extra dagen in Vietnam. Ook de groeps grote viel mij tegen.

 • 7 05-11-19

  Yvonne

  Mooie reis. Heel veel gezien en gedaan.

 • 8 05-11-19

  Riet

  Een prachtige , heel afwisselende reis. Zowel landschappelijk als activiteit. Zo zit je op een boot op de Mekong en zo in de bus, vliegtuig of trein. Laos was qua natuur erg mooi. Vietnam had meer te bieden op historisch gebied evenals Cambodja . Ondanks al het oorlogsverleden vond ik het zelf soms een beetje teveel oorlog. Liever zou ik dan wat meer kleinere dorpjes bezoeken ipv meerdere dagen in grote steden als Hanoi en Saigon.

 • 8 05-11-19

  Rina

  Complimenten voor de goede organisatie . Onderdelen sloten naadloos aan.

 • 8 05-11-19

  Angelina

  Gevarieerd, goed beeld van Indochina en de geschiedenis, had meer willen zien van Cambodja

 • 9 06-11-18

  Frouwine

  Geweldige reis. Veel gezien en veel gedaan. Alles eruit gehaald wat er in zat. Veel en lange reisdagen. Maar ook op de reisdagen was veel te zien.

 • 9 06-11-18

  Christian

  Mooie reis met veel interessante momenten. Mooie en minder mooie (maar wel indrukwekkende bezienswaardigheden. Wel veel lange reisdagen.

 • 10 06-11-18

  Bea

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 06-11-18

  Christa

  Ik heb een superreis gehad, voldeed volledig aan de verwachtingen en meer

 • 8 06-11-18

  Dook

  Mooi reis veel te zien soms wel erg lange reisdagen waardoor je laat in je hotel aankomt het eten is echt verrukkelijk lekker de Engelse taal is belabberd slecht in Laos en vietnam en weinig activiteiten zoals wandelen in de natuur de groep was fantastisch en Perry de reisleider een dikke 10 aanhouden die man

 • 8 06-11-18

  Bea

  De reis zat goed in elkaar en de begeleiding was erg goed. Veel gezien en ook genoeg tijd om alles te kunnen bezichtigen. De overnachtingen waren prima. Indrukwekkend , mooi, intens, veel zijn woorden die bij mij opkomen.

 • 8 06-11-18

  Peter

  Een fijne reis die heel afwisselend is, er mag misschien wat meer natuur beleving in

 • 10 06-02-18

  Corne

  Een geweldige ,indrukwekkende en mooie reis. De passie en kennis over deze landen en hun bevolking heeft onze gids Perry zeker bij ons overgebracht. Wij zijn hem hier dankbaar voor. Wij kijken terug op een reis met een gezellige groep medereizigers .

 • 9 06-02-18

  Frits

  Deze reis door Indo-China is vooral genieten van de cultuur in deze 3 landen. Je doet veel ervaringen op over de religies Boeddhisme en Hindoeïsme met hun prachtige tempels en pagodes. (Vooral Angkor Wat is indrukwekkend!). Ook kom je onder de indruk bij een bezoek aan de Cu Chi tunnels. Landschappelijk is Laos het mooist.

 • 10 06-02-18

  Magdy

  Geweldige reis, leuk gezelschap, perfecte Nederlandse gids. Genoten, alleen de informatie van Sawadee niet geweldig. Had de reis laat geboekt, maar toen kreeg ik de schrik van mijn leven: het visum voor Vietnam! Vrijdags aangetekend verzonden,dan ophalen op Schiphol € 250 met de trein ophalen € 65 + treinkosten.

 • 7 06-02-18

  Ronald

  Na een rommelig begin, druk uitoefenen, gerommel met vluchten en prioriteiten stellen was het een mooie reis met een druk einde. Reisbegeleiding, Perry, was perfect en jammer dat hij niet tot het einde mee kon. Reisleiders in de verschillende landen en gebieden charmant met slecht Engels. De hotels waren goed, niet alle aangegeven hotels werden aangedaan en Hotel Luang Prabang onvoldoende.

 • 9 06-02-18

  José

  Op 6 februari 2018 vertrokken we voor onze reis naar Indochina. Van de eerste tot en met de laatste dag hebben we genoten. Elke dag was anders, de mensen, de natuur, de cultuur en de landen. Waarbij Laos eruit sprong wat betreft natuurschoon. Alles tijdens de reis was heel goed geregeld. De hotels waren boven verwachting en onze ervaren enthousiaste gids Perry was een uitstekende reisleider. Hij informeerde ons dagelijks over alle bezienswaardigheden en de geschiedenis die daarbij hoorde. Bovendien hadden we het geluk met een groep van 10 gezellige medereizigers op pad te zijn.

 • 8 09-01-18

  Janneke

  Gevarieerd en alle vrijheid.

 • 8 09-01-18

  Cor

  Mooie afwisselende reis en alles goed geregeld.

 • 8 07-11-17

  Harriet

  Ik vond het een hele mooie reis. Had wel wat meer platteland van Vietnam willen zien, en meer natuur. Hier vooral veel steden gezien

Groepsrondreis Indochina

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven