< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 131 beoordelingen
  • 7 05-11-19

    Karina

    De reis was mooi, misschien iets te lang. Had graag langer in Laos gebleven dan de extra dagen in Vietnam. Ook de groeps grote viel mij tegen.

  • 7 05-11-19

    Yvonne

    Mooie reis. Heel veel gezien en gedaan.

  • 8 05-11-19

    Riet

    Een prachtige , heel afwisselende reis. Zowel landschappelijk als activiteit. Zo zit je op een boot op de Mekong en zo in de bus, vliegtuig of trein. Laos was qua natuur erg mooi. Vietnam had meer te bieden op historisch gebied evenals Cambodja . Ondanks al het oorlogsverleden vond ik het zelf soms een beetje teveel oorlog. Liever zou ik dan wat meer kleinere dorpjes bezoeken ipv meerdere dagen in grote steden als Hanoi en Saigon.

  • 8 05-11-19

    Rina

    Complimenten voor de goede organisatie . Onderdelen sloten naadloos aan.

  • 8 05-11-19

    Angelina

    Gevarieerd, goed beeld van Indochina en de geschiedenis, had meer willen zien van Cambodja

  • 9 06-11-18

    Frouwine

    Geweldige reis. Veel gezien en veel gedaan. Alles eruit gehaald wat er in zat. Veel en lange reisdagen. Maar ook op de reisdagen was veel te zien.

  • 9 06-11-18

    Christian

    Mooie reis met veel interessante momenten. Mooie en minder mooie (maar wel indrukwekkende bezienswaardigheden. Wel veel lange reisdagen.

  • 10 06-11-18

    Bea

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-11-18

    Christa

    Ik heb een superreis gehad, voldeed volledig aan de verwachtingen en meer

  • 8 06-11-18

    Dook

    Mooi reis veel te zien soms wel erg lange reisdagen waardoor je laat in je hotel aankomt het eten is echt verrukkelijk lekker de Engelse taal is belabberd slecht in Laos en vietnam en weinig activiteiten zoals wandelen in de natuur de groep was fantastisch en Perry de reisleider een dikke 10 aanhouden die man

  • 8 06-11-18

    Bea

    De reis zat goed in elkaar en de begeleiding was erg goed. Veel gezien en ook genoeg tijd om alles te kunnen bezichtigen. De overnachtingen waren prima. Indrukwekkend , mooi, intens, veel zijn woorden die bij mij opkomen.

  • 8 06-11-18

    Peter

    Een fijne reis die heel afwisselend is, er mag misschien wat meer natuur beleving in

  • 10 06-02-18

    Corne

    Een geweldige ,indrukwekkende en mooie reis. De passie en kennis over deze landen en hun bevolking heeft onze gids Perry zeker bij ons overgebracht. Wij zijn hem hier dankbaar voor. Wij kijken terug op een reis met een gezellige groep medereizigers .

  • 9 06-02-18

    Frits

    Deze reis door Indo-China is vooral genieten van de cultuur in deze 3 landen. Je doet veel ervaringen op over de religies Boeddhisme en Hindoeïsme met hun prachtige tempels en pagodes. (Vooral Angkor Wat is indrukwekkend!). Ook kom je onder de indruk bij een bezoek aan de Cu Chi tunnels. Landschappelijk is Laos het mooist.

  • 10 06-02-18

    Magdy

    Geweldige reis, leuk gezelschap, perfecte Nederlandse gids. Genoten, alleen de informatie van Sawadee niet geweldig. Had de reis laat geboekt, maar toen kreeg ik de schrik van mijn leven: het visum voor Vietnam! Vrijdags aangetekend verzonden,dan ophalen op Schiphol € 250 met de trein ophalen € 65 + treinkosten.

  • 7 06-02-18

    Ronald

    Na een rommelig begin, druk uitoefenen, gerommel met vluchten en prioriteiten stellen was het een mooie reis met een druk einde. Reisbegeleiding, Perry, was perfect en jammer dat hij niet tot het einde mee kon. Reisleiders in de verschillende landen en gebieden charmant met slecht Engels. De hotels waren goed, niet alle aangegeven hotels werden aangedaan en Hotel Luang Prabang onvoldoende.

  • 9 06-02-18

    José

    Op 6 februari 2018 vertrokken we voor onze reis naar Indochina. Van de eerste tot en met de laatste dag hebben we genoten. Elke dag was anders, de mensen, de natuur, de cultuur en de landen. Waarbij Laos eruit sprong wat betreft natuurschoon. Alles tijdens de reis was heel goed geregeld. De hotels waren boven verwachting en onze ervaren enthousiaste gids Perry was een uitstekende reisleider. Hij informeerde ons dagelijks over alle bezienswaardigheden en de geschiedenis die daarbij hoorde. Bovendien hadden we het geluk met een groep van 10 gezellige medereizigers op pad te zijn.

  • 8 09-01-18

    Janneke

    Gevarieerd en alle vrijheid.

  • 8 09-01-18

    Cor

    Mooie afwisselende reis en alles goed geregeld.

  • 8 07-11-17

    Harriet

    Ik vond het een hele mooie reis. Had wel wat meer platteland van Vietnam willen zien, en meer natuur. Hier vooral veel steden gezien

Groepsrondreis Indochina

Koloniale grandeur en natuurschoon

image
29 dagen vanaf € 2.869
Naar boven
 

Webinar
Reis, veilig met Sawadee

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een Webinar: Reis, veilig met Sawadee

Wat kun je verwachten van de Webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen