< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Van Singapore naar Bangkok Go-26

Actieve jongerenreis door Maleisië en Thailand

23 dagen vanaf € 2.620

inclusief CO2-compensatie

Waarom deze reis?

 • 3 landen, 3 godsdiensten en 3 wereldsteden van formaat
 • Trektocht in het oudste regenwoud ter wereld
 • Proef de fascinerende Thaise eetcultuur
 • Bewonder en relax op de parelwitte stranden
 • Praat, eet en lach met de vriendelijke bevolking

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image

Route 23 daagse groepsrondreis Van Singapore naar Bangkok Go-26

 1. Dag - 1-4 Singapore
 2. Dag - 5-8 Kuala Lumpur
 3. Dag - 9-12 Taman Negara
 4. Dag - 13-14 Perenthian Islands
 5. Dag - 15-17 Cameron Highlands
 6. Dag - 18-20 Ao Nang
 7. Dag - 21-23 Bangkok
Bekijk reisroute

 • Go-26 jongerenreizen in samenwerking met Joker

  De Go26 reizen worden uitgevoerd door Joker, al jaren de Belgische partner van Sawadee. Je reist dus met een overwegend Belgische groep in je eigen leeftijdscategorie. Ook de reisleid(st)er heeft doorgaans de Belgische nationaliteit. Je vliegt vanaf Brussel naar je reisbestemming. Sawadee en Joker streven ernaar om jongeren op hun eigen manier de wereld te laten ontdekken.

  Meer over Jongerenreizen

Go-26 reizen

Go-26 reizen zijn reizen voor jongeren van 18 tot 26 jaar die samen de wereld willen zien. Met een kleine groep leeftijdsgenoten ontdek je de hele wereld. Je reist langs minder platgetreden paden naar het beste wat je bestemming te bieden heeft. De gemiddelde leeftijd is 22 jaar. We reizen altijd op een actieve manier: te voet, met de fiets, te paard, met het openbaar vervoer of zelfs per kano of kameel ... Omdat elke reiziger ‘actie’ anders invult, is de reis flexibel. Je bepaalt vaak samen met je reisgenoten wat je gaat doen en hoe jullie reis er uit komt te zien. Door de flexibele manier van reizen wordt je reisavontuur een goede mix van gezelligheid, ontspanning en ontdekking. Verder kun je tijdens de reis ook veel sportieve en actieve elementen verwachten. Wat is nou leuker om met je nieuwe vrienden op een avontuurlijke manier de wereld te ontdekken?

Wat kun je tijdens onze reizen verwachten?

 • Een mix van cultuur en natuur
 • Durven en gewoon dóen
 • Van de gebaande paden af 
 • Op een originele manier de highlights ontdekken
 • Gezellige ontdekkingsreizigers en avonturiers
 • Nieuwe ervaringen opdoen en vriendschappen voor het leven

Singapore

Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azië en bestaat naast een hoofdeiland uit een 60-tal kleinere eilanden. Singapore kent 2 buurlanden: Indonesië en Maleisië. Nog steeds wordt er land opgespoten om mensen te kunnen huisvesten en bedrijven de ruimte te geven zich te vestigen. Het hoogste punt is Bukit Timah op 166 m.

Maleisië

Maleisië kunnen we opdelen in 2 delen: het vasteland dat gelegen is tussen Thailand en Singapore en het eiland Borneo, 600 km verder in de Zuid-Chinese Zee, dat gedeeld wordt met Indonesië en waar de gebieden Sarawak en Sabah behoren tot Maleisië. Het deel Kalimantan hoort tot Indonesisch Borneo. Het eiland wordt ook nog gedeeld met de oliestaat Brunei. In Maleisië stromen tal van rivieren die de belangrijkste wegen van vervoer zijn. In Sarawak en Sabah, liggen kustvlakten, en mangroves met daarachter het bergachtige binnenland. De oostkust is er bezaaid met lange stroken zandstrand waar het heerlijk vertoeven is. Op het vasteland echter vind je ook tal van paradijselijke kuststroken en eilanden waar genieten op de eerste plaats komt. Het vasteland van Maleisië is ook bergachtig, je vertoeft er constant in een groene omgeving. De natuurbeleving staat dan ook centraal in onze reizen naar Maleisië.

Thailand

Gelegen in Zuidoost-Azië grenst Thailand aan Myanmar, Laos, Cambodja en Maleisië. In het zuidwesten ligt het deels aan de Andamanse Zee en in het oosten (onder Bangkok) aan de Golf van Thailand. Het noorden van Thailand is een zeer bosrijk en bergachtig gebied. Hier vinden we ook de hoogste berg van het land, de Doi Inthanon (2.590 m). Vele rivieren stromen van hieruit naar het centrale en zeer vruchtbare gedeelte. Het hoogland bevindt zich in het noordoosten. Hier ligt het droge en onherbergzame Khoratplateau. Vanwege de droogte heeft dit gebied de bijnaam “De huilende vlakte”.

Meer zuidelijk gelegen heb je het rivierengebied waar de hoofdstad Bangkok gelegen is. In Zuid-Thailand tussen de Golf van Thailand en de Andamanse Zee is er een bergketen begroeid met tropische regenwouden. Hier bevinden we ons op het schiereiland Malakka. Talrijke exotische eilanden zoals Koh Samui en Phuket kleuren het zuiden van Thailand. Op kaart heeft Thailand de vorm van het hoofd van een olifant. In de slurf ligt het smalste gedeelte van Thailand, de landengte van Kra Buri die amper 13 kilometer breed is.

Groepsrondreis Van Singapore naar Bangkok Go-26

Actieve jongerenreis door Maleisië en Thailand

image
23 dagen vanaf € 2.620
Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.