< Terug naar resultaten

22-35ers reis Thailand

Scheurende tuktuks en pittige curry

20 dagen vanaf € 2.949 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Waarom deze reis?

 • Tweedaagse trekking langs bergvolken in het noorden
 • Op zoek naar wilde olifanten in het Kui Buri NP
 • Verblijf op het paradijselijke eiland Talu
 • Avontuurlijke en actieve reis langs verborgen parels van Noord- en Zuid-Thailand
 • Veel maaltijden inbegrepen in de reissom

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • 1 van 5

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • 2 van 5

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • 3 van 5

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • 4 van 5

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • 5 van 5

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  3 van 5
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • 1 van 5

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 2 van 5

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 3 van 5

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 4 van 5

   Comfortabelere, luxere accommodaties

  • 5 van 5

   Bijzondere Premium accommodaties

  3 van 5
20 dagen vanaf € 2.949 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

€ 150 Sawadeal korting tot Profiteer nu van tijdelijke korting op vertrek do 24 okt

Route 20 daagse 22-35ers reis Thailand

Van een relaxte sfeer in Chiang Mai via bruisend Bangkok naar de tropische eilanden van het zuiden. Tijdens deze actieve en avontuurlijke rondreis door Thailand maak je kennis met de vele contrasten van dit fantastische land. Het ene moment maak je een uitdagende trekking dwars door de Thaise jungle en overnacht je bij de vriendelijke bergstammen, het volgende moment geniet je met een drankje in je hand van een zonsondergang op het tropische strand van Khao Lak. Tussendoor geniet je natuurlijk van de heerlijkste Thaise gerechten!

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam – Chiang Mai
 2. Dag 2 - aankomst Chiang Mai / streetfood tour
 3. Dag 3 - Chiang Mai / vrije dag
 4. Dag 4 - tweedaagse trekking / naar Karen village
 5. Dag 5 - tweedaagse trekking en kajakken / naar Chiang Mai
 6. Dag 6 - Chiang Mai; nachttrein naar Bangkok
 7. Dag 7 - aankomst Bangkok
 8. Dag 8 - Bangkok / vrije dag
 9. Dag 9 - naar Kanchanaburi
 10. Dag 10 - Kanchanaburi / bezoek Erawan National Park en Hellfire Pass
 11. Dag 11 - via Kui Buri National Park naar Sam Roi Yot
 12. Dag 12 - Sam Roi Yot / vrije dag
 13. Dag 13 - naar Koh Talu
 14. Dag 14 - Koh Talu / vrije dag
 15. Dag 15 - naar Khao Sok
 16. Dag 16 - Khao Sok / vrije dag
 17. Dag 17 - snorkelen bij Surin Eilanden / naar Khao Lak
 18. Dag 18 - Khao Lak / vrije dag
 19. Dag 19 - vlucht naar Amsterdam
 20. Dag 20 - aankomst Amsterdam
Bekijk Thailand 22-35, 20 dagen Bekijk Thailand 22-35, 22 dagen

Met andere twintigers en dertigers de wereld over 

Reizen voor twintigers en dertigers, die unieke ervaringen willen opdoen, in zijn voor avontuur en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. De avontuurlijke rondreizen van Sawadee zijn er nu ook voor reizigers tussen de 22 en 35 jaar. Ontdek samen de schoonheid van andere culturen en de wilde natuur. Op de mooiste plekken van deze aarde wisselen enerverende activiteiten en momenten van ontspanning zich af. Nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten gegarandeerd, de wereld ligt aan je voeten; have fun! 

 

Scheurende tuktuks en pittige curry

Tijdens deze actieve en avontuurlijke rondreis in Thailand ervaar je de perfecte afwisseling tussen de natuur en cultuur van het noorden, wildlife in het Kui Buri National Park en de bruisende steden Bangkok en Chiang Mai. Tel daarbij de geschiedenis van Kanchanaburi en het beachlife op de eilanden in het zuiden en je vakantie in Thailand is compleet. We overnachten in comfortabele hotels, soms met zwembad en in het noorden een nacht in een homestay bij de bergstammen. We slapen één nacht in de nachttrein. We reizen met een privé bus en pakken de boot om de eilanden te bereiken.

Streetfood in Chiang Mai

Binnen de stadsmuren van Chiang Mai hangt een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Er is genoeg te zien in en rond de stad, bezoek zeker de Doi Suthep tempel, de bekendste en heiligste tempel van het noorden van Thailand. Chiang Mai staat ook bekend om zijn gezellige nightmarket waar we kunnen genieten van de heerlijkste gerechten en de lekkerste drankjes tijdens een gezellige streetfood tour. Wil je zelf leren hoe je je vrienden thuis kunt verrassen met een verrukkelijke Thaise curry? Boek dan de kookworkshop waar je de fijne kneepjes van de lokale keuken onder de knie krijgt.

Ontwaken in de jungle

Vanuit Chiang Mai maken we een tweedaagse trektocht, een intensieve maar fascinerende belevenis waarbij we voor de overnachting te gast zijn in een dorpje van de Karen bergstam, middenin de jungle. Uitslapen tussen de kraaiende hanen wordt lastig, maar troost je met de gedachte dat aan het eind van de dag weer een comfortabel bed wacht. We sluiten de trekking af met een kajaktocht over de Mae Taeng Rivier, al peddelend genieten we van het prachtige landschap om ons heen.

Bangkok en Kanchanaburi

Met de nachttrein reizen we naar Bangkok, de drukke hoofdstad van Thailand. Drukbezette eetstalletjes, overvolle winkels en de chaos in het verkeer vormen een contrast met de serene rust die je kan vinden bij de vele tempels, zoals bij het Koninklijk Paleis en Wat Po. Een perfecte manier om de stad te verkennen is per fiets. Via de drijvende markt van Damnoem Saduak rijden we naar Kanchanaburi, de stad van de Bridge over the River Kwai. De brug is onderdeel van de Birma spoorlijn die tijdens WO II onder het regime van de Japanners onder verschrikkelijke omstandigheden is gebouwd. Bezoek zeker het JEATH Museum en het Thailand–Burma Railway Centre om meer te leren over deze zwarte bladzijde in de geschiedenis.

Olifanten spotten en relaxen

In het prachtige Kui Buri National Park gaan we op zoek naar wilde olifanten om vervolgens naar één van de verborgen parels van Thailand te reizen, Sam Roi Yot. Tijd voor palmbomen, luieren op het strand en een heerlijk vers fruitsapje. Liever iets actiever? Het Khao Sam Roi Yot Nationaal Park leent zich uitstekend voor het maken van hikes. Je kunt ook de Phraya Nakorn grotten bezoeken of een kajaktocht maken. Het eiland Koh Talu is een nog onbekend paradijs waar we fantastisch kunnen snorkelen. Ook gaan we hier raften en leren we hoe we inktvissen kunnen vangen. 

Khao Sok, de Surin Eilanden & Khao Lak

Verder naar het zuiden bereiken we het Khao Sok National Park. In deze tropisch jungle met watervallen, heldere stroompjes en een stuwmeer omringd door steile kalkrotsen kun je wandelen, kajakken en zwemmen. Op de Surin Eilanden gaan we een dagtrip maken waarbij we ruimschoots de tijd nemen om op de mooiste plekken de wonderlijke onderwaterwereld te ontdekken. Daarnaast gaan we het traditionele dorp Moken bezoeken. Onze laatste avonden vieren we aan het strand van Khao Lak. Een relaxte plek om de reis met een drankje af te sluiten!

22-35ers reis Thailand

Scheurende tuktuks en pittige curry

image
20 dagen vanaf € 2.949 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven