Beoordelingen over de Groepsrondreis Mongolië
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 223 beoordelingen
 • 8 19-07-19

  Ellen

  De reis was prachtig,soms wat veel tijd kwijt aan maaltijden(vooral de lunch) waardoor we pas ,na een lange dag reizen, op de plek van bestemming kwamen. Dat was jammer omdat er de volgende dag weer doorgereisd werd. De lunch nam soms 2 uur in beslag waardoor we pas na 8 uur arriveerden. Voorgesteld om s'morgens lunchpakketjes klaar te maken maar dit beklijfde niet echt goed bij de reisleider

 • 8 19-07-19

  Neeltje

  Mongolie is een magisch land, we hebben een goed beeld gekregen van de nomadencultuur, de geschiedenis, het boeddhisme.

 • 10 19-07-19

  Jacob

  Zonder meer indrukwekkende reis owv de eindeloze en toch afwisselende landschappen. Bovendien wordt er tijd gemaakt om echt contact te hebben met de locals.

 • 8 19-07-19

  Jolande

  het was een leuk en mooie reis.

 • 8 19-07-19

  Brigitte

  Veel gezien veel meegemaakt en heel veel regen gehad. Maar vooral een groot geweldig avontuur wat niet uit te leggen is in foto's en woorden. Alles schiet te kort.

 • 10 19-07-19

  Corine

  Het was een fantastische reis. Alles was goed georganiseerd en als er al een probleem optrad, werd dat snel opgelost. Het landschap is schitterend en je kunt echt je hoofd leeg maken in dit mooie land. Op het platteland is geen wifi en dat is zeer rustgevend.

 • 6 19-07-19

  Jolanda

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 19-07-19

  Sandra

  De reis door Mongolie van Sawadee was geweldig. Het is één van mijn mooiste reizen geworden. Het land, de valleien, de groene heuvels, de oneindige ruimte en vrijheid, de ontzettend vriendelijke bevolking en dan de geweldige goede verzorging door de reisleiding inclusief team van chauffeurs en keukencrew hebben het voor mij onvergetelijk gemaakt. Iedereen die van natuur en ruimte houdt en nog graag een ongerept en onaangetast land en cultuur wil meemaken, kan ik Mongolie van harte aanbevelen. Nu kan het nog! Gecombineerd met de uitstekende verzorging door het team ter plekke maken dat ik de reis aan iedereen kan aanbevelen als een topper.

 • 8 19-07-19

  Trudi

  Een heel bijzondere reis door een heel bijzonder land. Zo'n leeg land, met veel vrij grazend vee, koeien maar vooral geiten, schapen, paarden, jaks, kamelen. Vriendelijke mensen. De eenvoud, het kamperen, het slapen in gers. De tempels.

 • 8 19-07-19

  Melissa

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-07-19

  Marcel

  Verwachtingen zijn waargemaakt. Weliswaar primitief, maar daardoor dicht bij de natuur, de nomaden en zo heerlijk van 't land genoten. Organisatie ter plaatse was goed; top begeleidster.

 • 8 10-07-19

  Twan

  Een indrukwekkend reis door leegtes met afwisselende imponeerde landschappen. Van kilometers duinen door nauwe kloven en van uitgestrekte steppes naar grillige rotsformaties. Met daar tussen de vriendelijke kleurrijke nomaden met hun vee en gers.

 • 9 10-07-19

  Marja

  Een fantastische reis in een land met prachtige en afwisselende natuur. Het Nadaam festival was GEWELDIG om mee te beginnen. Leer je meteen de Mongoolse cultuur kennen. Het kamperen beviel prima. Goede tenten, luxe toilettent en zelfs water om je handen te wassen. Regelmatig was er de mogelijkheid om ergens anders extra te douchen. Goed geregeld allemaal !! Het eten was super !! Wat een goede kok met team. Ook de chauffeurs waren geweldig, evenals de gids. Kortom: een super vakantie met ook nog eens een hele fijne groep. Ik ga nog lang nagenieten van deze prachtige reis !!

 • 8 10-07-19

  Christine

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-06-19

  Arja

  Fijne actieve vakantie. Goed verzorgd door Active Adventure Tours Mongolië, waarbij je met de nodige wandelingen een goed beeld krijgt van het weidse steppe landschap, de hoge zandduinen en rotsformaties. Bijzonder vriendelijke en gastvrije nomaden bevolking.

 • 9 21-06-19

  Roel

  Een prachtige reis waar we kennis hebben kunnen maken met het echte Mongolië: hiken in de uitgestrekte lege maar toch gevarieerde natuur, de gastvrijheid bij bezoeken aan nomadenfamilies in hun gers en het Nadaam festival. Dit alles onder begeleiding van onze deskundige en gepassioneerde gids Tuvshin, die ons de liefde voor zijn land heeft bijgebracht.

 • 8 21-06-19

  Roy

  Prachtige reis waarin je verschillende gebieden van Mongolië te zien krijgt. Door het kamperen kom je op de mooiste plekken, met de prachtigste uitzichten. Verder werd de reis erg goed begeleid door een goed team wat erg behulpzaam en vriendelijk was. En met als afsluiting het Nadaam festival was het een hele mooie reis.

 • 10 21-06-19

  Silvia

  Een fantastische reis met heel veel hoogtepunten en een fantastische reisbegeleider. Deze reis gaf mij een oer-gevoel; het landschap , de nomaden, de dieren vrij in de natuur, het Nadeem festival, het kamperen , het slapen in de Ger's.

 • 10 21-06-19

  Remco

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 21-06-19

  Wienkie

  De reis door Mongolië was fantastisch! Mede door de reisleider en zijn team die ons enorm in de watten hebben gelegd. Helemaal top.

Groepsrondreis Mongolië

Reizen door het land van de blauwe luchten

image
23 dagen vanaf € 3.199,-
Avontuur-Plus
Naar boven