Groepsrondreis Sri Lanka | Unieke reizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Groepsrondreis Sri Lanka 

Sri Lanka is een prachtig eiland om een groepsrondreis te maken. Sri Lanka is een land van oude ruïnes, palmstranden, kleurrijke koraalriffen en regenwouden. Het leven in Sri Lanka wordt bepaald door de zee. De regenboogkleurige vissersboten laten een prachtig beeld zien als deze op de gouden stranden liggen. 

Je ziet in het gehele land het hindoeïsme terug. Oude tempels en raadselachtige dagobas (stoepa's). Sri Lanka staat bekend om zijn treinen die hun weg door theeplantages en trapsgewijze rijstvelden vinden. Je ontdekt de fascinerende cultuur en het gevarieerde landschap met niet onbelangrijk; de wilde dieren in dit tropische paradijs. 

In de bossen van Udawalawe en andere nationale parken wemelt het van de apen, luipaarden en wilde olifanten. Daarnaast kan je veel zeeschildpadden, dolfijnen en blauwe vinvissen spotten langs de kust. Kortom er zijn genoeg bijzondere dieren te zien.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Alleen dit weekend!
Boek & krijg een Bever cadeaubon t.w.v €150


Boek t/m zondag 5 februari jullie familiereis en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €150 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
Vul in het kortingscodeveld in het boekingsformulier de volgende kortingscode in: FAMILY