< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 174 beoordelingen
  • 8 26-07-19

    Diane

    Een mooie relaxte reis door Thailand! Je doet en ziet veel in korte tijd, maar de reisdagen/tijd zijn minimaal. Mooie combinatie tussen cultuur, natuur en strand. Ik vond het ook wel fijn dat de eerste deel van de reis niet zo toeristisch was.

  • 9 26-07-19

    Nikki

    Ik vond de reis super. Mooie afwisseling tussen cultuur en natuur. Goede begeleiding en sfeer.

  • 8 26-07-19

    Marinde

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-07-19

    Nienke

    Heel goed georganiseerd, veel verschillende dingen gezien, hele goede reisbegeleiding. Alles was goed gepland. Jammer dat de laatste dag op Ko Samui werd verkort ivm de terugreis.

  • 8 26-07-19

    Sharon

    De reis zit goed in elkaar, waardoor je een mooi beeld van Thailand krijgt! Er is een goede afwisseling tussen cultuur, natuur, dorpen en steden. Het reistempo ligt niet hoog en je verblijft vaak meerdere nachten op één locatie. Dit vind ik zelf erg prettig.

  • 9 16-11-18

    Mick

    Een reis vol van verwondering. Ik heb mede door onze lokale gids zoveel gezien geleerd over het prachtige Thailand. Ik ben er verliefd op geworden, deze reis heeft mij doen besluiten om terug te komen dan als backpacker :D De lat werd erg hoog gelegd door al gauw in contact te komen met olifanten^^ ik zal jou vertellen dat de lat hoog bleef - geweldig. Ik heb me sinds tijden niet zo gelukkig en bevrijdend gevoeld. ik wil er heel graag over vertellen hit me up als je meer wilt weten :P

  • 9 16-11-18

    Lucy

    Prachtige afwisseling van zeer diverse Thaise mogelijkheden. Iedereen genoot volop. Fantastische Thaise gids James/ Raphingpong.

  • 9 16-11-18

    Ria

    Leuke gevarieerde reis,fietsen ,wandelen, lekker rondneuzen in de stad.

  • 9 16-11-18

    Christine

    Een geweldig mooie reis die het land van Noord tot Zuid en dus met zijn verschillen in zijn totaliteit laat zien. Steden, maar ook jungle, Luxe hotels, maar ook jungle lofts.

  • 9 16-11-18

    Frans

    Goede voorbereiding van S. Steeds prettig contact. Prachtige reis die ik al eerder maakte. Fijne gemêleerde groep. Zeldzaam goede reisleider Rapinphong/ James.

  • 10 16-11-18

    Joost

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 16-11-18

    Hugo

    Zeer afwisselende reis met vele hoogtepunten. Zowel cultuur als natuur komen aan bod.

  • 9 16-11-18

    Sarah

    Een enorm goed verzorgde reis, vol met leuke activiteiten. Er was een mooie afwisseling tussen cultuur en natuur en de reisleider was enorm aardig. Hij deed echt zijn best om het je zo goed mogelijk naar de zin te maken.

  • 8 16-11-18

    Brigit

    Een mooie afwisselende reis van noord naar zuid Thailand. Een rustig reistempo, waarbij je vaker 2 of 3 nachten ergens overnacht.

  • 9 16-11-18

    Elly

    Afwisselende reis door prachtig land met aandacht voor zowel natuur als cultuur.

  • 8 16-11-18

    Jan

    De reis is uitstekend georganiseerd, gevarieerd programma. Pucket behoorde wat mij betreft niet bij dit programma. Ik vond het erg toeristisch en het voelde er voor ons niet goed.

  • 10 16-11-18

    Michael

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-11-18

    Suzanne

    Mooie, afwisselende reis door Thailand. Alles was goed georganiseerd. Gereisd per bus, trein en boot. Prettig om meerdere dagen op zelfde locatie te verblijven.

  • 8 16-11-18

    Leny

    Geweldig

  • 10 07-03-18

    Andrea

    Een top vakantie gehad, zeer divers ook. Sawadee hielp mij met al mijn vragen vooraf. Zowel de thaise reisleider James als Johnny (van Sawadee) waren top gidsen. Zij gaven met veel passie hun kennis over op ons en niks was teveel gevraagd. Alleen op de tempels was ik wel snel uitgekeken. Ik zou sowieso een verre vakantie weer via Sawadee boeken. Je kreeg waar voor je geld en alles was goed geregeld.

Groepsrondreis Thailand Noord en Zuid

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven