< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 365 beoordelingen
 • 8 03-03-19

  Richard

  Heel goed

 • 8 03-03-19

  Jan

  een heel gevarieerde reis, en 'n fascinerend land.

 • 9 03-03-19

  Ton

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 03-03-19

  Ine

  Ik moest helaas na 1 week weer terug naar Nederland maar heb in die week een indruk gekregen van Vietnam en ga zeker nog eens terug om de reis 'af te maken'. De fietstocht door de Mecong Delta was heel goed verzorgd.

 • 8 03-03-19

  Adri

  Een onvergetelijke, maar relatief zware reis met een gezellige groep mede reizigers. Met een ervaren Nederlandse reisleider die er in is geslaagd om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken en met goede voorstellen een grote groep op sleep touw nam. Met in het zuiden een geweldige pro-actieve lokale gids. De diverse home-stays waren boven verwachting. Veelal gescheiden slaapgelegenheden, gezamenlijk sanitair en wifi.

 • 9 03-03-19

  Goof

  Ik vond het een prachtige rondreis Het mooie van de reis was dat we veel hebben gezien en gedaan. Het enige nadeel is dat we toch wel veel uren in de bus hebben gezeten.

 • 9 03-03-19

  Marianne

  Geweldige reis . Veel gezien en gedaan. Leuke 3 daagse mountainbike tocht, Mooie wandeltrekking in Sapa.Gevaren en gesnorkeld. Goede Hotels en verzorging. Geweldige Nederlandse gids.

 • 8 03-03-19

  Willemien

  De reis was informatief,amusant,actief,smakelijk en zeer goed begeleid en verzorgd. Vietnam is vol cultuur en natuur welke in de reis goed gepresenteerd werd met een aangenaam evenwicht tussen beiden. De lokale gidsen zouden iets meer informatie mogen geven over het huidige dagelijkse leven van de Vietnamees, het geloof (verschil hindoe en boeddha). De reis was goed georganiseerd qua eten de drinkpauzes, absoluut super dat er altijd water aanwezig was wat je zo kon tappen.

 • 9 03-03-19

  Jan

  Mooie intensieve reis, veel afwisseling tussen cultuur en natuur. In- en ontspanning. Goede hotels ( op eentje na). Goeie reisleiding, zowel NL als Vietnamees.

 • 9 03-03-19

  Peter

  Organisatie ok Begeleiding ok Programma ok Hotels ok

 • 7 03-03-19

  Renilda

  De reis op zich zelf is goed en mooi wel een paar dagen te veel in die miljoenen steden. Op Galonbay mag wel een paar dagen meer zijn.

 • 9 16-02-19

  Marijke

  Een zeer afwisselende reis: van steden tot mooie natuur in het Noorden, afwisseling in groepsactiviteiten en individuele tijd, fietsen, wandelen, diverse keren een boottocht en strandmogelijkheid, prima (vaak luxe) hotels. De soms lange reisdagen vond ik geen probleem door de mooie afwisselende omgeving. En tot slot hadden we in Erik een hele fijne reisleider!

 • 8 16-02-19

  Frits

  Veel variatie en aktiviteiten

 • 9 16-02-19

  Mylene

  Een erg goed geregelde en gevarieerde reis

 • 9 16-02-19

  Denise

  Mooie reis, veel cultuur gezien.Aangename bevolking , vriendelijk en hulvaardig. Wij troffen een aangename groep,een goede nl talige begeleider de Vietamese begeleider is verplicht maar ook noodzakelijk niet iedereen verstaat engels of frans.Vertalingen nr de bevolking toe zijn nodig; De locale gids geeft veel extra info . Verblijven bij de lokale bevolking een prettige afwisseling .

 • 9 16-02-19

  Willem

  Het was een zeer afwisselende en verassende reis. Goed weer daarbij gehad ( van 19 - 33 graden en enkele regenbuien) met een zeer gezellig reisgezelschap. De reisdagen waren goed te doen door de vele uitstapjes tijdens de reis. De perfecte reisbegeleiding maakte het compleet, zoals je wilt dat jouw vakantie verloopt.

 • 9 16-02-19

  Piet

  Een mooie afwisselende reis de van het zuiden ( Mekong Delta ) tot op 1 KM van China naar het noorden.

 • 8 16-02-19

  Cornelia

  Een prachtig samengestelde reis. Eerste reeks hotels heel goed en veel geluk met de samenstelling van onze groep . Bereisde mensen, we hadden veel gezelligheid met elkaar. En er was ook genoeg individuele ruimte.Hieronder een korte samenvatting van de reis. Als vreemden stapten we met elkaar in een bus, 4 Belgen en een bundeltje Hollanders. We zouden het samen wel waarmaken, al waren we allemaal een beetje anders. We fietsen samen de stukken er van af We liepen samen in slenter en draf. We lachten samen, gelukkig heel veel. En ons aller deel. Uniek zoals al die karakters met elkaar gingen. Geen grote irritaties of onaangename dingen. Ik wil jullie danken voor deze fijne tijd. Ik heb ook genoten van ieders eigenheid. Ik denk dat ik hiermee niets miszeg. Nu gaan we allemaal weer ons eigen weg. Naar huis en familie bekenden en werk. Maar deze herinnering is ijzersterk. Voor elk van jullie “het ga je goed “. Ik ben blij je te hebben ontmoet. Nu en thuis straks op de bank, Wees overtuigd van mijn hartelijke dank, Liefs Nell

 • 9 16-02-19

  Marion

  Die 30 dagen Vietnamreis Dewas 1 grote belevenis. Door Sawadee zo georganiseerd dat ik mij geen moment verveelde. Elke dag weer iets om naar uit te kijken. Nou hadden we ook wel veel geluk met het weer, de groep, de reisbegeleider en ik met mn gezellige kamergenote.

 • 9 16-02-19

  Marga

  Genoten door de goede organisatie, de afwisseling in activiteiten, de geweldige reusleiding, het mooie land en de leuke groep.

Groepsrondreis Vietnam

In geuren en kleuren van zuid naar noord

image
29 dagen vanaf € 1.998 € 1.948
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon