< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 419 beoordelingen
  • 7 02-02-20

    Hans

    Mooie reis in een zeer interessant land , sommige delen te lang en te veel van het weer afhankelijk

  • 7 02-02-20

    Anonieme Reiziger

    Dit was een leuke reis. Het was niet mijn eerste reis naar Vietnam. Dalat en Sapa waren nieuw voor mij. De reis had genoeg afwisseling. De hotels en homestay waren niet overal voldoende.

  • 8 02-02-20

    Kathy

    Ik vond het een mooie reis. Wel druk. Veel verkassen. En dan op het laatst 4 x in Hanoi slapen. Dat vind ik te veel van het goede. Hanoi is helemaal niet leuk. Veel mensen gingen niet fietsen omdat het stuur van de biker te breed was en je daarvan flink last had van je handen. Fietsen ging in een rap tempo. Amper de tijd om foto s te maken. Hyken was zwaar. Hiervoor heb je echt bergschoenen nodig en een stok. Gympen is niet voldoende. Glibberige weggetjes waardoor het hyken niet leuk was.

  • 8 02-02-20

    Joop

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 02-02-20

    Frans

    Goed georganiseerd

  • 10 02-02-20

    Fini

    Super mooi programma, geweldige gids.

  • 8 02-02-20

    Ton

    Druk programma. Prima georganiseerd.

  • 8 05-01-20

    Flip

    Mooie gevarieerde reis door een prachtig Vietnam, met zeer vriendelijke mensen en heerlijk eten! Lange busdagen (in een te krappe bus), maar ook af en toe veel vrijheid om je dag zelf in te vullen.

  • 8 05-01-20

    Bernadette

    Leuke gevarieerde reis. Goede mix tussen cultuur en natuur.

  • 8 05-01-20

    Nelleke

    Afwisselend, evenwichtig programma. Uitstekende reisleider. We hebben van de Mekongdelta tot het Kars-gebergte vlak langs de Chinese grens, veel gezien, met de mensen goed contact gehad, gefietst, gewandeld, gekayakt, gesnorkeld. Zo hebben we op een ontspannen manier kennis gemaak met Vietnam, de geschiedenis, de cultuur, de mensen. Een top reis!

  • 7 05-01-20

    Ellen

    Wil je elke centimeter van Vietnam van zuid naar noord zien, zie je niet op tegen regelmatig zeer vroeg opstaan, hou je van lange busreizen en verkeer je in een goede conditie? Boek dan je Vietnamreis bij Sawadee. Zij weten de weg in Vietnam en beschikken over uiterst geschikte chauffeurs en zeer bekwame reisleiders.

  • 7 05-01-20

    Sunil

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-01-20

    Corine

    Veelzijdige kennismaking met Vietnam! Veel gezien en gedaan en groupe, maar ook veel ruimte om zelf dingen te ondernemen. Vietnam is mooi, lekker en divers qua natuur en cultuur. Met deze reis het gevoel gehad dat ik het echte Vietnam uitgebreid heb leren kennen!

  • 7 05-01-20

    Annemieke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-01-20

    Dineke

    Prachtige reis in een bijzonder land met een paar lange reisdagen. We hebben genoten van alle ervaringen en ons verwonderd over Vietnam. Zijn vriendelijke mensen en lekkere eten, wat soms ook erg vreemd was.

  • 8 05-01-20

    Albert

    Mooie, complete reis wat een goed beeld geeft van Vietnam

  • 8 05-01-20

    Cor

    Prima afwisselende reis onder leiding van een uitstekende lokale gids.

  • 8 05-01-20

    Christine

    Een mooie, veelzijdige reis. Lux in het zuiden, primitief in het noorden

  • 7 05-01-20

    Henk

    Een prachtige reis die voldoende van het land en zijn bewoners liet zien. Helaas was het een verlengde TET waardoor er erg veel gesloten was, daarentegen zagen we de viering op bijzondere wijze. Het aantal busreizen in het noorden mocht van mij korter zijn, die verhouding was een beetje zoek.

  • 8 05-01-20

    Paulien

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Vietnam

In geuren en kleuren van zuid naar noord

image
29 dagen vanaf € 2.099
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.