Beoordelingen over de Groepsrondreis Zijderoute - kort
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 87 beoordelingen
 • 9 04-09-19

  Marc

  Dit is een zeer aangename afwisselende en diverse reis zowel qua cultuur als natuur. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen. Had niet verwacht dat dit zo'n supermooie reis zou zijn.

 • 9 04-09-19

  Sophia

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 04-09-19

  Zilla

  Vond het een prima reis. Ik denk wel dat niet iedereen even goed de zwaarte van de reis had ingeschat maar de reisleidster was erg flexibel en ving het allemaal prima op. Prettig dat de mensen die fysiek wat meer aankonden, hun uitdagingen kregen terwijl de mensen die minder aankonden ook konden doen wat ze wilden. Het is een mooie combinatie tussen cultuur en natuur. Het reistempo ligt wat hoog maar dat is ook waar je voor kiest als je deze korte zijderoute doet.

 • 8 04-09-19

  Annemarie

  Afwisselende reis door vier heel verschillende landen: megalomane gebouwen met symboliek in Turkmenistan, oude pleisterplaatsen in Uzbekistan met prachtig tegelwerk, kleurrijke bergen en kloven in Kirgizië bevolkt met vriendelijke nomaden en paarden en tenslotte verdronken bomen in Kazachstan.

 • 8 04-09-19

  Leo

  Fijne reis, Soms redelijk zware reisdagen, maar meestal werden die gevolgd door een 'vrijë dag'. De privé jurts die zowel voor de overnachting in Davarza, bij het Son Köl als bij Tash Rabat voor ons beschik waren. (zeker 'n idee om als standaard voorziening in deze reis te behouden.

 • 8 04-09-19

  Nathalie

  Een reis die uit twee delen lijkt te bestaand. Eerst een onderdompeling in de cultuur van centraal Azie. Veel prachtige gebouwen en steden in Oezbekistan. Daarna een aantal dagen in de natuur van Kirgizie waar je jezelf ook lichamelijk wat meer kan uitdagen.

 • 8 04-09-19

  Arend

  Leuke combi van onbekend (Turkmenistan), cultuur (Oezbekistan) en natuur (Kirgizië) met een stukje Kazachstan. Jammer dat Muynaq niet werd aangedaan en Xiva en Tash Rabat hadden wellicht wat korter gekund, maar over het geheel genomen wel een fraaie reis. Met name de berglandschappen van Kirgizië zijn adembenemend. Helaas hebben we Asjchabat niet bij avond kunnen doen doordat de overstaptijd van Turkisch Airlines met iets meer dan een uur te kort was om de vertraging van een uur door de staking van het grondpersoneel op Schiphol op te kunnen vangen, waardoor we pas een dag later in Turkmenistan konden arriveren (een verplicht dagje in Istanbul).

 • 9 04-09-19

  Els

  Mooie afwisselende goed georganiseerde reis met goede reisbegeleidster door 4 heel verschillende landen met elk hun eigen accenten. Steden en cultuur versus natuur.

 • 10 04-09-19

  Hendrika

  Wat een mooie en gevarieerde reis route door een mooi deel van Azie..van het 'bijzondere' Turkmenistan, de mooie gebouwen (cultuur) in Uzbekistan naar de prachtige wijdse natuur en landschappen in Kirghistan en tot slot de meren en cayons in Kazachstan. Veel afwisseling, prima reisbegeleiding, voldoende ruimte om er individueel op uit te gaan..Ik zeg...iedereen die twijfelt om deze reis te maken....stop met twijfelen...DOEN...

 • 8 04-09-19

  Rein

  Geweldige reis met veel hoogtepunten

 • 9 07-08-19

  Marca

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 07-08-19

  Susan

  Ik vond het een hele bijzondere reis , heel afwisselend cultuur en natuur. En ook aparte dingen zoals tashrabat in Turkmenistan en Sovjetinvloeden in de verschillende landen, de grensovergangen.

 • 9 07-08-19

  Wilma

  Zeer afwisselende reis, prachtige steden en cultuur in Oezbekistan, overweldigende natuur in Kirgizie, bizarre stad in Turkmenistan en van alles wat in Kazachstan. Veel gezien en meegemaakt, 3x de grens over, verschillende soorten overnachtingen (hotel, homestay, yurt). En fijne NL reisbegeleiding en lokale gidsen. Soms lange reisdagen, maar dat is zeer de moeite waard. Aanrader als je naar een nog niet ontdekt gebied wil.

 • 9 07-08-19

  Renata

  Mooie afwisselende reis door 4 afwisselende landen, tegeltjes en natuur! Slapen in fijne hotels, yurts en home stays.

 • 8 07-08-19

  Lilian

  De zijderoute kort is een prachtige afwisselende reis. Van cultuur tot natuur, het is er allemaal. De landen zijn allemaal nog niet (te) toeristisch, waardoor je de gastvrijheid van de mensen echt ervaart. Het reizen in een kleine groep is fijn, daardoor is er veel vrijheid.

 • 8 07-08-19

  Frida

  Bijzondere landen maar ook pittig vanwege de grote afstanden.

 • 9 07-08-19

  Lidewij

  Prachtige reis! Perfecte mix van cultuur & natuur en zeer vriendelijke mensen. Tip: neem 100% van het aanbevolen geldbedrag mee, aangezien pinnen met Mastercard alleen in Almaty kan. En neem bergschoenen mee indien je de lange wandeling bij Kolsai Lakes wil doen van het 1e naar het 2e meer.

 • 8 10-07-19

  Ria

  Zeer interessante landen bezocht. Alle vier totaal verschillend. Ingehuurde gidsen waren over het algemeen zeer goed.

 • 8 10-07-19

  Klaske

  Goede afwisseling cultuur/natuur

 • 8 10-07-19

  Bert

  Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Zijderoute - kort

Het mooiste van Centraal-Azië

rondreis Zijderoute
24 dagen vanaf € 3.899,-
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.