< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Log cabins - Kylmäluoma

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Kylmäluoma is een vier-sterren vakantiecomplex gelegen in Kuusamo, Lapland. Het heeft 21 hutten aan de oever van het meer. In 2000 kreeg het de award 'Camping gebied van het Jaar'. De goed uitgeruste cabin heeft een slaapkamer met 2 stapelbedden, 1 badkamer, woonkamer met open haard en keuken. Bovendien heeft elk huisje zijn eigen sauna. In het hoofdgebouw is wifi beschikbaar. Als je met zijn tweeën of drieën boekt, deel je een cabin met alleen je eigen gezelschap. Als je op indeling boekt, deel je je cabin met maximaal 1 ander persoon.

 •  

  Hukantupa - Kylmäluoma

  • image image
   gedeelde badkamer

  Dit huis ligt rustig en diepgelegen in het wandelgebied van Kylmäluoma. Het huis is voorzien van huiskamer, keuken, slaapkamers en een sauna. Hier verblijf je één nacht en deel je de kamer en sanitair. Er is hier midden in de natuur geen elektriciteit of stromend water.

Accommodatie algemeen

In Kylmäluoma slapen we in houten bungalows met een openhaard, een keukentje, douche, toilet en sauna. Tijdens de tweedaagse sneeuwschoenwandeling slaap je in een typische Finse blokhut midden in het bos. In de blokhut kan een één- en tweepersoonskamer niet worden gegarandeerd waardoor je wellicht met meerdere mensen (maximaal 6) een kamer deelt. Ook is er in de blokhut geen elektriciteit en geen stromend water. Zowel in Kylmäluoma als in de blokhut kun je gratis gebruik maken van de sauna.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 275,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 275,-.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

De eenpersoonskamertoeslag geldt voor alle nachten, behalve de overnaching in deblokhut (1 nacht). Hier deel je de kamer met meerdere mensen.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met eigen vervoer dat alleen gereserveerd is voor de inbegrepen activiteiten volgens programma. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

 •  

  Vervoer - Finland

  De bus op de eerste twee foto's is geschikt voor kleinere groepen. Foto drie en vier zijn foto's van de bus die gebruikt wordt voor grotere groepen.

Groepsrondreis Lapland Winter - Kylmäluoma

Sneeuwsafari nabij de poolcirkel

image
8 dagen vanaf € 1.778
Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!