Accommodaties van de Groepsrondreis Georgië Hoogtepunten
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Gallery Inn - Tbilisi

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel ligt in het centrum van Tbilisi, een ideale locatie. Het beschikt over een restaurant, een bar een een tuin. Verder kan je gebruik maken van de spa en wellnessfaciliteiten, waaronder een hot tub en een sauna. De kamers zijn modern ingericht en beschikken over een eigen badkamer. 


 •  

  Hotel Zuzumbo - Telavi

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Zuzumbo biedt eenvoudige kamers met wifi. Het hotel ligt 11 kilometer van het Old Shuamta Klooster en heeft een tuin en barbecuefaciliteiten. De klassieke kamers beschikken over een eigen badkamer en airco. In het restaurant worden Georgische gerechten geserveerd.

 •  

  Gudauri Inn - Gudauri

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Midden in de bergen ligt het Gudauri Inn hotel, vanaf het terras heb je mooi uitzicht over de omgeving. De moderne kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en wifi. In het restaurant kun je terecht voor een lekkere maaltijd.

 •  

  Hotel Lomsia - Akhaltsikhe

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Lomsia in Akhaltsikhe ligt vlakbij een klein parkje en beschikt over een eigen overdekt terras. De kamers zijn eenvoudig ingericht en hebben een eigen badkamer. Het hotel beschikt over een bar en restaurant en er is wifi beschikbaar. 

Accommodatie algemeen

Het merendeel van de nachten slapen we in comfortabele 3-sterrenhotels in kamers met eigen sanitair. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 185,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 185,-.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan verzoeken we je vriendelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met eigen vervoer. Dit heeft als voordeel dat we kunnen stoppen wanneer dat het beste uitkomt. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

 •  

  Vervoer - Georgië

  Afhankelijk van de groepsgrootte gebruiken we voor deze reis minibusjes of gewone bussen. De bus op de eerste twee foto's is geschikt voor grotere groepen. Foto drie en vier zijn foto's van de minibus die gebruikt wordt voor kleinere groepen. Er is altijd voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten en alle bussen zijn voorzien van airconditioning.

Groepsrondreis Georgië Hoogtepunten

Zeg gamarjoba tegen Georgië

image
10 dagen vanaf € 1.299,-
Naar boven