< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 167 beoordelingen
  • 10 05-02-20

    Marian

    Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen. Niet in de laatste plaats omdat we het iedere keer ontzettend troffen met het weer. Van al het natuurschoon vielen we van de ene verwondering in de andere. Bij het bezoek aan de Perito Moreno gletsjer, het NP Torres del Paine en het NP Los Alerces en de bezienswaardigheden bij Puerto Madryn (oa. de pinguinkolonie)was het schitterend weer. Ook de twee excursies die werden aanbevolen (catamarantocht in Los Glaciares en de boottocht over het Beaglekanaal in Ushuaia) waren geweldig, prachtig weer, fantastische natuur, volop genieten!! De Patagonische steppe strekt zich over vele honderden kilometers uit, maar verveelt nooit. Er zit veel afwisseling in het landschap, zodat ook de toch af en toe wel lange reisdagen interessant bleven. Ook begin en eind van de reis in Buenos Aires passen in het afwisselende programma. Heerlijke wijken, waar op straat de tango wordt gedanst, mooie oude havenwijk Puerto Madero, La Boca, San Telmo...genieten! We werden de gehele reis uitstekend begeleid door onze enthousiaste reisleider Tim, die zich nooit aflatend inspande om ons alle prachtige plekken (ook voor de inwendige mens!) te laten zien en en ook heel veel over kon vertellen. Ook de groep was erg leuk. Al met al een reis om met heel veel plezier en verwondering aan terug te denken en er lang van na te genieten.

  • 8 05-02-20

    Anonieme Reiziger

    Er is geen omschrijving ingevuld.

  • 8 05-02-20

    Toos

    Een mooie gevarieerde reis met een geweldige reisleider Tim

  • 9 05-02-20

    Erna

    We hadden het landenarrangement geboekt. Zelf het bezoek aan de Iguazu-watervallen geregeld voorafgaande aan de Patagonie reis. Op het eind de groep verlaten in Ushuaia om onze droom, een reis naar Antarctica, uit te laten komen. Wat een hele mooie belevenis was en het afbreken van de reis waard was.

  • 9 05-02-20

    Petrus

    Wij zijn zeer positief over de gemaakte reis,m.n de gids Tim heeft dit voor ons een geweldige begeleiding gezorgd , complimenten De accommodatie was goed , behalve op de excursie naar Chili , waren de kamers erg klein . maar de bedden comfortabel Wij zijn content comfortabele bus was plus

  • 8 05-02-20

    Ab

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-02-20

    Jan

    Fantastische reis onder begeleiding van een enthousiaste en inspirerende reisleider Tim. We hebben genoten van de enorme vlaktes, de imponerende gletsjers en de (berg)wandelingen. Door het mooie weer konden we extra genieten van de vergezichten. We hebben veel gewandeld. Sommige wandelingen waren zeer pittig. Maar er waren altijd mogelijkheden om andere, eventueel iets kortere (ook prachtige), wandelroutes te kiezen. De natuur was overweldigend. Het reisprogramma zat goed in elkaar. Reisleider Tim gaf veel praktische tips. Mijn tip: neem euro’s mee ipv dollars.

  • 8 05-02-20

    Willy

    Wat een prachtige reis waarbij je van hoogtepunt naar hoogtepunt gaat. Veel overweldigende natuur! Van steppes, naar bergen en gletchers en van Guanaco's naar pinguïns en zeeleeuwen. En daarbij zo'n enthousiaste reisleider die echt alles van het land en de natuur weet!

  • 8 05-02-20

    Elisabeth

    Een prachtige reis met een aantal top-bezienswaardigheden. Helaas zijn er iets te veel dagen zonder bijzondere activiteiten, doordat ze verloren gaan door het reizen naar de diverse bestemmingen.

  • 10 05-02-20

    Wim

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 08-01-20

    Rens

    Bijzonder leuke reis. Mooie landschappen, veel natuur, soms heel spectaculair, zoals de gletsjers rond El Calafate.

  • 9 08-01-20

    Henk

    Heel veel prachtige wereldreizen inmiddels achter de rug, maar deze is toch wel een juweeltje! Zoveel mooie natuur met zoveel schitterende spectaculaire gletchers, desolate pampa's en de mooiste natuurparken, en tenslotte het moois van 'het einde van de wereld'. Heerlijk gewandeld en gevaren. Zeeolifanten, guanaco's, mara's en pinguins. En ook nog voldoende Cultuur met de wijken, de pleinen en de tango's van Buenos Aires. Reis is goed opgebouwd, de reisleiding perfect en de groep leuk.

  • 9 08-01-20

    Gerard

    Geweldig mooie reis onder begeleiding van een zeer goed ingespeelde Montse. Fijne combinatie van vrije tijd en 'zachte sturing'. Een heel gezellige en sociale groep.

  • 9 08-01-20

    Annet

    Ik had hoge verwachtingen van deze reis en die zijn voor mij bijna allemaal uitgekomen. Ik heb zeer genoten van weer, wandelingen, de groep en de natuur. Dit kwam vooral ook door onze reisleidster Montse die ons op een heel vakkundige en bevlogen manier heeft begeleid.

  • 10 08-01-20

    Jo

    In één woord fantastisch. In meer woorden; goed opgezette reis, wat mij betreft perfecte opbouw van het reisschema. Natuurlijk speelde het buitengewoon goede weer een belangrijke rol. Zeer deskundige, communicatieve, mensenkennende, inspirerende, lieve reisleidster Montse.

  • 7 08-01-20

    Pascal

    Prachtige gletsjers, bergen en landschappen. Mooie combinatie tussen het echte stadsleven (Buenos Aires) en the-middle-of-nowhere (het zuiden van Patagonie) Ook het bezoek aan Ushuaia zorgt voor goede afwisseling tijdens de reis, al is het meer 'afvinken' van de zuidelijkste stad ter wereld bezoeken, dan dat het echt iets heeft. Grote afstanden tussen alle bezienswaardigheden vielen tegen. Hoewel vooraf bekend en als je iets wilt zien moet je daarvoor reizen, maar door deze reisdagen niet nog meer van Patagonie kunnen genieten.

  • 9 08-01-20

    Heleen

    Prachtige reis met veel hoogtepunten. Pittige wandelingen, mooie excursies en zeer bijzonder landschap. Montse is een fantastische reisleider, ze heeft alles door, weet wie er wat extra aandacht nodig heeft en heeft humor. Onvergetelijke reis voor mij.

  • 8 08-01-20

    Anonieme Reiziger

    Het is een mooie reis geweest, goed georganiseerd, veel mogelijkheden en door MOntse goed gefaciliteerd. Ben je bewust van het feit dat je de hele reis door blijft betalen. Er is erg veel exclusief in deze reis en dat voelt niet altijd even prettig aan, omdat je deze kosten toch maakt. Er zit veel afwisseling in deze reis qua wandelingen, bezoek aan gletchers, excursies, dieren spotten/bezichtigen.

  • 8 20-11-19

    Cora

    x

  • 8 20-11-19

    Carine

    Prachtige reis met veel hoogtepunten en goede begeleiding. De reis was prima georganiseerd. Zéér goede gids in Buenos Aires. Alleen de hotels konden beter.

Groepsrondreis Patagonië

Azuurblauwe meren en besneeuwde bergtoppen

Torres del Paine
23 dagen vanaf € 3.679
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win! 

Wij verloten 2x €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.