< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.8 123 beoordelingen
 • 6 19-11-16

  Ron

  Dit was wellicht mijn mooiste reis ooit geweest maar helaas.... Door het overlijden van F Castro tijdens mijn reis is op last van de regering onmiddellijk gestopt met oa. in het openbaar alcohol schudden, muziek maken en salsa dansen. Cuba was Cuba niet tijdens mijn vakantie. Dit was voor mij een enorme teleurstelling! Ik ben naar Cuba gegaan vanwege de muziek en de salsa. Verder heb ik last gehad evenals de meesten anderen van darmen en buik, erg vervelend.

 • 7 19-11-16

  Han

  Boeiende reis.

 • 7 19-11-16

  Tony

  Mooie reis met interessante kennismaking en ondekking van Cuba. Reis strekt zich uit over 2/3 van het eiland en laat voldoende tijd om de omgeving en de steden wat te ontdekken op een rustig doch salsaiaans tempo.

 • 8 19-11-16

  Arnold

  Mooie rondreis met een kundige lokale gids, en de nodige rustpunten. Wel jammer dat de vervangende hotels van mindere kwaliteit waren, en dat de laatste paar reisdagen erg gehaast aanvoelden.

 • 7 19-11-16

  Michael

  Ik ben over algemeen een tevreden mens. De gids en chauffeur waren super en zeker toen Fidel was overleden, hebben zei echt hun best gedaan dat het voor ons toch leuk zou blijven en dat was echt niet makkelijk. Het was zeker een mooie reis en het heeft veel indruk gemaakt en mij laten zien wat armoede is en ik heb kennis mogen maken met een land waar vrijheid niet een gewoonte is.

 • 9 19-11-16

  Jacques

  Wij hebben een supers kantje gehad

 • 9 19-11-16

  Linda

  Bijzonder en mooi land. Zeer goede reisbegeleiding!

 • 8 15-10-16

  Ingrid

  Goede informatie van te voren, goede begeleiding tijdens de reis (reisleider, gids en chauffeur) en een afwisselende samenstelling van de reis.

 • 8 15-10-16

  Justine

  Fantastische reisleiding, mooie hotels.

 • 8 15-10-16

  Berdine

  Prachtige, professionele en ontspannende reis. De omschrijving van de reis en het programma komen helemaal overeen zoals ik de reis ervaren heb. Ontzettend leuke Nederlandse gids die samen met de Cubaanse gids er alles aan deed om ons een goede vakantie te bezorgen. Samen hebben zij ook veel interessante informatie verteld over Cuba. Kortom; een zeer geslaagde reis die precies voldoet aan de omschrijving!

 • 8 15-10-16

  Anja

  het was een geweldige reis. leuk gezelschap en het zat goed in elkaar. Alleen zou het voor mij de volgende keer bij de 4 adressen waar we 1 nacht waren 2 nachten mogen zijn. En ook heb ik gezien dat jullie er Camaguey uit hebben gelaten bij de nieuwe aanbieding. Dat is een goed plan geweest van jullie.

 • 8 15-10-16

  Nanny

  Prachtige reis, goede begeleiding!

 • 7 15-10-16

  Martin

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-08-16

  Doris

  Een leerzame ontdekkingsreis. Je krijgt een goede indruk van wat er te zien is het land. Hierbij komen zowel nostalgische indrukken als ook veel armoede naar voren. Sommige helden (zoals Che Guevara) worden van hun voetstuk gehaald. Mijn wereldbeeld is weer een stukje bijgesteld, ook een hele beleving. De gidsen waren erg bereidwillig en wilden het iedereen naar de zin maken.

 • 8 06-08-16

  Marielle

  Wat een mooie reis! Veel gezien en gehoord van het land. De groep was geweldig, de reis was zoals verwacht.

 • 8 06-08-16

  Conny

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 06-08-16

  Dorien

  Reis was goed georganiseerd. Nederlandse reisbegeleidster en lokale gids waren super. Leuke adresjes om te eten gehad, citytours waren ook top. Enkel het einde van de reis was iets minder (verblijf in resort was te lang en helemaal anders dan rondreis waarvoor we kwamen).

 • 8 06-08-16

  Marieke

  Reis was goed geregeld. De reisleider was echt top! Camaguey eruit laten en een dag langer in Trinidad.

 • 8 06-08-16

  Melissa

  Heel tevreden over de gidsen, ruime kennis en steeds vriendelijk en behulpzaam. De route van Trinidad naar Santa Clara was iets minder interessant qua bezienswaardigheden. De voorgestelde restaurants (vooral paladares) waren steeds een meevaller. Ideale mix tussen activiteiten met de groep en individuele momenten. Verblijf in het resort in Varadero hoefde voor mij niet zo lang. Maximum twee dagen volstaat. Best wat activiteiten waren niet in de prijs van de reis inbegrepen.

 • 8 06-08-16

  Anne

  Een leuke en bijzondere reis. Het was wel leuker geweest om in sommige steden wat langer te blijven of bijvoorbeeld nog eens terug te gaan naar Havana nadat we een beetje gewend waren aan Cuba en bekomen waren van de vliegreis. Het was echt een prachtige aanvulling dat we een lokale gids mee hadden. Zij kon naast onze Nederlandse reisleidster bijzonder veel vertellen over Cuba. Samen waren ze echt top in het organiseren van alles, wat de reis echt bijzonder en leuk maakte!

Groepsrondreis Cuba Hoogtepunten

Niet boekbaar

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven