< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 960 beoordelingen
  • 9 11-11-19

    Nadine

    Prachtige rondreis. Met mooie landschappen en cultuur!

  • 10 14-10-19

    Laurens

    Veel gezien, leuke groep, Heel bekwame en betrokken reisleiding (Tim). TOP reis!

  • 10 14-10-19

    Paul

    Peru is zeer divers qua natuur en de landschappen zijn dan ook adembenemend. Ik was met name verrast door de enorme woestijn langs de westkust; ik wist niet eens dat Peru woestijn had eerlijk gezegd. Voor liefhebbers van natuur en wandelen is dit een topreis. En Tim zorgde ervoor dat alles op rolletjes verliep.

  • 8 14-10-19

    Henk

    Prachtige rondreis mede door reisgeleiding door Tim.

  • 9 14-10-19

    Ceciel

    Een prachtige kleurrijke reis met veel afwisselingen. Tim ,onze reisleider , was geweldig! Geen moeite was hem te veel. Bovendien had hij veel kennis. Ook de lokale gidsen waren goed Hotels en eten waren prima Echt een aanrader !

  • 10 14-10-19

    Joke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-10-19

    Peter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-10-19

    Jetske

    De reis was geweldig. Standaard rondje. Maar het verschil wordt gemaakt door de reisleider Tim Pierik. Hou hem in ere!!!!!

  • 10 14-10-19

    Pauline

    Een reis vol hoogtepunten, letterlijk en figuurlijk. Dankzij de deskundige en bevlogen, oftewel uitstekende, reis(bege)leiding van Tim en de lokale gidsen een heel goed beeld gekregen van geschiedenis en heden van Peru. Plus prachtige landschappen, van de kust tot zeer hoog gelegen meren en meertjes, van schitterende woestijnen en vruchtbare vlaktes tot uitgestrekte hoogvlakten en geweldige bergpartijen, vulkanen en kloven. Om de zeer vriendelijke en kleurrijke bevolking niet te vergeten, en natuurlijk de vele, zeer interessante, historische locaties. Oftewel, een topper. Geen wonder ook dat het zuiden van Peru zo druk wordt bezocht door toeristen.

  • 10 14-10-19

    Nelis

    Het was een geweldige reis. Uitstekende reisleider. Geweldige gidsen die goed te verstaan waren. De gidsen hadden zich goed voorbereid. Ook de voorbereidingen van Sawadee waren voortreffelijk. Pluspunt hierbij te vermelden: Enkele weken voor de reis werden we persoonlijk benaderd over de Larestrail, waaraan wij helaas niet konden deelnemen. Dus nogmaals: Voortreffelijke reis met goede begeleiding.

  • 10 14-10-19

    Marijke

    Was een fantastische reis!! Alles was heel goed georganiseerd. We hadden een supergoede reisbegeleider die alles tot in de puntjes verzorgde.

  • 10 14-10-19

    Myrna

    De reis was super goed opgebouwd. Ik door de opbouw goed voorbereid voor lopen van de trail.

  • 9 14-10-19

    Gerarda

    Prachtige, zeer afwisselende reis. Peru was nog mooier en gevarieerder dan ik me had voorgesteld.

  • 10 30-09-19

    Jannie

    Het was een geweldige reis en zeer goed begeleid door Johanna.

  • 9 30-09-19

    Hanneke

    We hebben alleen de eerste 8 dagen mee kunnen maken, daarna is mijn man 8 dagen in het ziekenhuis in Arequipa opgenomen waarna we gerepatrieerd zijn. Toch schrijf ik deze review omdat we op een ongelofelijke manier geholpen en gesteund zijn door Sawadee, op de eerste plaats door onze reisleidster Hanneke die we dag na dag meer zijn gaan waarderen. Alleen al de wijze waarop we zijn begeleid tot onze thuiskomst en daarna (dag in dag uit heel regelmatig contact en daadwerkelijke hulp via de telefoon, Hanneke sprak namens ons met de slechts Spaans sprekende artsen en met wie maar nodig was), mag een reden zijn om voor Sawadee te kiezen. Maar uiteraard ook de werkelijk vlekkeloze organisatie, de gepassioneerde rol van Hanneke die een grote liefde voor het land koppelt aan de wijze waarop ze verbinding maakte met ieder in de groep. Wat waren we graag verder gereisd met haar en de bijzonder prettige groep waar we veel te snel afscheid van moesten nemen. In de groepsapp konden we blijven volgen dat organisatie en sfeer fantastisch bleven. Dikke pluim!

  • 9 30-09-19

    Ilse

    Een (intensieve!) reis vol hoogtepunten! Wij hebben onwijs genoten van deze reis o.l.v. reisbegeleidster Hanneke. Voor ons was het een aaneenschakeling van hoogtepunten met als absoluut hoogtepunt de Inca Trail naar Machu Picchu! De reis is goed opgebouwd i.c.m. de hoogte, persoonlijk hebben wij nauwelijks last gehad van de hoogte door deze goede opbouw. Verlenging naar Amazone is leuk, maar hier ontbrak de reisbegeleiding. Gids enkel op de lodge, vervoer van en naar de lodge werden we bij een Duitse groep geplaatst die een totaal ander vluchtschema hadden dan wij (waardoor we bijna de vlucht hebben gemist).

  • 8 30-09-19

    Joop

    Een mooie afwisselende reis. Van pinguins tot vulkanen. Condors en de machu pichu. Nazcalijnen tot zandduinen. Kortom erg mooi. En een top begeleiding.

  • 9 30-09-19

    Berny

    Mooie reis, erg druk programma maar alles kunnen zien wat ik wilde zien. Met voldoende vrijheid om eigen keuzes te maken.

  • 9 30-09-19

    Albertus

    Prachtige reis door een fascinerend land. De reis was zeer goed georganiseerd en prettig afwisselend. ' Mysterieus ' in de titel van de reisbeschrijving is passend.

  • 9 30-09-19

    Inge

    De reis zat goed in elkaar, opbouw naar hoogte en Machu Picchu met de trails aan het einde. Een hele belangrijke factor was de reisbegeleidster Hanneke/Johanna. Zij zorgde dat alles perfect verliep, gaf goede informatie, stond altijd klaar om te helpen, kent het land door en door! Verder waren we ook heel tevreden over het vervoer.

Groepsrondreis Peru

De mysterieuze erfenis van de Inca's

Rondreis Peru
22 dagen vanaf € 2.579
Naar boven