< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 1097 beoordelingen
  • 9 07-03-20

    Annelies

    Jordanie een prachtig land.Het landschap is heel mooi en elke dag was bijzonder.Dit land heeft het WAUWeffect. Ondanks repatriëring uit Petra door stormachtige wind en repatriëring vanwege Corona hebben wij gelukkig het meeste gezien en het was in 1 woord fantastisch!!

  • 9 07-03-20

    Leonardus

    Alles prima geregeld, zelfs de repatriëring was top, binnen 17 uur vanuit het hart van de woestijn in Wadi Rum terug thuis

  • 8 07-03-20

    Hildo

    Mooi gemengd programma, helaas niet het gehele programma afgewerkt i.v.m. versnelde terugkeer als gevolg van de Corona crisis

  • 8 07-03-20

    Fien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-03-20

    Margareth

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-02-20

    Doris

    De reis was geweldig! Mede dankzij de inzet van Jolinda. Zij was zo betrokken bij de groep, had alles zo goed georganiseerd en gaf zulke goede informatie. Ook Feisal, de Jordaanse gids was enorm goed. Hij wist alles over de bezienswaardigheden. De chauffeur was ook prima. De hotels waren goed. Het eten fantastisch enz.enz.

  • 9 22-02-20

    Liesbeth

    De reis gaf een goede inkijk in het land Jordanie. Ik heb veel gezien en meegemaakt, zowel natuur als cultuur, de reis was heel divers. We hebben veel gedaan binnen een korte tijd en bovendien was de reis heel relaxed.

  • 10 22-02-20

    Conny

    Genoeg tijd om de hoogtepunten van Jordanie te zien. Busritten in grote bus niet te lang, hotels prima ondanks de wat primitieve onderkomens op 2 locaties maar ook dat had wat. Reisbegeleider was top!

  • 9 22-02-20

    Hermien

    Hee gevarieerde reis, veel gezien, reisdagen goed te doen.

  • 10 22-02-20

    Lenny

    Een complete reis door het prachtige Jordanie. Onze reisleidster Jolinda was voortreffelijk en maakte de reis volmaakt. Jerash was een verrassing en Petra fantastisch. Het verblijf in de Wadi woestijn was top. De plaatselijke gids, Faisal was een ontzettend aardige man met heel veel kennis over het land.

  • 9 22-02-20

    Joep

    Prachtige afwisselende reis met een perfecte reisbegeleidster.

  • 10 22-02-20

    Marleen

    Reisplanning prachtig ingedeeld!

  • 9 22-02-20

    Hugo

    Heerlijke reis door de historie van een voor mij onbekende wereld. Prachtig land, mooie landschappen, bergen, grote en kleine steden, lieve mensen. Aanrader voor iedereen.

  • 8 22-02-20

    Carla

    Afwisselende en mooie reis op slechts 5 uur vliegen van Amsterdam. Er was een goede combinatie van cultuur en natuur. Op de laatste reisdag na (van Aquba naar Amman) korte reisafstanden. Prima Nederlandse reisleidster, goede chauffeur en gids van Jordanië. In de beschrijving van de reis, stond dat er warme kleding mee genomen moest worden. Waardevolle informatie want het weer was afwisselend. Van veel kou, wind en mist tot heerlijk aangenaam zonnig. We konden in verband met de veiligheid, de dag dat we van Madaba naar Dana reden, niet de weg door de Mujib vallei nemen. Jammer maar begrijpelijk. Wandeling in Dana vond ik echt geweldig. In de beschrijving van de reis had denk ik moeten staan, dat het veel klimmen en klauteren is. Nu hadden sommige mensen hier moeite mee. Als de zwaarte van de 'wandeling' goed beschreven had gestaan, hadden mensen ervoor kunnen kiezen niet mee te gaan. Prima humoristische gids die weel wist. Ik vind de locatie in Dana, (o.a.zo vroeg in het seizoen) niet geschikt. We hadden daar regen en mist. Ik vond de gezamelijke ruimte super ongezellig, vochtig, koud, de vloer was door het vocht nat (gevaar op uitglijden). Je kon er niet fijn zitten. Echt een minpunt. Pluspunt door het vroege seizoen dat het in Petra rustig was (ook ivm corona). Het hotel op 5 minuten afstand van Petra was geweldig. Zo kun je al om 6 uur 's ochtends naar binnen als je zou willen.

  • 9 28-12-19

    Michael

    Mooie afwisselende reis. Goede opbouw. De wandeling in Dana wildreservaat was top.

  • 9 28-12-19

    Sandra

    Mooie reis langs de hoogtepunten van Jordanië. De twaalf dagen maken het mogelijk om extra te genieten in Petra en Wadi Rum. Had Dana ook zeker niet willen missen. Goede begeleiding die alles goed regelden en interessante info deelden.

  • 8 28-12-19

    Anonieme Reiziger

    Interessante en gevarieerde reis; goede begeleiding (Obbo) en uitstekende lokale gids (Achmed).

  • 9 28-12-19

    Lianne

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-12-19

    Angelique

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-12-19

    Ellen

    Jordanië is een prachtig land met lieve en gastvrije mensen. De combinatie cultuur en natuur maakt deze reis heel bijzonder, bijvoorbeeld de wandelingen in de schitterende heuvels in Petra en de woestijn. Alles was uitstekend georganiseerd: vervoer, overnachtingen, en een lokale gids die Nederlands sprak!

Groepsrondreis Jordanië

De schatkamer van de geschiedenis

image
12 dagen vanaf € 1.289
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen