Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 1100 beoordelingen
 • 9 07-03-20

  Annelies

  Jordanie een prachtig land.Het landschap is heel mooi en elke dag was bijzonder.Dit land heeft het WAUWeffect. Ondanks repatriëring uit Petra door stormachtige wind en repatriëring vanwege Corona hebben wij gelukkig het meeste gezien en het was in 1 woord fantastisch!!

 • 9 07-03-20

  Leonardus

  Alles prima geregeld, zelfs de repatriëring was top, binnen 17 uur vanuit het hart van de woestijn in Wadi Rum terug thuis

 • 7 07-03-20

  Ineke

  ondanks dat we vervroegd terug moesten is het een goede reis geweest. Eerste keer dat ik georganiseerd reisde. Dat merkte ik aan de communicatie: jullie vinden dingen vanzelfsprekend die dat voor mij niet perse zijn.

 • 8 07-03-20

  Hildo

  Mooi gemengd programma, helaas niet het gehele programma afgewerkt i.v.m. versnelde terugkeer als gevolg van de Corona crisis

 • 8 07-03-20

  Fien

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 07-03-20

  Anonieme reiziger

  Het was een onvergetelijke reis, goed georganiseerd en veel moois gezien. We moesten eerder naar huis vanwege Corona, maar ook dat was door Sawadee prima geregeld. Ik heb liever niet dat dit met mijn naam wordt gepubiceerd

 • 9 07-03-20

  Margareth

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 07-03-20

  Angelique

  Prachtige reis in een geweldig land. Goed georganiseerd, goeie reis begeleiding! Top programma, helaas verkort met drie dagen door de corona crisis

 • 9 22-02-20

  Doris

  De reis was geweldig! Mede dankzij de inzet van Jolinda. Zij was zo betrokken bij de groep, had alles zo goed georganiseerd en gaf zulke goede informatie. Ook Feisal, de Jordaanse gids was enorm goed. Hij wist alles over de bezienswaardigheden. De chauffeur was ook prima. De hotels waren goed. Het eten fantastisch enz.enz.

 • 9 22-02-20

  Liesbeth

  De reis gaf een goede inkijk in het land Jordanie. Ik heb veel gezien en meegemaakt, zowel natuur als cultuur, de reis was heel divers. We hebben veel gedaan binnen een korte tijd en bovendien was de reis heel relaxed.

 • 10 22-02-20

  Conny

  Genoeg tijd om de hoogtepunten van Jordanie te zien. Busritten in grote bus niet te lang, hotels prima ondanks de wat primitieve onderkomens op 2 locaties maar ook dat had wat. Reisbegeleider was top!

 • 9 22-02-20

  Hermien

  Hee gevarieerde reis, veel gezien, reisdagen goed te doen.

 • 10 22-02-20

  Lenny

  Een complete reis door het prachtige Jordanie. Onze reisleidster Jolinda was voortreffelijk en maakte de reis volmaakt. Jerash was een verrassing en Petra fantastisch. Het verblijf in de Wadi woestijn was top. De plaatselijke gids, Faisal was een ontzettend aardige man met heel veel kennis over het land.

 • 9 22-02-20

  Joep

  Prachtige afwisselende reis met een perfecte reisbegeleidster.

 • 10 22-02-20

  Marleen

  Reisplanning prachtig ingedeeld!

 • 9 22-02-20

  Hugo

  Heerlijke reis door de historie van een voor mij onbekende wereld. Prachtig land, mooie landschappen, bergen, grote en kleine steden, lieve mensen. Aanrader voor iedereen.

 • 8 22-02-20

  Carla

  Afwisselende en mooie reis op slechts 5 uur vliegen van Amsterdam. Er was een goede combinatie van cultuur en natuur. Op de laatste reisdag na (van Aquba naar Amman) korte reisafstanden. Prima Nederlandse reisleidster, goede chauffeur en gids van Jordanië. In de beschrijving van de reis, stond dat er warme kleding mee genomen moest worden. Waardevolle informatie want het weer was afwisselend. Van veel kou, wind en mist tot heerlijk aangenaam zonnig. We konden in verband met de veiligheid, de dag dat we van Madaba naar Dana reden, niet de weg door de Mujib vallei nemen. Jammer maar begrijpelijk. Wandeling in Dana vond ik echt geweldig. In de beschrijving van de reis had denk ik moeten staan, dat het veel klimmen en klauteren is. Nu hadden sommige mensen hier moeite mee. Als de zwaarte van de 'wandeling' goed beschreven had gestaan, hadden mensen ervoor kunnen kiezen niet mee te gaan. Prima humoristische gids die weel wist. Ik vind de locatie in Dana, (o.a.zo vroeg in het seizoen) niet geschikt. We hadden daar regen en mist. Ik vond de gezamelijke ruimte super ongezellig, vochtig, koud, de vloer was door het vocht nat (gevaar op uitglijden). Je kon er niet fijn zitten. Echt een minpunt. Pluspunt door het vroege seizoen dat het in Petra rustig was (ook ivm corona). Het hotel op 5 minuten afstand van Petra was geweldig. Zo kun je al om 6 uur 's ochtends naar binnen als je zou willen.

 • 9 28-12-19

  Michael

  Mooie afwisselende reis. Goede opbouw. De wandeling in Dana wildreservaat was top.

 • 9 28-12-19

  Sandra

  Mooie reis langs de hoogtepunten van Jordanië. De twaalf dagen maken het mogelijk om extra te genieten in Petra en Wadi Rum. Had Dana ook zeker niet willen missen. Goede begeleiding die alles goed regelden en interessante info deelden.

 • 8 28-12-19

  Anonieme Reiziger

  Interessante en gevarieerde reis; goede begeleiding (Obbo) en uitstekende lokale gids (Achmed).

Groepsrondreis Jordanië

De schatkamer van de geschiedenis

image
12 dagen vanaf € 1.289
Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!