< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 258 beoordelingen
 • 9 21-12-19

  Martien

  Prima reis Goede hotel overnachtingen. goede reisleider leuk programma en niet al te lange reisdagen. Het vervoer had iets ruimer gemogen. Vooral de achterbank was voor lange mensen te krap.

 • 7 09-11-19

  Erna

  Mooie reis, hoog tempo de eerste week, veel cultuur en hele fijne groep!

 • 8 09-11-19

  Ania

  De rondreis door Marokko heeft me op alle fronten verrast. Afwisselende en mooie natuur, de cultuur ( de vier koningssteden, maar ook andere plaatsjes en dorpen ). Met goed Engels sprekende gidsen en de vriendelijkheid van de mensen.

 • 8 09-11-19

  Shelley

  Een prachtige en diverse reis. Van kleine lokale dorpen tot de grotere steden.

 • 9 09-11-19

  Roeland

  Wat een geweldige reis! We hebben zo ontzettend veel gezien: grootse moskeeën, uitgestrekte woestijnlandschappen, knusse markten, moderne steden, Romeinse ruïnes... De reis zit qua opbouw ook erg goed in elkaar: de eerste dagen zijn vrij druk, daarna krijg je wat meer rust in de natuur, om na het chaotische Marrakecht te eindigen in het ontspannen Essaouria.

 • 8 09-11-19

  Carlijn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 09-11-19

  Karin

  Een hele afwisselende reis met bezoek aan alle Koningssteden, maar ook de natuur van Marokko is heel mooi. Eerste week hoog reistempo, daarna rustiger. De overnachting in de woestijn was een ervaring om niet te vergeten!

 • 8 09-11-19

  Linda

  Het was een goed georganiseerde, afwisselende reis met de drukte van de steden, de kleuren van de bergen, het gehobbel op de rug van een kameel, met als heerlijk relaxt slot: de kust van Essouira.

 • 9 09-11-19

  Tamara

  Veelzijdige reis door verrassend landschap. Duidelijk opgehaald van het vliegveld. Mooie toeringcar. De app van te voren waar alles overzichtelijk in stond van dag tot dag. Plus documenten voor de thuisblijvers. Reisbegeleider duidelijk wanneer wat nodig was. Was wat bondig. Nu heeft het reisgezelschap voorgelezen uit de boekjes wat te verwachten en wat er te zien was. Reisgezelschap vormde zich als een echte familie. Hotels waren wisselend. Mocht vaak wel meer aan een goede douche ophanging gedaan worden. Er werdt soms beetje veel eten aangeboden waardoor we tajine moe werden. 2x per dag uitgebreid eten is te veel.

 • 7 09-11-19

  Nellie

  Had niet verwacht dat Marokko zo mooi is wat n natuur

 • 8 12-10-19

  Ria

  Prachtige reis

 • 10 12-10-19

  Hubertina

  vanaf het eerste moment, waren we een goede groep. De klik was er tussen jonger en ouder, mijn kamergenoot en ook de reisleide Abderrahim heeft ons heel goed begeleid door dit mooie en vooral ook bijzondere land. Verrassingen onderweg, even een plaatselijke markt, in Marrakesh een proeverij op de Djeema el Fna in de avond uren. Heel bijzonder

 • 9 12-10-19

  Hetty

  Een mooie gevarieerde reis, natuur en cultuur. Een zeer deskundige reisleider (Abderrahim), die veel moeite deed om ons een geweldige indruk van Marokko te geven, hetgeen mijns inziens zeker gelukt is.

 • 9 12-10-19

  Quirina

  De reis door Marokko was heel afwisselend en heeft mij positief verrast: een prachtige natuur, woestijn en hoge bergen met mooie kleuren, mooie Koningssteden, een leuke afsluiting in de kustplaats Essaouira. Vrij intensief. Een erg aardige bevolking! (alleen de verkopers waren soms wat opdringerig en irritant) Persoonlijk vond ik het jammer dat er niet meer gewandeld werd, o.a. bij de Todra- en de Dadeskloof. De accommodaties waren stuk voor stuk erg leuk en heel divers: van een tent in de woestijn, tot een guesthouse, een riad tot een heel luxe hotel. Kortom: een aanrader!

 • 8 12-10-19

  Sascha

  Het was een goed georganiseerde reis, met een prettige en betrokken gids en een veilige buschauffeur. De reis is divers; zowel cultureel als landschap en natuur.

 • 8 12-10-19

  Karin

  Mooie reis die langs veel hoogte punten en mooie plaatsen leidt. Heel veel gezien en alles ging in vlot tempo.

 • 8 28-09-19

  Sandy

  Marokko heeft ons zeer verrast, wisten niet zo goed wat we konden verwachten van het land. De afwisseling van de drukke steden , de bergen, overnachting in de woestijn, de kust en de zeer vriendelijke mensen. Het zeer afwisselende landschap. Wij vonden het fantastisch en zullen iedereen ook een vakantie naar Marokko aanraden.

 • 8 28-09-19

  Liesbeth

  Geweldige reis! Goede afwisseling van natuur en cultuur. Jammer dat we niet meer in de woestijn konden overnachten.

 • 8 28-09-19

  Irma

  Het was een prachtige reis. Over het algemeen goed georganiseerd. Veel gezien en gedaan.

 • 8 28-09-19

  Marcel

  Prima,

Groepsrondreis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
14 dagen vanaf € 1.049
Naar boven
 

Wintersale
Kortingen tot €200 p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je tot €200 korting per persoon