< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 274 beoordelingen
  • 9 01-03-20

    Gert

    de reis was goed georganiseerd, met oa op verschillende locaties locale gidsen die ons veel interessante info gaven , overnachtingen waren goed, reis was OK, de bus kan ietsje beter, zowel de reisbegeleidster als de buschauffeur waren geod

  • 8 01-03-20

    Anne

    De reis waskan het begin tot het eind de moeite waard. Ik heb aan alles meegedaan en vond de informatie van de lokale gidsen vaak heel interessant. De chauffeur was echt een klasse rijder. En onze sawadee begeleidster had alles in huis om zowel leiding te geven als gezellig en persoonlijk aanwezig te zijn.

  • 8 01-03-20

    Pauline

    Mooie, afwisselende reis met interessante steden en prachtige natuur

  • 9 01-03-20

    Anja

    Het was een mooi opgebouwde reis wat betreft cultuur en natuur. Aanbod van extra excursies was prima en afwisselend. Veel van het land gezien . Mogelijkheid om ook je eigen ding te doen , alles wat goed.

  • 8 01-03-20

    Wil

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 01-03-20

    Hans

    Gevarieerd; zowel cultuur als natuur

  • 8 01-03-20

    Joos

    Mooie, afwisselende reis met prachtige wandelingen in de mooie natuur.

  • 8 01-03-20

    Kees

    Een mooie,afwisselende rondreis met uitlopende landschappen (van woestijn tot hooggebergte), interessante steden met fraaie architectuur en veel historie en daarnaast een zeer vriendelijke bevolking.

  • 9 01-03-20

    Attie

    Ik vond het een prachtige reis, heel afwisselend.

  • 8 01-03-20

    Gerda

    Een mooie afwisselende reis

  • 8 01-03-20

    Eline

    Het was een prachtige reis. Afwisselend en heel veel gezien van Marokko.

  • 9 21-12-19

    Martien

    Prima reis Goede hotel overnachtingen. goede reisleider leuk programma en niet al te lange reisdagen. Het vervoer had iets ruimer gemogen. Vooral de achterbank was voor lange mensen te krap.

  • 7 09-11-19

    Erna

    Mooie reis, hoog tempo de eerste week, veel cultuur en hele fijne groep!

  • 8 09-11-19

    Ania

    De rondreis door Marokko heeft me op alle fronten verrast. Afwisselende en mooie natuur, de cultuur ( de vier koningssteden, maar ook andere plaatsjes en dorpen ). Met goed Engels sprekende gidsen en de vriendelijkheid van de mensen.

  • 8 09-11-19

    Shelley

    Een prachtige en diverse reis. Van kleine lokale dorpen tot de grotere steden.

  • 9 09-11-19

    Roeland

    Wat een geweldige reis! We hebben zo ontzettend veel gezien: grootse moskeeën, uitgestrekte woestijnlandschappen, knusse markten, moderne steden, Romeinse ruïnes... De reis zit qua opbouw ook erg goed in elkaar: de eerste dagen zijn vrij druk, daarna krijg je wat meer rust in de natuur, om na het chaotische Marrakecht te eindigen in het ontspannen Essaouria.

  • 8 09-11-19

    Carlijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-11-19

    Karin

    Een hele afwisselende reis met bezoek aan alle Koningssteden, maar ook de natuur van Marokko is heel mooi. Eerste week hoog reistempo, daarna rustiger. De overnachting in de woestijn was een ervaring om niet te vergeten!

  • 8 09-11-19

    Linda

    Het was een goed georganiseerde, afwisselende reis met de drukte van de steden, de kleuren van de bergen, het gehobbel op de rug van een kameel, met als heerlijk relaxt slot: de kust van Essouira.

  • 5 09-11-19

    Petra

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Marokko Hoogtepunten

Zeg salaam aleikum tegen Marokko

image
14 dagen vanaf € 1.049
Naar boven