Resultaten worden geladen

Groepsrondreis Oman 

Oman is steeds geliefder onder reizigers. Geniet van dit bijzondere land in het Midden-Oosten tijdens een van de verschillende groepsrondreizen die Sawadee aanbiedt.

Gigantische woestijnen, langgerekte stranden en prachtige historische steden. Oman is echt een pareltje. De bevolking van Oman staat bekend als een van de vriendelijkste mensen ter wereld, ze zijn bijzonder gastvrij en hoffelijk. Ongetwijfeld dat je onderweg ergens wordt uitgenodigd voor een kopje koffie of een avondmaaltijd. Ontdek de prachtige woestijnlandschappen van Oman op de rug van een kameel, aanschouw een spectaculaire zonsondergang en val in slaap onder de prachtige sterrenhemel. 

Oman heeft ook prachtige stranden, het strand Ras al Hadd is een van de meest bijzondere stranden van Oman. Op dit strand kun je zien hoe de zeeschildpadden hun eieren begraven en weer verdwijnen in de zee. Bezoek in Muscat de moskee van Sultan Qaboos, deze moskee is de grootste van Oman en tevens ook open voor niet moslims. Slenter door de historische straatjes van Oman en geniet van de Omaanse keuken. Oman het land van de 1001 nachten, ga mee op groepsrondreis en ontdek deze unieke bestemming.

Naar boven