< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.4 20 beoordelingen
  • 10 14-01-20

    Renny

    De allermooiste reis die ik heb gemaakt! Het was overweldigend en magisch! Voortreffelijk georganiseerd door de mensen van Quark en Sawadee.

  • 9 06-01-20

    Onno

    Overweldigende reis. Zeer goede verzorging en organisatie op het schip.

  • 10 28-02-18

    Anneke

    Dit was de meest fantastische reis.

  • 10 18-01-17

    Michael

    De crossing the circle reis brengt je ten zuiden van de poolcirkel waardoor je optimaal kunt genieten van de verschillende soorten ijsformaties, walvissen en pinguïns die je tegenkomt als je terug noordwaarts vaart. Twee keer per dag wordt je aan land gezet. Aangezien de mens niet als gevaar wordt beschouwd kom je midden tussen de pinguïns te staan. Eten aan boord is voortreffelijk.

  • 10 28-02-16

    Wim

    Een geweldige ervaring. Deskundig expedition team en uitstekende verzorging aan boord

  • 10 13-01-16

    Olivera

    Net terug van een fantastische expeditiereis op Antarctica. Ik heb hele leuke dagen gehad op Antarctica. Aan boord vele presentaties, lezingen en colleges gehad. Elke dag met zodiak een landing en rondvaart door de mooiste ijsbergen gemaakt en tussen verschillende soorten pinguïns gezeten. Daarnaast meerdere soorten zeehonden en twee soorten walvissen van dichtbij gezien. Kortom een onvergetelijke expeditie. Heel hartelijk dank voor de bemiddeling.

  • 9 29-12-15

    Ids

    Het was een geweldige rondreis. Bijzonder om dit continent te bezoeken wat nog zo onaangetast is door de mens. Sawadee had alles rondom deze Quark reis goed geregeld.

  • 10 29-12-15

    Eric

    Antarctica - Crossing the Circle. Dit is geweldige reis waarbij alles iedere dag goed is geregeld. Heel veel afwisseling en je hoeft je eigen geen dag te vervelen.

  • 9 06-02-15

    Jeroen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-02-14

    Angeline

    .

  • 9 13-01-14

    Milou

    ADEMBENEMEND!!!

  • 9 13-01-14

    Bernadette

    Prachtig!!!

  • 9 08-03-13

    Eric

    Het is zeer afwisselende groepsreis waarbij gebruik wordt gemaakt van alle manieren van transport. De mensen in Myanmar zijn erg vriendelijk en als westerse toerist ben je zelf ook een bezienswaardigheid. Myanmar heeft een zeer uitgebreidde hoeveelheid van kloosters, pagode's en tempels.

  • 8 06-02-13

    Sander

    Een onvergetelijke ervaring.

  • 10 24-01-13

    Ids

    Ik vond het een geweldige rondreis. De vele bestemmingen die onderdeel waren van deze reis gaven een mooi beeld van de schoonheid van dit land. Logisch dat Nieuw Zeeland vaak als locatie dient voor films. Er gaat echter niets boven het zelf aanschouwen van deze schoonheid en de vriendelijkheid van de bevolking. Ik kan het iedereen aanraden, zeker ook als onderbreking van een koude winter. In februari met 25 graden een lekker drankje op een terrasje in Dunedin, wie wil dan nu niet.

  • 9 28-01-12

    Marije

    een super geweldige en adembenemende reis!! voordat ik op reis ging was dit een reis voor Once in a Lifetime... maar ik denk dat dit Twice in a Lifetime gaat worden..... ik moet nog een keer terug!!

  • 10 28-01-12

    Lilian

    Een unieke ervaring, de mooiste reis die ik ooit gemaakt heb., , Maar die 4000 foto's uitzoeken die gemaakt zijn is wel een hoop werk hoor!

  • 10 24-02-11

    Eddy

    Dit was voor ons de ultieme reis met de honderden ijsbergen en unieke landschappen

  • 10 24-02-11

    Monique

    Heb de laatste 15 jaar bijna heel de wereld gezien, maar deze reis was voor mij de ultieme.

  • 8 19-01-11

    Iet

    Een fantastische reis naar een indrukwekkend gebied. Quark Expeditions is een prima organisatie. Er wordt bijzonder veel aandacht aan veiligheid besteed. De staf was ook uitermate goed en competent.

Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle - Zuidelijke expeditie

Voorbij de Zuidpoolcirkel

IJsformaties Antarctica
18 dagen vanaf € 15.299 € 14.600
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen