Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.3 7 beoordelingen
 • 10 13-01-20

  Ton

  Geweldige reis, maar achteraf gezien is de reis enorm afhankelijk van het weer. Ik ben daarin naief geweest, maar heb erg veel geluk gehad. De reis voor onze reis is volledig gecanceld na 4 dagen op het vliegveld te hebben vertoefd en onze reis vertrok een dag eerder in de nacht vanwege de weersvoorspelling, maar werd toch bijna gecanceld door een sneeuwstorm. De door Sawadee geregelde aansluiting was daardoor krap, maar ach, het ging nu in 1 moeite door en leverde een extra cruise dag op. Elke zodiak trip had ook kunnen worden gecanceld door wind, maar wij hadden kennelijk een record 'windstilte'. Met geen enkele neerslag en grotendeels zonnig kan ik dus alleen maar een 10 geven, maar ben me heel bewust dat we veel geluk gehad hadden.

 • 10 21-12-16

  Helga

  Een geweldig mooie reis door Antarctica. Met de goede laarzen en parca-jas absoluut niet koud gehad. Genoten van het uitzicht op het ijslandschap, de gigantische hoeveelheid pinguïns, walvissen zeeleeuwen en zeeluipaarden. Aan boord was het heel aangenaam, gezellig, heerlijk eten, alles goed verzorgd.

 • 10 21-12-16

  Arjen

  Goed georganseerd, professionele staf aan boord. Uitstekende sfeer.

 • 9 11-12-16

  Trudie

  Quark is een geweldige organisatie. Veel expertise aan boord. Heel flexibel in het aanpassen van het programma aan de weersomstandigheden. Alles aan boord was goed georganiseerd. Zowel de catering, als de service in de hutten. We zijn elke dag minimaal tweemaal per zodiac ofwel aan land gegaan, ofwel door een schtitterend gebied gevaren. veel lezingen met beelden gaven een extra dimensie aan de reis.

 • 8 09-02-13

  Frank

  Een bijzondere groepsreis naar een speciaal continent. Ik denk dat Sawadee dit soort reizen weinig boekt en dat daarom de nazorg minimaal is

 • 9 28-01-13

  Rolf

  De expeditie naar Antarctica is een fantastische intensieve beleving van de natuur in haar extreme vormen. Landschap en ijsbeleving zijn overweldigend. Ontmoetingen met dieren, van pinguïns tot walvissen zijn bijzonder maar tegelijkertijd komen deze heel natuurlijk over. Dit alles onder de deskundige begeleiding van een professioneel team van gidsen. Dat maakt deze groepsreis zijn prijs ook volledig waar.

 • ? 11-12-10

  Hugo

  Duur, daardoor exclusief, maar de moeite waard.

Groepsrondreis Antarctica

De snelste manier in in Antarctica te komen

IJsbergen Antarctica
12 dagen vanaf € 12.699 € 10.500
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win!  

Wij verloten €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.