Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

Jongerenreizen bij Sawadee

Voor de avontuurlijke twintiger of dertiger die geen zin heeft om er alleen op uit te trekken, bieden we verschillende jongerenreizen aan. In kleine groepjes van maximaal 13 leeftijdsgenoten maak je onder leiding van de begeleider een avontuurlijke reis. Bekijk hieronder de verschillende type reizen die we aanbieden:

  • De avontuurlijke rondreizen van Sawadee zijn er nu ook voor reizigers tussen de 22 en 35 jaar. Bekijk hier het 22-35ers reizen aanbod.
  • In samenwerking met Belgische partner Joker bieden we reizen in een Nederlandstalig gezelschap (18-26 jaar). Met de backpack trek je er op uit en wordt het programma voor een deel door jullie zelf ter plekke bepaald.
  • Bij partner Trek America reis je in een internationale groep(18-38 jaar) per busje in de Verenigde Staten van camping naar camping, vaak in nationale parken. Je legt zo makkelijk contacten en je sluit vriendschappen voor het leven.

Waarom een jongerenreis?

  • Op reis met leeftijdsgenoten (18-38 jaar)
  • Avontuurlijke reizen
  • Verschillende nationaliteiten in een groep
  • Makkelijk contact leggen

22-35ers reis Colombia

Reizen in een kleurrijk en levendig land? Si! Colombia is een divers land waar zowel natuur- als cultuurliefhebbers aan hun trekken komen. Laat je overweldigen door de vele contrasten: woestijn, koloniale steden, kleurrijke dorpjes, de koffiestreek, metershoge waxpalmen, natuurparken en Caribische kust. Typische Colombiaanse activiteiten vergezellen ons de hele reis: speel een potje tejo, proef aguardiente tijdens de kroegentocht, tube relaxt van de rivier en dans de salsa. Vamos!

Bekijk de reis

Groepsrondreis Marokko Go-26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door Marokko. Wervelende soeks, kasba’s en medina’s, slangenbezweerders, de intense geur van kruiden, eindeloze zandduinen, een dromedaristocht, overnachten in een bedoeïenentent: tijdens deze reis ontdek je Marokko op zijn best! We verdwalen in de smalle straatjes en de vele souks van Marrakech, gaan op trekking in het Atlasgebergte en de Dadès-kloof, maken een dromedaristocht in de Sahara en blazen uit aan de kust van Essaouira.

Bekijk de reis

Groepsrondreis in internationaal gezelschap Canyon Adventure

De naam zegt het al! Canyons en avontuur domineren deze reis, dus trek je wandelschoenen maar aan want we bezoeken de beste nationale parken in het westelijke deel van de Verenigde Staten. We verkennen, ervaren en ontdekken het echte Amerika in de onvergelijkbare Canyonlands van Arizona en Utah. We overnachten twee nachten in de Grand Canyon. Plus, we genieten van een hoge adrenaline rush in een backcountry 4x4 canyon tour. Van de Navajo tribal lands van Monument Valley tot super diepe ravijnen en torenhoge bergen, deze bijzondere reis zal je nooit meer vergeten.

Bekijk de reis


Overzicht alle jongerenreizen

Wil je graag meer reizen bekijken? Bekijk hier het overzicht met al onze jongerenreizen.