< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,8
Overnachtingen 8,8
Reisroute 7,8
8.2 40 beoordelingen
  • 7 14-10-17

    Anneke Stegenga

    Deze reis voert door een niet toeristisch deel van Afrika. Een groot deel van de tijd hebben we in de bus gezeten. Praktische zaken (tent opzetten, afbreken, helpen in de 'keuken') hebben veel tijd in beslag genomen. De dieren en kleurrijke mensen en de voortreffelijke kok hebben dit voor een groot deel gecompenseerd.

  • 8 14-10-17

    Jan Goossens

    Ik wilde zo veel en gevarieerd mogelijk van de diverse wildparken zien. Dit was zeker het geval. De sanitaire en slaap voorzieningen voldeden eveneens aan de verwachtingen. Ook het eten was prima van kwaliteit.

  • 8 14-10-17

    Angela Van De Schraaff

    mooie plekken in drie landen gezien. Deze route is nog weinig toeristisch waardoor je het gevoel hebt dat je de wildparken bijna voor jezelf hebt. De reis is wel vermoeiend door de lange reisdagen en het vele kamperen, maar de ervaring die je er voor terug krijgt maakt dit helemaal goed.

  • 8 14-10-17

    Wendy Kleijn

    We hebben met een groep van 20 een fantastiche vakantie gehad!, we waren vaak onderweg en hebben veel gekampeerd wat de reis best zwaar maakte maar vooral bijzonder!

  • 8 14-10-17

    Jacqueline Van Nieuwkerk

    het is een prachtige natuurreis in niet-toeristische parken/plekken maar met hele lange reisdagen, waardoor de combinatie met de vele kampeerovernachtingen de reis pittig maakt.

  • 7 14-10-17

    Ina Ijff

    Heel erg genoten kreeg het idee dat ik in een film beland was zo bijzonder.

  • 7 14-10-17

    Marjon Walthaus

    Mooie maar erg zware reis

  • 8 14-10-17

    Ingrid Van Dijk

    Prachtige reis, intensieve reisdagen

  • 9 14-10-17

    Renate Van Son

    Een reis met lange reisdagen en veel kampeernachten waardoor het een pittige reis is, maar dat wordt goed gemaakt door de prachtige natuurparken die je aan doet in niet toeristisch gebied. De gamedrives waren fantastisch, geweldig, te gek.... veel wilde honden gezien wat best bijzonder is. Luipaard die heerlijk op een tak in een boom van zijn uitzicht genoot was tevens een hoogtepunt. Net als de vele olifanten, giraffen, zebra's, vele vogelsoorten en noem maar op. We hebben echt heel veel dieren mogen zien in de natuurparken. En daar was het mij om te doen deze reis.... Wat betreft het kamperen, stel geen hoge verwachtingen aan de sanitaire voorzieningen dan valt het allemaal mee en is het goed te doen. De crew chauffeur Sam en kok Kioko (werkten geweldig samen) en reisleiding waren goed. De truck was ook fijn, vooral omdat we van alles konden opladen in de truck. Fijne verrassing.

  • 9 17-09-16

    Marjon Cordes

    Deze reis is een aanrader als je Oost-Afrika wil beleven. Je komt op plaatsen waar weinig toerisme is. Als je er open voor staat, kun je veel contact hebben met de plaatselijke bevolking. In Malawi gaat dit heel makkelijk, omdat bijna iedereen Engels spreekt. In Tanzania moet je wat moeite doen om wat woordjes Swahili te leren. Je komt in mooie natuurparken, hoewel South Luwanga NP zo langzamerhand wat drukker wordt. De campings en hotels zijn bijna allemaal prima, mits je niets verwacht. Je kunt er slapen en er zijn toiletten en douches (soms alleen lauw water). Enig nadeel is het grote aantal kilometers dat reist. Door een groot deel van Malawi en dwars door Tanzania. Er zijn reisdagen van 13-14 uur. Volgend jaar is dat hopelijk beter, als de uitgebreide wegwerkzaamheden in Tanzania klaar zijn.

  • 8 17-09-16

    Joke Van Der Lei

    Een bijzondere reis door het warme hart van Afrika. Prachtige gamedrives gemaakt, waarbij ik eindelijk de big 5 compleet kon maken door een luipaard te zien. Sterker nog, ik zag er in totaal 3. Sommige reisdagen zijn lang, maar de beloning achteraf is groot. Er worden Nationale Parken bezocht die minder bekend zijn, maar zeker niet minder mooi. Het kamperen was een avontuur, maar de hotelovernachtingen soms evenzeer. De faciliteiten lieten soms echt te wensen over. Hoewel het wel een beetje bij Afrika hoor (TIA!)t, is een lekkere warme douche toch wel erg welkom af en toe, en de teleurstelling groot als dit weer niet lukt. Maar al met al een geweldige reis die je niet wilt missen.

  • 9 17-09-16

    Frank Peters

    Mooie actieve reis met gamedrives in prachtige natuurparken. Als je een liefhebber bent van kamperen in de Afrikaanse natuur dan is deze reis een absolute aanrader!

  • 8 17-09-16

    Ilona Gesthuizen E/V Boss

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-09-16

    Monique Boss E/V Gesthuizen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-09-16

    Wil Hendriks

    Geweldige reis. Geweldige wildparken waar nog weinig toeristen komen.

  • 9 17-09-16

    Rudolf Jan Heijink

    Goed georganiseerde reis. Mooie en enerverende dingen gezien, zowel qua natuur en de bevolking. Accomodaties goed, soms eenvoudig. Reisleiding en crew zeer tevreden over. Soms lange reisdagen in de truck.

  • 8 17-09-16

    Nicole Rutten

    Mooi reisprogramma naar een aantal minder bezochte plekken in Afrika. Een flinke dosis wildlife in een aantal wildparken die (nog) niet worden overspoeld door toeristen, gecombineerd met voldoende Afrikaanse cultuur maakt deze reis tot een topreis. Wat ons bevalt aan Sawadee is dat de groepen niet te groot zijn en het oog voor duurzaamheid en lokale ontwikkeling.

  • 8 17-09-16

    Mark Van Der Aalst

    Mooi reisprogramma naar een aantal minder bezochte plekken in Afrika. Een flinke dosis wildlife in een aantal wildparken die (nog) niet worden overspoeld door toeristen, gecombineerd met voldoende Afrikaanse cultuur maakt deze reis tot een topreis. Wat ons bevalt aan Sawadee is dat de groepen niet te groot zijn en het oog voor duurzaamheid en lokale ontwikkeling.

  • 8 17-09-16

    Frits Buddingh'

    Prachtige rondreis met de nadruk op natuur, mede zo geslaagd door de inbreng van de Keniase crew: reisbegeleider Makori, kok Kennedy en chauffeur John.

  • 9 17-09-16

    Tineke Van Der Boon

    een reis met fantastische nat. parken die nu nog zeer rustig zijn Veel wild gezien zelfs een luipaard zeer dichtbij sãvonds was er een luipaard op jacht dichtbij ons camp helaas werd ze gestoord. De afstanden zijn wel lang waardoor je tussendoor niet uit de truck (die geweldig was) kon voor b.v dorpsbezoek.hierdoor miste ik wel het contact met bevolking een beetje. Het kamperen was prima, goede tenten en zeer goede kok zodat er niemand ziek is geweest. en een zeer ervaren gids.

Rondreis Zambia, Malawi en Tanzania

Het warme hart van Afrika

image
24 dagen vanaf € 3.498
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.