< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,8
Overnachtingen 8,8
Reisroute 7,8
8.3 30 beoordelingen
 • 9 17-09-16

  Frank Peters

  Mooie actieve reis met gamedrives in prachtige natuurparken. Als je een liefhebber bent van kamperen in de Afrikaanse natuur dan is deze reis een absolute aanrader!

 • 8 17-09-16

  Wil Hendriks

  Geweldige reis. Geweldige wildparken waar nog weinig toeristen komen.

 • 8 02-10-15

  Vivi Lafeber

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 02-10-15

  Adrie Poelman

  Wat betreft de natuur was het een geweldig mooie reis. De accomodaties, vooral de sanitaire voorzieningen op de camp sides, lieten veel te wensen over en voldeden in veel gevallen niet aan de minimum eisen.

 • 8 02-10-15

  Monique Van Thienen

  Mooie groepsreis naar nog niet zo bekende natuurparken. Leuke afwisseling tussen kampeerovernachtingen en overnachtingen in hotels en huisjes.

 • 8 02-10-15

  Martin Poelman

  Mooi reis, gevarieerde erg mooie parken. Wel wat lange reisdagen maar dat hoort erbij. Hierdoor wel wat overnachtingen op niet interessante plaatsen (bijv Luwawa Forest). Weinig toerisme. Zeer goede kok!

 • 8 04-09-15

  Gonny Thijn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 04-09-15

  Gerrie Bouw

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 04-09-15

  Annegien Schonis

  Een geweldige rondreis waar je Afrika in z'n volle glorie beleeft! Voor mij was South Luangwa de beste safariplek ooit! De camping is daar al een grote belevenis met nijlpaarden en olifanten naast je tent. In twee dagen tijd zes luipaarden, niet normaal! Er zitten wat lange reisdagen tussen, maar dat weegt niet op tegen alles wat je kunt meemaken. Ruaha is ook zo'n geweldig park. En de gamedrives in de open jeeps zijn super. Gewoon doen!

 • 9 04-09-15

  Susanne Vink

  Mooie reis door veel verschillende wildparken. Het kamperen in de parken voegt echt iets toe aan de reis, hierdoor beleef je echt de natuur. De reisdagen zijn niet te lang, er is genoeg te zien onderweg, en er wordt regelmatig gestopt.

 • 8 04-09-15

  Walter Baijards

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 04-09-15

  Marit Van Overbeek

  Een prachtige afwisselende reis waarin je mooie landen ziet, mooie mensen ontmoet en veel dieren tegenkomt

 • 9 04-09-15

  Peter Voordenberg

  En geweldige reis door een zeer gevarieerd deel van Afrika. Overweldigende natuur met alle beesten die je wil tegenkomen in hun eigen habitat. Prima camp sites, uitstekende tenten en dito crew. Hanteer voor de andere accomodaties de African-standard en pas je daar aan aan.

 • 9 04-09-15

  Francis Bogmans

  Hele mooie rondreis met prachtige natuurparken. De berschrijvingen van de dagen zouden wat eerlijker mogen (zo werd er op meerdere dagen beschreven dat je s' middags op de plek van aankomst nog dit of dat kon doen. Door de lange reiswagen kon dat niet. Dat had niets met Afrikaans oponthoud te maken. Met de meest gunstige reisomstandigheden waren die activiteiten nog niet haalbaar. De landen en parken waren prachtig. Accomodaties soms zeer slecht. In Oost-Afrika heb je vaak geen keus, dat begrijp ik.

 • 8 05-10-12

  Monique Van Rijen

  Geweldige reis, mede door reisleider Wilma, die echt alles heeft gedaan het ieder individu van de groep naar de zin te maken. Ook kok Barney en chauffeur Aaron waren briljantjes.

 • 8 13-07-12

  Roger Cals

  Deze rondreis is zeer geschikt als je Oost-Afrika goed wil leren kennen betreffende de natuurlijke omgeving alsook de wijze waarop mensen in dit gebied een (vaak moeilijk) bestaan vinden. Schrik niet terug voor lange reisdagen maar probeer op alle mogelijke momenten 'buiten' te zijn en Afrika en haar bewoners op te snuiven. De natuurparken heb je grotendeels voor jou alleen waardoor de intensiteit groot is. Je bent echt in de Bush.

 • 8 13-07-12

  Marjan Boere

  Prachtige, gevarieerde reis met mooie afwisseling tussen natuur en cultuur.

 • 9 13-07-12

  Tjeerd Hofstra

  Een fantastische rondreis voor mensen die graag Afrika willen beleven. Soms lange reisdagen, maar veel tijd voor gamedriven/wandelen. Naast wild spotten ook gelegenheid om met de bewoners van de landen kennis te maken. Een rondreis voor mensen die het leuk vinden om wat primitiever te reizen en wat van gebaande paden willen, afgewisseld met af en toe wat meer luxe.

 • 9 30-09-11

  Patrick Kuijper

  Geweldige reis waarbij de nadruk ligt op natuur en minder op cultuur. De wildparken zijn afwisselend en niet toeristisch wat voor de beleving van de natuur eigenlijk een vereiste is. Kamperen in de natuur geeft zoveel meer sfeer dan in een hotel met airconditioning! Een aanrader deze reis!

 • 7 30-09-11

  Lianne Hofstede Ev Davis

  Ik vond het een mooie reis naar de meest prachtige (en niet toeristische) wildparken van Afrika. Met name Ruaha en Selous zijn schitterend! Houd er wel rekening mee dat het wild hier een stuk schuwer is als in andere parken. De reis bevat meerdere forse reisdagen (soms > 9 uur per dag), waardoor je regelmatig net voor het donker op de plaats van bestemming aankomt en er dus geen tijd is voor het verkennen van de omgeving. Dat vond ik erg jammer. Deze reis is naar mijn mening minder geschikt voor mensen die voor het eerst Afrika bezoeken. De afwisseling tussen kamperen en overnachtingen in hotels/lodges is perfect.

Rondreis Zambia, Malawi en Tanzania

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.