< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,4
8.4 476 beoordelingen
 • 8 04-08-16

  Ellen De Wit

  Heel veel prachtige boeddha's, stupa's en pagodes gezien! Actief geweest: lopen, klimmen, fietsen, vliegen, varen in vele voertuigen: benewagen, trein, bus, taxi, truck, vliegtuig, longtail-boot en zo meer. Meestal goede onderkomens en heerlijk eten!

 • 8 04-08-16

  Marleen Ogink

  Ik vond de reis heel afwisselend. Veel soorten vervoer en leuke activiteiten mbt wandelen/fietsen/boottocht/paardenkoetsjes. De organisatie vond ik goed. De reisleider wist genoeg te vertellen van de dingen om ons heen en nam af en toe zelf het initiatief om ons mee te nemen.

 • 8 04-08-16

  Lilian Van Erkel

  De reis is prachtig. Het mooie van de reis is de afwisseling van vervoer in plaats van een eigen bus hebben. Ik heb denk ik wel in 10 of 12 verschillende soorten lokaal vervoer gezeten, van paardenkar tot vliegtuig. Erg leuk. De reisbegeleider was heel goed. Hij heeft verschillende zelf uitgevonden wandelingen aangeboden die stuk voor stuk heel leuk waren, buiten de toeristische gebieden. Op die manier hebben we ook veel meegekregen van de lokale bevolking.

 • 7 04-08-16

  Ans Christophe

  Mooi land en goede reis.

 • 9 04-08-16

  Ruud Beerens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-08-16

  Roelien Stol

  Prachtige afwisselende reis, ik heb enorm genoten. Ondanks het regenseizoen prima weer gehad (met zo nu en dan een buitje). Veel verschillende activiteiten maakten de reis verrassend, zoals een 2-daagse trekking, 2 dagen fietsen, een dag met de trein, tempels, steden, het lekkere eten en natuurlijk de lieve bevolking.

 • 8 04-08-16

  Bas Van Wingerden

  Een rits die goed in elkaar zit. Zeer veel mooie dingen gezien op cultureel gebied, maar ook het landschap is geweldig.

 • 9 04-08-16

  Lidy Dekkers

  Wat een mooie reis. Myanmar komt over als een puur land, Prachtige reisroute. En zeer afwisselend vervoer!

 • 9 21-07-16

  Jan Koning

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-07-16

  Conny Rustenburg

  Het is een mooie actieve reis geweest, waarin veel van de cultuur van het land aan bod kwam. Mede door onze reisleider, Ernst-Jan.

 • 9 21-07-16

  Marion Kozik

  Mooie afwisselende reis, veel gezien en gedaan. Goede balans tussen activiteiten en reis/rustdagen. Veel opties geboden door reisleider, die goed op de hoogte was van het land.

 • 7 21-07-16

  Stef Keep

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-07-16

  Annemarie Hendrix

  Een veelzijdige reis, waarin we heel veel gezien en gedaan hebben, zonder dat het overladen volle dagen waren.

 • 7 03-03-16

  Bas De Zeeuw

  ik geloof niet in teksten van reizigers on line, dus vul ik hier niets in

 • 8 03-03-16

  Ruud Van Der Heijden

  Als je naar Myanmar gaat, dan weet je dat je veel tempels, stupa's en Boeddhabeelden gaat zien. Maar daarnaast bood deze rondreis ook veel afwisseling door de wandel- en fietstochten die in het programma zitten, of op de vrije dagen door de zeer gedreven reisleider Ernst-Jan aangeboden werden. Meest opvallend is de vriendelijkheid van de lokale bevolking. In deze reisperiode (maart) is het wel warm (30-40 graden) en we hadden veel smog en stof in de lucht, waardoor we weinig uitzicht hadden. Maar het voordeel is dat het droog is, en alle zandpaden tijdens fiets- en wandeltochten goed begaanbaar zijn.

 • 8 03-03-16

  Marleen Van Der Borg

  Een veelzijdige en actieve rondreis in een land waar het boeddhisme een zeer belangrijke rol inneemt. De reis is veelzijdig door de verschillende vervoersmiddelen die gebruikt worden, de afwisseling in intensiteit en de diversiteit in landschap en steden/dorpen. De bevolking is vriendelijk en staat open voor contact.

 • 9 03-03-16

  Eric Van Den Berg

  Het was een mooie samengestelde rondreis met een aardige, kundige en sympathieke reisleider die ons veel over het land heeft geleerd. Veel achtergronden, veel kennis over het boedhisme en de politieke situatie van Myanmar op dit moment. De liefde van Ernst-Jan voor het land en zijn mensen vereenvoudigen het contact met de lokale bevolking.

 • 10 03-03-16

  Freddy Bauwens

  de reis voldeed volledig aan mijn verwachtingen! Een mooi evenwicht tussen comfort en de variatie van vervoermiddelen , gaf mij het gevoel om toch nog een beetje reiziger te zijn en geen mainstream-toerist te zijn.

 • 9 03-03-16

  Anneke Schuurman

  De reis naar Myanmar was zeer gevarieerd.

 • 7 03-03-16

  Karin Segers

  Mooie rondreis, je wordt ondergedompeld in het boeddhisme. Je ziet vele aspecten van het land. Dankzij Ernst Jan kom je meer te weten over de Birmezen en hun gewoonten. Afwisselende reis, cultuur, natuur, reizen per privébus, openbare bus, fiets, te voet, ...

Rondreis Birma / Myanmar

Birma ontwaakt, welkom in Myanmar

image
25 dagen vanaf € 2.648 € 2.598
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!