< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 760 beoordelingen
  • 8 06-02-20

    Geertje

    Een actieve en diverse reis. Veel gezien, gedaan en met verschillende vervoermiddelen op pad geweest. Onder anderen wandelen door heuvellandschap, fietsen door Mandalay en omgeving en varen over het Inle meer. Veel tempels bezocht en genoten van lokale markten.

  • 10 06-02-20

    Martine

    Schitterende, afwisselende en actieve reis in een prachtig nog authentiek land. Myanmar is het land van de slippers, longhi's, honderden pagodes en stupa's en de vriendelijke mensen. Goede verhouding tussen cultuur en natuur. Perfect georganiseerd door de ideale reisbegeleider Ernst. Fijne groep. We voelden ons veilig en zeer welkom. De trekking is niet te onderschatten door de warmte. Voor ons de ideale reis. We hebben ervan genoten.

  • 9 06-02-20

    Jeanine

    Schitterend land, Prachtige reis. Geweldige reisleider . Hij was voor ons echt een enorm extra aan de reis door alles wat hij wist van Myanmar, de mensen en voor deed

  • 8 06-02-20

    Anonieme Reiziger

    De reis was heel boeiend en afwisselend. Een goede indruk opgedaan van het land, mede door de enthousiaste reisbegeleiding van Ernst-Jan.

  • 9 06-02-20

    Bram

    Goed gebalanceerde reis qua afwisseling. Goede hotels. Wel heel intensief. Uitstekende reisleider.

  • 9 06-02-20

    Jeroen

    Complete reis die je het land laat beleven in al zijn facetten. Mogelijk gemaakt door de inzet van reisleider en Myanmar kenner Ernst Jan

  • 9 06-02-20

    Jacqueline

    Avontuurlijke actieve reis. Veel contact met de bevolking. Supergedelegeerden reisleider.

  • 9 06-02-20

    Laura

    prachtige afwisselende reis, goed georganiseerd, fantastische reisbegeleider

  • 9 06-02-20

    Djien

    Myanmar is een prachtig land met vriendelijke mensen die je heel open bejegenen. Bezienswaardigheden zijn de vele gouden stoepa's, prachtige oude tempels (Bagan!) en ongerept natuur. Overal waar je kijkt zijn er 'fotomomenten'. Het is ook een verassend goed georganiseerd land waar we ons veilig en welkom hebben gevoeld. Deze prachtige reis werd door onze gids Ernst Jan uitstekend begeleid. Door zijn lokale kennis heeft hij ons het maximale laten zien wat mogelijk is, door extra (fiets)tochtjes te organiseren. Fijn was ook dat we vaak meerdere dagen op een plek waren.

  • 8 12-12-19

    Monique

    De reis was erg afwisselend op het gebied van cultuur, activiteiten en vrije tijd. Leuk om op verschillende manieren door het land te reizen: inlandse vlucht, bus, trein, boot. Accommodaties waren prima, soms eenvoudig maar voorzien van alles wat je nodig hebt. In tegenstelling tot de informatie vooraf, was er nagenoeg overal WiFi.

  • 8 12-12-19

    Barbara

    Afwisselend programma met veel actieve onderdelen. Niet te veel reisdagen

  • 9 12-12-19

    Tara

    Een super gevarieerde reis met niet al te veel lange reisdagen. Heerlijk eten en ontzettend gastvrije mensen. En een geweldige locale gids die zeker een meerwaarde heeft gehad op de gehele reis.

  • 8 12-12-19

    Lisa

    Een prachtige reis met veel afwisseling in vervoer. Helaas alle bezienswaardigheiden waren kloosters pagoda's of boedhabeelden Een extra trekking zou leuk zijn geweest. Bijvoorbeeld van Kalaw naar het Inlemeer. Dan zie je toch ook nog wat meer van het landschap.

  • 9 12-12-19

    Nicole

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-12-19

    Jan

    Een afwisselende reis die toch relaxed is. Veel dingen zien en lekker eten. De reisleidster was super in ons het land tonen waarbij iedereen extreem gastvrij is.

  • 9 12-12-19

    Ton

    Geweldige reis.

  • 8 12-12-19

    Mary

    Prima reis met veel afwisseling. Cultuur, natuur, verschillende manieren van vervoer. Ja inderdaad veel pagodes etc. zoals je in dit land kunt verwachten. Een groot compliment voor onze lokale reisbegeleidster Tinmi. Heel bijzonder zoals zij alles voor ons regelde wat we wilde, altijd aanwezig of bereikbaar was en dat met een stralende lach.

  • 9 12-12-19

    Sara

    Mooie complete reis. Veel afwisseling in het programma. Complimenten voor de locale gids Tinmi. Zij heeft een meerwaarde aan deze reis gegeven met haar kennis, persoonlijkheid en daadkracht.

  • 9 21-11-19

    Lea

    Geweldige reis in Myanmar. Bijzondere ervaring. Mooi land, lieve mensen. Uitstekende reisbegeleider Ernst-Jan

  • 9 21-11-19

    Monique

    Fantastische afwisselende reis met verschillende vervoersmiddelen. Uitzonderlijk goede reisbegeleiding van Ernst-Jan.

Groepsrondreis Myanmar

Laat je betoveren door magisch Myanmar

image
25 dagen vanaf € 2.399
Naar boven