< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.4 131 beoordelingen
  • 9 12-07-17

    Pepijn Van Heerbeek

    Ik vond het echt een top reis. Je krijgt echt heel heel veel moois te zien van prachtig mooie tempels tot de uitgestrekte natuur met zijn prachtige rijstvelden. je krijgt een heel goed beeld van hoe de mensen daar leven en niet alleen van de mensen maar ook van de dieren. Van olifanten tot neushoorn vogels en zelfs wilde apen echt heel mooi. Het is wel een heel drukke reis je ziet veel en dus moet je ook veel reizen en dat kost stiekem veel energie. Het was zeker de moeite waard en ben echt heel blij met onze gids die we hadden! Onze Tony heeft de reis nog 10 maal leuker gemaakt!

  • 9 12-07-17

    Gino Bracke

    We zijn door Thailand getrokken van noord naar zuid met alle denkbare soorten van vervoer onder leiding van onze geweldige gids Toni. Een druk programma, maar daardoor heel veel gezien en gedaan.

  • 9 01-03-17

    Edith Van Der Riet

    Het was super! Toffe begeleiders, gave activiteiten en heb ontzettend leuke mensen ontmoet! En alles keurig geregeld!

  • 8 01-03-17

    Ruud Koegler

    Het was een goed geplande reis. Alleen 3 overnachtingen in Puket was echt teveel. Uiteraard complimenten voor Wybe. Hij heeft op een zeer bijzondere manier leiding gegevens aan deze tocht.

  • 10 01-03-17

    Anneke Cardinaels

    De organisatie heeft ontzettend hun best gedaan om ons tevreden te houden. Ik zou iedereen aanraden om via Sawadee te reizen!

  • 8 01-03-17

    Bas Alferink

    Je ziet tijdens de reis veel van het land en ook de verschillende manieren waarop je reis zijn wisselend. Verder is er een goede verdeling van de vele activiteiten en vrije tijd.

  • 9 01-03-17

    Francois Ramond

    Perfect! Goed georganiseerd, goede reisleiding en fijne programma! Ook om op te merken is de flexibiliteit die Sawadee heeft laten zien (hebben onze reis 2 weken voor vertrek geboekt en toch alles in orde... chapeau!

  • 9 01-03-17

    Maria Hansort E/V Ramond

    Alles super georganiseerd. Als we ergens aankwamen met openbaar vervoer dan kwamen de busjes al weer aanrijden, veranderingen in het programma werden uitstekend opgelost en zeer bekwame reisbegeleiding van Wybe en James.

  • 8 01-03-17

    Kaylie Mennens

    De reis was geweldig, goed georganiseerd. Lokale gids James die veel over het land met enthousiasme deelt. Gevarieerd programma, top!!

  • 8 01-03-17

    Nadia Gerrits

    Wisselende en mooie reis. Veel ervaringen opgedaan. Wel vermoeiende reis.

  • 9 11-01-17

    Diana Beekvelt

    De reis ‘glimlach van de rijstvelden’ in Thailand was een mooie reis met een zeer afwisselend programma. Een mix van cultuur, natuur en strand kwamen langs. Zeer ervaren reisleidster Rath heeft de tijd van ons leven gegeven.

  • 8 11-01-17

    Berbe Spronk

    Leuke groep mensen, veel gezien en genoten maar het was ook afzien tijdens de overnachting in de tempel en het slapen tijdens de trekking.

  • 8 11-01-17

    Antoinet Bosland

    Ik ben erg tevreden over de rondreis. De afwisseling tussen cultuur de natuurparken. De lokale gids, Rath. Zij heeft een bijdrage geleverd aan een geslaagde reis. Ze heeft goede adviezen gegeven en was verantwoordelijk voor de groep. Ze spreekt Thais en Engels. Afwisseling tussen comfortabele hotels en bamboe bungalows in natuurpark. Ook hebben we geslapen in de trein en in een tempel. Een avontuurlijke en mooie reis.

  • 9 11-01-17

    Peter Elderman

    Prima reis met veel afwisseling en goede en mooie spots om te bezoeken. Je leert Thailand kennen in al zijn facetten

  • 9 11-01-17

    Léontine Van Wijhe E/V Elderman

    Zeer gevarieerd programma. Natuur, cultuur, bevolking, eten/drinken, vervoer. Onze gids Rath stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. De hele reis liep op 'rolletjes'. Goede informatie over wat er allemaal ging gebeuren.

  • 9 11-01-17

    Dries Loontjens

    Heel leuke reis. Goede afwisseling tussen steden en platteland, tussen geplande activiteiten en vrije tijd. Super gids.

  • 8 09-11-16

    Margo Kroes E/V Boersma

    Ik heb een goed beeld van Thailand gekregen, zat in een prima groep en had een heel goede reisleider

  • 9 09-11-16

    Akkelies Dijkstra

    Ik vond het een prima georganiseerde reis. Het vervoer klopte steeds. De reis was zeer afwisselend, de accommodaties waren goed en we hadden een geweldige toegewijde reisleider die altijd bereid om mee te helpen en mee te denken. Ook wanneer we een vrije dag hadden was hij beschikbaar en verscheen hij altijd aan het ontbijt. Hij was enthousiast maar kon ook integer vertellen over het Boeddhisme en de gebruiken en vertellen hoe wij ons behoorden te gedragen. Daarnaast repareerde hij schoenen en naaide uitgescheurde broeken. Wanneer we op een vrije dag toch een groepsuitje wilden of met een aantal wilden eten gaf hij informatie, regelde het of ging soms mee.

  • 10 09-11-16

    Ingrid Pos

    In één woord, een geweldige reis! Een top reisleider met een enorm verantwoordingsgevoel, Tony, die heel veel wist, heel veel uitzocht en zorgzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel had. We hebben heel veel gezien en meegemaakt, van avontuurlijk tot luxe. Een bijzonder mooi land met aardige mensen, lekker eten en veel vers fruit. Sawadee heeft een mooi en afwisselend reis-programma!

  • 8 09-11-16

    Hans Jansen

    Het is een zeer mooie en afwisselende reis. Veel gezien en gedaan en vooral genoten van het mooie Thailand

Rondreis Thailand

De glimlach achter de rijstvelden

image
22 dagen vanaf € 1.848
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!