< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.4 122 beoordelingen
 • 10 01-03-17

  Anneke Cardinaels

  De organisatie heeft ontzettend hun best gedaan om ons tevreden te houden. Ik zou iedereen aanraden om via Sawadee te reizen!

 • 9 11-01-17

  Diana Beekvelt

  De reis ‘glimlach van de rijstvelden’ in Thailand was een mooie reis met een zeer afwisselend programma. Een mix van cultuur, natuur en strand kwamen langs. Zeer ervaren reisleidster Rath heeft de tijd van ons leven gegeven.

 • 8 11-01-17

  Berbe Spronk

  Leuke groep mensen, veel gezien en genoten maar het was ook afzien tijdens de overnachting in de tempel en het slapen tijdens de trekking.

 • 8 11-01-17

  Antoinet Bosland

  Ik ben erg tevreden over de rondreis. De afwisseling tussen cultuur de natuurparken. De lokale gids, Rath. Zij heeft een bijdrage geleverd aan een geslaagde reis. Ze heeft goede adviezen gegeven en was verantwoordelijk voor de groep. Ze spreekt Thais en Engels. Afwisseling tussen comfortabele hotels en bamboe bungalows in natuurpark. Ook hebben we geslapen in de trein en in een tempel. Een avontuurlijke en mooie reis.

 • 9 11-01-17

  Peter Elderman

  Prima reis met veel afwisseling en goede en mooie spots om te bezoeken. Je leert Thailand kennen in al zijn facetten

 • 9 11-01-17

  Léontine Van Wijhe E/V Elderman

  Zeer gevarieerd programma. Natuur, cultuur, bevolking, eten/drinken, vervoer. Onze gids Rath stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. De hele reis liep op 'rolletjes'. Goede informatie over wat er allemaal ging gebeuren.

 • 9 11-01-17

  Dries Loontjens

  Heel leuke reis. Goede afwisseling tussen steden en platteland, tussen geplande activiteiten en vrije tijd. Super gids.

 • 8 09-11-16

  Margo Kroes E/V Boersma

  Ik heb een goed beeld van Thailand gekregen, zat in een prima groep en had een heel goede reisleider

 • 9 09-11-16

  Akkelies Dijkstra

  Ik vond het een prima georganiseerde reis. Het vervoer klopte steeds. De reis was zeer afwisselend, de accommodaties waren goed en we hadden een geweldige toegewijde reisleider die altijd bereid om mee te helpen en mee te denken. Ook wanneer we een vrije dag hadden was hij beschikbaar en verscheen hij altijd aan het ontbijt. Hij was enthousiast maar kon ook integer vertellen over het Boeddhisme en de gebruiken en vertellen hoe wij ons behoorden te gedragen. Daarnaast repareerde hij schoenen en naaide uitgescheurde broeken. Wanneer we op een vrije dag toch een groepsuitje wilden of met een aantal wilden eten gaf hij informatie, regelde het of ging soms mee.

 • 10 09-11-16

  Ingrid Pos

  In één woord, een geweldige reis! Een top reisleider met een enorm verantwoordingsgevoel, Tony, die heel veel wist, heel veel uitzocht en zorgzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel had. We hebben heel veel gezien en meegemaakt, van avontuurlijk tot luxe. Een bijzonder mooi land met aardige mensen, lekker eten en veel vers fruit. Sawadee heeft een mooi en afwisselend reis-programma!

 • 8 09-11-16

  Hans Jansen

  Het is een zeer mooie en afwisselende reis. Veel gezien en gedaan en vooral genoten van het mooie Thailand

 • 9 09-11-16

  Ramon Abdoelhak

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 20-07-16

  Fons Kleinveld

  Een hele mooi reis die een goed beeld geeft van Thailand. Voldoende gelegenheid om op jezelf Thailand te zien, alle mogelijkheden om met de groep dingen te doen.

 • 8 20-07-16

  Yvette Beverwijk

  Verwachtingen die gewekt zijn door Sawadee zijn tijdens de 3 weken reizen door Thailand uitgekomen.

 • 9 20-07-16

  Sanne Dekker

  We hebben een geweldige reis beleefd vol hoogtepunten. Alles was super goed gefaciliteerd door Sawadee en onze Thaise reisleider, waardoor wij ons nergens zorgen over hoefden te maken.

 • 10 20-07-16

  Doriano Melis

  In één woord fantastisch! Veel hoogtepunten gezien van het mooie Thailand. Wij vonden de reis zeer compleet en goed verzorgd door onze reisleider James. We hebben enorm genoten van het land van de glimlach :-)

 • 8 20-07-16

  Corine Odijk

  Hele leuke, avontuurlijke en gevarieerde reis. Phuket en de excursie naar de Phi Phi eilanden waren me iets te toeristisch en stonde voor mijn gevoel haaks op de rest van de reis. Goede reisbegeleider die veel kon vertellen over Thailand, haar bewoners en de cultuur.

 • 7 20-07-16

  Bianca Steer

  Mooie reis met veel afwisseling. Wel veel cultuur ten op zichte van natuur (eilanden).

 • 20-07-16

  Sawadee

  Heel afwisselende reis. De afsluiting was echter erg jammer. Van niet toeristisch naar super toeristisch. Phuket zelf was niet erg.

 • 8 20-07-16

  Judith Vaes

  Goed georganiseerde reis met overnachtingen in meestal mooie centraal gelegen hotels of lodges. Door de verschillende manieren van vervoer hebben we Thailand van meerdere kanten kunnen bekijken. Minivan, lokale bus, tuk tuk, fiets, boot en trein. Een echte aanrader voor reizigers die van avontuur houden

Rondreis Thailand

De glimlach achter de rijstvelden

image
22 dagen vanaf € 1.848
Naar boven