< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.4 110 beoordelingen
 • 9 20-07-16

  Fons Kleinveld

  Een hele mooi reis die een goed beeld geeft van Thailand. Voldoende gelegenheid om op jezelf Thailand te zien, alle mogelijkheden om met de groep dingen te doen.

 • 8 20-07-16

  Yvette Beverwijk

  Verwachtingen die gewekt zijn door Sawadee zijn tijdens de 3 weken reizen door Thailand uitgekomen.

 • 9 20-07-16

  Sanne Dekker

  We hebben een geweldige reis beleefd vol hoogtepunten. Alles was super goed gefaciliteerd door Sawadee en onze Thaise reisleider, waardoor wij ons nergens zorgen over hoefden te maken.

 • 10 20-07-16

  Doriano Melis

  In één woord fantastisch! Veel hoogtepunten gezien van het mooie Thailand. Wij vonden de reis zeer compleet en goed verzorgd door onze reisleider James. We hebben enorm genoten van het land van de glimlach :-)

 • 8 20-07-16

  Corine Odijk

  Hele leuke, avontuurlijke en gevarieerde reis. Phuket en de excursie naar de Phi Phi eilanden waren me iets te toeristisch en stonde voor mijn gevoel haaks op de rest van de reis. Goede reisbegeleider die veel kon vertellen over Thailand, haar bewoners en de cultuur.

 • 7 20-07-16

  Bianca Steer

  Mooie reis met veel afwisseling. Wel veel cultuur ten op zichte van natuur (eilanden).

 • 20-07-16

  Sawadee

  Heel afwisselende reis. De afsluiting was echter erg jammer. Van niet toeristisch naar super toeristisch. Phuket zelf was niet erg.

 • 8 20-07-16

  Judith Vaes

  Goed georganiseerde reis met overnachtingen in meestal mooie centraal gelegen hotels of lodges. Door de verschillende manieren van vervoer hebben we Thailand van meerdere kanten kunnen bekijken. Minivan, lokale bus, tuk tuk, fiets, boot en trein. Een echte aanrader voor reizigers die van avontuur houden

 • 8 20-07-16

  Mira Garretsen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 20-07-16

  Charlotte Jonkheer

  Alles was heel goed georganiseerd. Als we ergens aankwamen stonden de taxi's al klaar. Ook de app was erg leuk om al te zien wie er mee gaat. Goede afwisseling in dagbestedingen en hotels. Blij dat ik voor jullie heb gekozen!

 • 9 20-07-16

  Emile Rijnders

  De reis was goed georganiseerd en een fantastische reisbegeleider James. De aangeboden activiteiten waren goed en afwisselend. De overnachtingen waren goed behalve de locatie Morning Mist Resort. Deze viel erg tegen en voldeed niet aan onze verwachtingen.

 • 9 20-07-16

  Sanne Voskamp

  Ik heb een fantastische reis gehad met Sawadee. Alles wat goed geregeld en ik hoefde mij nergens zorgen over te maken!

 • 9 02-03-16

  Frouwkje Swart

  Een actieve en zeer gevarieerde rondreis, je ziet in 22 dagen een zeer groot gedeelte van Thailand, van Chang Mai tot Phuket.

 • 9 02-03-16

  Patrick Scherpenisse

  Een geweldige rondreis waar je een mooie samenvatting krijgt van wat Thailand allemaal te bieden heeft, van het noorden tot het zuiden

 • 8 02-03-16

  Marco Van Trigt

  Gevarieerde rondreis door het mooie Thailand. Goede mix tussen cultuur en natuur, actie en rust. Vervoer en accommodaties waren goed georganiseerd en er werden ook de nodige optionele activiteiten aangeboden.

 • 8 02-03-16

  Colinda Docter

  Mooie rondreis welke denk ik een goed beeld van Thailand geeft.

 • 9 02-03-16

  Jolie Trines

  Ik heb erg genoten van de rondreis. Veel dingen gezien die ik normaal gesproken alleen niet gezien/geweten zou hebben. Bovendien hadden we een hele leuke groep waarmee we heel veel plezier en bijzondere avonturen mee hebben beleefd.

 • 8 02-03-16

  Karin Prins

  De rondreis bevatte allerlei leuke highlights! Steden, tempels, olifanten, trektocht en eindigen bij een strand. Ook veel verschillende vervoersmiddelen maken de reis leuk gevarieerd.

 • 8 02-03-16

  Ilse Houben

  Het was een goed georganiseerde rondreis waarin ik in een relatief korte tijd veel van het land heb mogen zien. De afwisseling in zowel de locaties als de vervoersmiddelen heb ik als zeer prettig ervaren. Het principe van een singlereis is me ook erg goed bevallen, omdat iedereen snel contact met elkaar maakt. In het vervolg zou het beter zijn als de twee reisleiders alles beter met elkaar afstemmen en niet alles meerdere keren onnodig herhalen.

 • 9 13-01-16

  Danut Szulc

  Thailand rondreis was bijzonder geslaagd. Veel variatie van activiteiten en de fantastische begeleiding van James doet nog een schepje boven op. Plaatselijke gids brengt je waar je zelf niet komt.Hij regelt transport en uitjes. Onbezorgde vakantie. Grote verschillen tussen het Noorden en het Zuiden. Dat maakt deze reis zo bijzonder mooi. Doe mee met alle aangeboden activiteiten en voornamelijk snorkelen bij Surin. Onvergetelijke reis.En niet vergeten super fijne kookcursus in Chiang Mai.

Rondreis Thailand

De glimlach achter de rijstvelden

image
22 dagen vanaf € 1.848
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!