< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.4 137 beoordelingen
  • 10 26-07-17

    Henriette Van Tienen

    Ik heb een fantastische reis met Sawadee gehad naar Thailand. Een zeer afwisselende reis van slapen op bamboeplankjes, in tempels, nachttrein en verschillende hotels en resorts.Het was een actieve reis met iedere dag weer een verrassing.

  • 10 26-07-17

    Martha Akkerman

    We hebben met de groep en de begeleiding van Ida en James een fantastische reis gehad. Goed georganiseerd en wat optioneel werd aangeboden was helemaal prima. Goede verblijven en heerlijk eten. Kennisgemaakt met hoe aan het boeddhisme vorm wordt gegeven, en ontdekt dat er overeenkomsten zijn hoe het christendom beleefd is en wordt. Mooi vond ik hoe omgegaan wordt met de olifanten en hoe wij daarbij betrokken werden. Bovendien heeft mij de schoonheid van de architectuur verrast, met name ook bij het Paleis van de koning in Bangkok. De Thai is overwegend vriendelijk, wat mij opviel was, dat de Thais vanaf Bangkok gemakkelijker in het contact waren dan in het noorden van Thailand. Wel vond ik confrontatie met de seksindustrie in zowel Bangkok als Padang schokkend. Tot mijn verrassing vond ik het een schoon, opgeruimd land en de 7/ elevenwinkel precies goed voor de boodschappen.

  • 9 26-07-17

    Anneke Boosman

    Prachtige reis. Veel gedaan. Mooi land. Heerlijk eten, aardige mensen.

  • 9 26-07-17

    Jaap Van 'T Hul

    Reis met een 'hoge vaart' ( positief bedoeld!) Vanaf het moment van opvang door reisleidster Ida, op Chiang Mai Airport, tot en met het uitzwaaien door haar en Thai-reisleider James op Phuket Airport een aaneenschakeling van afwisselende activiteiten. Als in een achtbaan! Vervoer prima (welk vervoersmiddel hebben we niet gebruikt?), geldt ook voor de accommodaties.

  • 9 12-07-17

    Pepijn Van Heerbeek

    Ik vond het echt een top reis. Je krijgt echt heel heel veel moois te zien van prachtig mooie tempels tot de uitgestrekte natuur met zijn prachtige rijstvelden. je krijgt een heel goed beeld van hoe de mensen daar leven en niet alleen van de mensen maar ook van de dieren. Van olifanten tot neushoorn vogels en zelfs wilde apen echt heel mooi. Het is wel een heel drukke reis je ziet veel en dus moet je ook veel reizen en dat kost stiekem veel energie. Het was zeker de moeite waard en ben echt heel blij met onze gids die we hadden! Onze Tony heeft de reis nog 10 maal leuker gemaakt!

  • 9 12-07-17

    Gino Bracke

    We zijn door Thailand getrokken van noord naar zuid met alle denkbare soorten van vervoer onder leiding van onze geweldige gids Toni. Een druk programma, maar daardoor heel veel gezien en gedaan.

  • 8 12-07-17

    Andrea Heijnen

    Tijdens de reis zag en deed je veel. In een snel tempo kon je Thailand zien. Met alle verschillende manieren van reizen kon je Thailand optimaal beleven.

  • 7 12-07-17

    Tilja Ansems

    Schitterende reis, vanwege regenval af en toe dingen moeten veranderen in het programma. De gids deed dit super en in overleg. Jammer dat je in Phuket niets kunt boeken zonder olifanten, maar dit was buiten de reis om in onze verlening.

  • 9 01-03-17

    Edith Van Der Riet

    Het was super! Toffe begeleiders, gave activiteiten en heb ontzettend leuke mensen ontmoet! En alles keurig geregeld!

  • 8 01-03-17

    Ruud Koegler

    Het was een goed geplande reis. Alleen 3 overnachtingen in Puket was echt teveel. Uiteraard complimenten voor Wybe. Hij heeft op een zeer bijzondere manier leiding gegevens aan deze tocht.

  • 10 01-03-17

    Anneke Cardinaels

    De organisatie heeft ontzettend hun best gedaan om ons tevreden te houden. Ik zou iedereen aanraden om via Sawadee te reizen!

  • 8 01-03-17

    Bas Alferink

    Je ziet tijdens de reis veel van het land en ook de verschillende manieren waarop je reis zijn wisselend. Verder is er een goede verdeling van de vele activiteiten en vrije tijd.

  • 9 01-03-17

    Francois Ramond

    Perfect! Goed georganiseerd, goede reisleiding en fijne programma! Ook om op te merken is de flexibiliteit die Sawadee heeft laten zien (hebben onze reis 2 weken voor vertrek geboekt en toch alles in orde... chapeau!

  • 9 01-03-17

    Maria Hansort E/V Ramond

    Alles super georganiseerd. Als we ergens aankwamen met openbaar vervoer dan kwamen de busjes al weer aanrijden, veranderingen in het programma werden uitstekend opgelost en zeer bekwame reisbegeleiding van Wybe en James.

  • 8 01-03-17

    Kaylie Mennens

    De reis was geweldig, goed georganiseerd. Lokale gids James die veel over het land met enthousiasme deelt. Gevarieerd programma, top!!

  • 8 01-03-17

    Nadia Gerrits

    Wisselende en mooie reis. Veel ervaringen opgedaan. Wel vermoeiende reis.

  • 9 11-01-17

    Diana Beekvelt

    De reis ‘glimlach van de rijstvelden’ in Thailand was een mooie reis met een zeer afwisselend programma. Een mix van cultuur, natuur en strand kwamen langs. Zeer ervaren reisleidster Rath heeft de tijd van ons leven gegeven.

  • 8 11-01-17

    Berbe Spronk

    Leuke groep mensen, veel gezien en genoten maar het was ook afzien tijdens de overnachting in de tempel en het slapen tijdens de trekking.

  • 8 11-01-17

    Antoinet Bosland

    Ik ben erg tevreden over de rondreis. De afwisseling tussen cultuur de natuurparken. De lokale gids, Rath. Zij heeft een bijdrage geleverd aan een geslaagde reis. Ze heeft goede adviezen gegeven en was verantwoordelijk voor de groep. Ze spreekt Thais en Engels. Afwisseling tussen comfortabele hotels en bamboe bungalows in natuurpark. Ook hebben we geslapen in de trein en in een tempel. Een avontuurlijke en mooie reis.

  • 9 11-01-17

    Peter Elderman

    Prima reis met veel afwisseling en goede en mooie spots om te bezoeken. Je leert Thailand kennen in al zijn facetten

Rondreis Thailand

De glimlach achter de rijstvelden

image
22 dagen vanaf € 1.798
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.