< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,3
8.4 129 beoordelingen
 • 9 01-03-17

  Edith Van Der Riet

  Het was super! Toffe begeleiders, gave activiteiten en heb ontzettend leuke mensen ontmoet! En alles keurig geregeld!

 • 8 01-03-17

  Ruud Koegler

  Het was een goed geplande reis. Alleen 3 overnachtingen in Puket was echt teveel. Uiteraard complimenten voor Wybe. Hij heeft op een zeer bijzondere manier leiding gegevens aan deze tocht.

 • 10 01-03-17

  Anneke Cardinaels

  De organisatie heeft ontzettend hun best gedaan om ons tevreden te houden. Ik zou iedereen aanraden om via Sawadee te reizen!

 • 8 01-03-17

  Bas Alferink

  Je ziet tijdens de reis veel van het land en ook de verschillende manieren waarop je reis zijn wisselend. Verder is er een goede verdeling van de vele activiteiten en vrije tijd.

 • 9 01-03-17

  Francois Ramond

  Perfect! Goed georganiseerd, goede reisleiding en fijne programma! Ook om op te merken is de flexibiliteit die Sawadee heeft laten zien (hebben onze reis 2 weken voor vertrek geboekt en toch alles in orde... chapeau!

 • 9 01-03-17

  Maria Hansort E/V Ramond

  Alles super georganiseerd. Als we ergens aankwamen met openbaar vervoer dan kwamen de busjes al weer aanrijden, veranderingen in het programma werden uitstekend opgelost en zeer bekwame reisbegeleiding van Wybe en James.

 • 8 01-03-17

  Kaylie Mennens

  De reis was geweldig, goed georganiseerd. Lokale gids James die veel over het land met enthousiasme deelt. Gevarieerd programma, top!!

 • 8 01-03-17

  Nadia Gerrits

  Wisselende en mooie reis. Veel ervaringen opgedaan. Wel vermoeiende reis.

 • 9 11-01-17

  Diana Beekvelt

  De reis ‘glimlach van de rijstvelden’ in Thailand was een mooie reis met een zeer afwisselend programma. Een mix van cultuur, natuur en strand kwamen langs. Zeer ervaren reisleidster Rath heeft de tijd van ons leven gegeven.

 • 8 11-01-17

  Berbe Spronk

  Leuke groep mensen, veel gezien en genoten maar het was ook afzien tijdens de overnachting in de tempel en het slapen tijdens de trekking.

 • 8 11-01-17

  Antoinet Bosland

  Ik ben erg tevreden over de rondreis. De afwisseling tussen cultuur de natuurparken. De lokale gids, Rath. Zij heeft een bijdrage geleverd aan een geslaagde reis. Ze heeft goede adviezen gegeven en was verantwoordelijk voor de groep. Ze spreekt Thais en Engels. Afwisseling tussen comfortabele hotels en bamboe bungalows in natuurpark. Ook hebben we geslapen in de trein en in een tempel. Een avontuurlijke en mooie reis.

 • 9 11-01-17

  Peter Elderman

  Prima reis met veel afwisseling en goede en mooie spots om te bezoeken. Je leert Thailand kennen in al zijn facetten

 • 9 11-01-17

  Léontine Van Wijhe E/V Elderman

  Zeer gevarieerd programma. Natuur, cultuur, bevolking, eten/drinken, vervoer. Onze gids Rath stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. De hele reis liep op 'rolletjes'. Goede informatie over wat er allemaal ging gebeuren.

 • 9 11-01-17

  Dries Loontjens

  Heel leuke reis. Goede afwisseling tussen steden en platteland, tussen geplande activiteiten en vrije tijd. Super gids.

 • 8 09-11-16

  Margo Kroes E/V Boersma

  Ik heb een goed beeld van Thailand gekregen, zat in een prima groep en had een heel goede reisleider

 • 9 09-11-16

  Akkelies Dijkstra

  Ik vond het een prima georganiseerde reis. Het vervoer klopte steeds. De reis was zeer afwisselend, de accommodaties waren goed en we hadden een geweldige toegewijde reisleider die altijd bereid om mee te helpen en mee te denken. Ook wanneer we een vrije dag hadden was hij beschikbaar en verscheen hij altijd aan het ontbijt. Hij was enthousiast maar kon ook integer vertellen over het Boeddhisme en de gebruiken en vertellen hoe wij ons behoorden te gedragen. Daarnaast repareerde hij schoenen en naaide uitgescheurde broeken. Wanneer we op een vrije dag toch een groepsuitje wilden of met een aantal wilden eten gaf hij informatie, regelde het of ging soms mee.

 • 10 09-11-16

  Ingrid Pos

  In één woord, een geweldige reis! Een top reisleider met een enorm verantwoordingsgevoel, Tony, die heel veel wist, heel veel uitzocht en zorgzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel had. We hebben heel veel gezien en meegemaakt, van avontuurlijk tot luxe. Een bijzonder mooi land met aardige mensen, lekker eten en veel vers fruit. Sawadee heeft een mooi en afwisselend reis-programma!

 • 8 09-11-16

  Hans Jansen

  Het is een zeer mooie en afwisselende reis. Veel gezien en gedaan en vooral genoten van het mooie Thailand

 • 9 09-11-16

  Ramon Abdoelhak

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 20-07-16

  Fons Kleinveld

  Een hele mooi reis die een goed beeld geeft van Thailand. Voldoende gelegenheid om op jezelf Thailand te zien, alle mogelijkheden om met de groep dingen te doen.

Rondreis Thailand

De glimlach achter de rijstvelden

image
22 dagen vanaf € 1.848
Naar boven
 

Maak kans op een Bever bon
ter waarde van € 250!

De zomer staat voor de deur.. De temperatuur stijgt, de vrije dagen komen eraan.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Bever cadeabon t.w.v. € 250!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!