< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,8
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 9,0
8.2 31 beoordelingen
  • 10 25-04-15

    Conny Verstraaten

    Onze eerste reis buiten Europa, had niet mooier kunnen zijn. Mede door de geweldige inzet van Ageeth onze reisleidster. Zij heeft echt alles gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Ook de samenstelling van de groep was goed (15 personen) en het reisprogramma was niet overvol. Door de gezellige groep hebben we vele dingen samen gedaan, maar je bent altijd vrij om niet mee te doen.

  • 8 25-04-15

    Arjan Hoekstra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-04-15

    Wim Van Der Hoek

    Dit was mijn eerste familie groepsreis. Omdat ik zeer terughoudend was t.o.v. groepsreizen heb ik al onze reizen zelf geregeld. Maar het is mij zeer goed bevallen, wellicht ook omdat wij een leuke groep hadden. Veel gezien, veel gereisd, veel genoten!

  • 8 25-04-15

    Hans Den Hartog

    leuke groepsreis, aan Ageeth een perfecte reisbegeleidster

  • 10 25-04-15

    Doreen Tolmeijer

    Na een reis van 15 dagen heb ik het gevoel dat ik een maand ben weg geweest! Ik heb zoveel gezien en gedaan. Mede door de reisleidster Ageeth is het een topvakantie geworden. Wij hebben vaak met de hele groep gegeten omdat Ageeth weer een leuke locatie had gevonden. En omdat de fietstochten ons zo goed bevielen heeft zij in Chiang Mai ook nog een fietstocht georganiseerd.

  • 9 25-04-15

    Ger Van Rensch

    Een afwisselende reis met mogelijkheden om ad hoc aanpassingen te maken. Heerlijk voor liefhebbers van informele reizen. Je leert het echte Thailand kennen op een - ondanks het volle programma - ontspannende reis.

  • 9 25-04-15

    Henny Alards E V Van Rensch

    Een geweldige reis met een zeer bevlogen reisleidster

  • 8 25-04-15

    Inge Van Der Hoek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-04-15

    Ton Maaswinkel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 01-11-14

    Cristel Stolk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 01-11-14

    Dominique Himpe

    We hebben heel veel gezien in een korte periode en de groep veel heel goed mee. Er was steeds ruimte om je eigen ding te doen en de begeleiding stond steeds open voor suggesties en aanpassingen.

  • 7 01-11-14

    Koen Provoost

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 01-11-14

    Petra Verbrugge

    Deze groepsreis voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Een mooie rondreis met veel bezienswaardigheden. Toch was de reis niet te zwaar. Goeie begeleiding. Kortom, waar voor je geld. Het hotel in Hua Hin was wel iets te ver gelegen van het centrum en er was geen strand bij het hotel.

  • 8 01-11-14

    Eelco Pandelaar

    Prachtige rondreis. Teveel gezien om in een korte review te vermelden. Kookcursus enorm aan te raden, 100x leuker dan verwacht. Op de fiets is een hoop te zien van de plaatsen en geeft heerlijke verkoeling in de warmte. Een reis om nooit te vergeten.

  • 9 01-11-14

    Aisha Menkveld

    -

  • 8 01-11-14

    Maarten Van Gent

    Je ziet heel veel in een korte tijd van Thailand. Wel veel tempels maar dat hoort ook bij het land. Wel weinig cultuur en natuur.

  • 8 22-06-13

    Marijke Meester

    Een mooie en complete reis door een prachtig land! Wel met een vol programma waardoor weinig 'vrije tijd'!! Maar wat mij betreft een absolute aanrader, twee weken genieten! En absoluut de excursie naar de olifanten boeken!! Was in een woord GEWELDIG!!

  • 7 22-06-13

    Ferrie Koens

    Goed verzorgd, de planning was bij de hotels was uitstekend, we waren bij aankomst steeds al ingecheckt.

  • 8 22-06-13

    Guus De Kler

    Een prachtige introductie op Thailand waarbij je veel van de karakteristieke landschappen, gebouwen en levenswijze te zien krijgt. Een reis om cultuur op te snuiven, en later verder uit te werken in een volgende reis.

  • 7 22-06-13

    Wydo Hania

    Een hele mooie rondreis in een heel mooi land. Voor mij zelf was iets te veel tempels en te weinig natuur. Ook de lokatie van de hotels (vooral die in Chang Mai) kan nog iets beter. En het zou prettig zijn als op vrije dagen er aantal mogelijkheden kunnen worden geboden. Verder 2 super weken gehad.

Rondreis Thailand Hoogtepunten

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!