Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 95 beoordelingen
  • 8 31-01-20

    Evelien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 31-01-20

    Bertha

    Het was een fijne afwisselende reis. Met Edo konden wij het ook goed vinden hij heeft heel veel uitgelegd.

  • 9 31-01-20

    Casper

    Wij zijn met 14 mensen in twee busjes heerlijk op reis geweest en in prachtige hotels gelogeerd. We hebben daardoor heel relaxed veel moois gezien en omdat onze reisleider Edo alles goed uitlegde en ons buiten het programma meenam naar restaurants en andere leuke attracties, was het een onbezorgde reis. Ik was met mijn vriendin en de groepssamenstelling was zo dat dat ook heel goed paste. En mijn ervaring is dat de mensen die met Sawadee meegaan openstaan voor contact met anderen en meestal relaxed zijn.

  • 9 31-01-20

    Jantine

    Onze reis was in de puntjes verzorgd maar dit kwam ook mede door onze ontzettend leuke reisleider Edo. Buiten de vast gestelde excursies kwam Edo met leuke dingen om samen te gaan doen. Hierdoor hebben we naar ons idee ontzettend veel gezien en gedaan en zijn weer zeer te vrede. De groep bestond uit 14 personen en dit vonden wij ook ideaal. We kijken terug op een geweldige reis . We hebben naar ons gevoel het niet beter kunnen treffen.

  • 8 31-01-20

    Elian

    Mooie afwisselende reis, zeer goede reisleider, mooie locaties en zeer leuke uitstapjes.

  • 9 31-01-20

    Wil

    Goed verzorgd Goede reisleider. Veel gezien.

  • 8 31-01-20

    Daphne

    Met deze reis krijg je een hele goede indruk van Thailand! De afwisseling en de opbouw van het programma zijn ideaal en de reisdagen zijn goed gepland met tussenstops in de vorm van korte excursies. De accommodaties zijn afwisselend luxe en soja wat meer basic, maar altijd schoon en op fijne locaties.

  • 9 31-01-20

    Hilda

    Een mooie en goed georganiseerde rondreis, met een afwisselend programma, en leuke groep. Heel veel gezien en gedaan in korte tijd, waardoor ik een mooie indruk van Thailand heb gekregen. Het vervoer en de accommodaties waren comfortabel en goed geregeld. Een goede reisleider die veel wist te vertellen, en ook buiten het programma om nog uitstapjes voor ons regelde. Het was een heerlijke en zorgeloze vakantie!

  • 10 31-01-20

    Jaap

    Wat een heerlijke vakantie. Alles perfect georganiseerd, heel veel gezien en een reisleider Edo die altijd voor ons klaar stond en ons zelfs nog mee nam naar buiten de reis om georganiseerde bezienswaardigheden en eetgelegenheden.

  • 9 10-01-20

    Wilma

    Fijne relaxte reis, met z’n vieren, leuke gids en prettige chauffeur. Engels van de gids niet altijd goed verstaanbaar, maar kwamen er wel uit.fietsen in Bangkok

  • 8 10-01-20

    Peter

    Mooie reis. Leuke gids. Teveel tijd in Bangkok. Over het geheel iets teveel tempels. Meedenken met onze reis na 14 dagen.

  • 7 20-12-19

    Netty

    Boeiende reis door de mij eerder onbekende Thaise cultuur

  • 8 20-12-19

    Yolande

    Heel comfortabele manier om veel te zien in korte tijd van Thailands belangrijke topics. Fijne hotels en goede gids. Groep van 18 personen was goed aantal.

  • 10 20-12-19

    Renske

    Ik vond deze reis boven mijn verwachtingen. Zelf was ik nog nooit op een groepsreis gegaan, maar deze reis beviel mij ontzettend goed. Bijna alles was op en top geregeld en was dit niet het geval, werd het opgelost. Ik zou deze reis zeker aanraden om een goede indruk van Thailand te kunnen krijgen!

  • 8 20-12-19

    Anonieme Reiziger

    Mooie reis met een vol programma. In een relatief korte periode zie en leer je veel over de Thaise cultuur, gewoonten en bezienswaardigheden. Prima groepsgrootte (18) en zeer comfortabele hotels.

  • 8 20-12-19

    Hans

    Heerlijke reis mede door de reisgenoten en de prima gids Pookie. Erg jammer dat Koh Samet er niet in zat. Dat is 10x leuker en relaxter dan Hua Hin. Ook zou Nohkan Sawan overgeslagen kunnen worden voor een extra nacht in Sukothai of Chiang Mai. Hotels waren goed.?

  • 8 25-10-19

    Dionne

    Mooie reis. Bangkok mooi maar ook vies. Fietstocht leuk. Een dagje langer was fijn geweest. Aan de river kwai logeren erg mooi. Te kort bij de river kwai brug en omgeving. Baan Hollands. Leuk maar ik had mee tijd elders willen hebben. In sukhothai was een festival daar had ik langer willen verblijven masr moeste n door . Erg jammer. Chang mai. Kook cursus aanrader.. programma 2020 met dagtochten w a s mooi geweest.

  • 10 25-10-19

    Joan

    Mijn eerste groepsreis en voor het eerst naar Thailand. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar stond open voor alles wat erop me af kon komen. Deze reis heeft aan alle verwachtingen voldaan, en meer. De reisleidster, Koi, vertelde met passie en was betrokken bij de groep én individueel. Ontzettend veel gezien en ervaren. Ik had misschien ook extra geluk met zo’n leuke groep! Ik voelde me vanaf het eerste moment welkom. Er was genoeg ruimte om individueel te ontdekken, maar samen was gewoon leuker. Ik raad het iedereen aan om een groepsreis te maken, zeker als je het land nog niet kent. Voor mij was het een meerwaarde.

  • 8 25-10-19

    Wendy

    Goede informatie voor vertrek en via de app. Fijne reisleidster en programma.

  • 10 25-10-19

    Justin

    de reis was in een woord 'waanzinnig'. ik had nog nooit buiten europa gereist en ook nooit met een groep. deze reis heeft mijn ogen geopend, had het me niet zo mooi kunne voorstellen.

Groepsrondreis Thailand Hoogtepunten

Zeg sawadee tegen Thailand

image
15 dagen vanaf € 1.499
Naar boven