< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Viengtai Hotel - Bangkok

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Het Viengtai Hotel ligt in de buurt van belangrijke historische en toeristische bezienswaardigheden. Het hotel heeft 152 kamers, elk met een eigen air conditioning en internetmogelijkheid. Er is ook een zwembad en een tropische tuin aanwezig.
 •  

  Holiday Garden Hotel - Chiang Mai

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad
  Het Holiday Garden Hotel ligt in Chiang Mai op een ideale plek. Namelijk op vijf minuten rijden van de berg Doi Suthep. In restaurant Mae Sa wordt een internationaal lunchbuffet aangeboden. Het hotel biedt een zwembad en drie eetgelegenheden.

Accommodatie algemeen

Tijdens de hele reis wordt overnacht in comfortabele hotels met zwembad. Eenmaal nemen we de nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok waarin we comfortabele couchettes hebben. Alle bedden worden netjes met schone lakens opgemaakt en voor elk afzonderlijk bed kan een gordijntje geschoven worden.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Het traject Chiang Mai - Bangkok leggen we af per nachttrein, waarin we comfortabele couchettes hebben. Alle bedden worden netjes met schone lakens opgemaakt en voor elk afzonderlijk bed kan een gordijntje geschoven worden. Tijdens de andere verplaatsingen beschikken we over een eigen bus.

Rondreis Wie is de Mol-reis Thailand

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!