< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.1 20 beoordelingen
 • 9 27-10-17

  Ton Den Ouden

  Een pareltje onder de Sawadee reizen. Prachtige reis over zoutvlakte en door woestijn in Bolivia en Chili met als aanloop de plaatsen uit de laatste levensdagen van Che.

 • 10 27-10-17

  Huib Crielaard

  Bolivia/Chili, om nooit te vergeten. Zo mooi, zo anders en dat met onze Ruben, een reisbegeleider, zo goed, geen enkele kritiek van mijn kant.

 • 10 27-10-17

  Teunie Verhoeven

  Een onvergetelijke reis, met natuur, zoals je die nergens ziet. Met Ruben als reisbegeleider, beter kun je niet treffen. Veel afwisseling en een reis die je het wauwwwww gevoel weer geeft.

 • 9 27-10-17

  Mathilde Schut

  Een prachtige reis door een deel van Bolivia wat minder vaak bereisd wordt. Wat een landschappen! Geen tijd om te slapen in de bus, want dan mis je al die vergezichten!

 • 9 27-10-17

  Andrea Boere

  Betoverend Bolivia & heerlijk Chili! Bolivia is verassend mooi, heeft naast de Salar Uyuni nog veel meer te bieden. Mooie natuur, lieve mensen. De woorden 'prachtig' en 'schitterend' hoorde je dagelijks elk uur in onze groep! Ook heel fijn om weer in Chili te zijn geweest. Topreis!

 • 8 27-10-17

  Marijke Van Veldhuizen

  De reis was fantastisch, ongerepte natuur. Nog niet veel toeristen. En een ervaren reisleider die wist hoe hij met ons om moest gaan. Een 9.

 • 10 27-10-17

  Ingrid Valstar

  Een TOP-reis met vele hoogtepunten. Een overweldigende natuur, flink wat cultuur en als kers op de taart Paaseiland met zijn geheimzinnige geschiedenis.

 • 9 27-10-17

  Angelie Weber

  Prachtige reis, nog mooier dan verwacht, met de meest prachtige landschappen en een super reisbegeleider, die zelf ook genoot en bij iedereen betrokken was!

 • 8 27-10-17

  Rita Wapperom

  Het is een prachtige reis met veel hoogtepunten. Letterlijk en figuurlijk

 • 10 27-10-17

  Pauline Bingen

  Een top-reis, letterlijk en figuurlijk. Prima opbouw naar de hoogte, van Sante Cruz, via aangename dorpen en beboste lage bergen langs de 'Che Guevara-route', naar de onherbergzame hoogten van Potosi en Uyuni. Spectaculaire landschappen, zoals de zoutvlakte, de vulkanen, bergen en eindeloze (woestijn)vlakten, rijgen zich aaneen tot de grens met Chili. Met een vervolg van de hoogtepunten in het landschap van de Atacama-woestijn in Chili, o.a. naar (Salar de) Tara, een explosie van grootse en grillige landschappen. De uitstekende, enthousiaste en op mensen gerichte reisbegeleiding door Ruben maakte van de reis een fantastische vakantie.

 • 9 21-04-17

  Ineke

  Prachtige reis met veel uiteenlopende hoogtepunten: o.a. heel vriendelijke mensen, Che Guevarra-route, Sucre, bezoek aan de mijn, de Altiplano met onaards landschap, mooie natuur onderweg, San Pedro in Chili, Santiago, Paaseiland. Heel mooi samengestelde reis met veel bijkomende info door Marion als uitstekende reisbegeleidster! Een echte aanrader, deze reis!!

 • 10 21-04-17

  Marijke Weisglas

  Het is een enerverende reis in ongerept gebied.

 • 8 21-04-17

  Jeannette Charpentier

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-04-17

  Irma De Groot

  Het was een prachtige reis. De grote afwisseling in landschappen, de historie, de enorme hoogteverschillen en tot slot het optionele Paaseiland. We gingen van het ene hoogtepunt naar het andere.

 • 9 21-04-17

  Ria Schipper

  Het is een fantastische reis en route met de verlenging Paaseiland erbij helemaal. Zeker voor mensen die al vaker gereisd hebben in Zuid Amerika en niet opzien tegen af en toe een beetje afzien en basic, dit voornamelijk in Bolivia op de zoutvlakte. De hele reis is heel bijzondere zowel de Che route, zoutmeer, oversteek Alti Plano en Chili o.a. San Pedro. Pak je Paaseiland er nog bij dan heb je een geweldige reis zeker met reisbegeleidster Marion. Maak al ruim 30 jaar groepsreizen buiten Europa maar deze is een van de top 3.

 • 9 21-04-17

  Jan Kortenhorst

  Zeer indrukwekkende reis met zowel cultuur als zeer afwisselende natuur. Bijzondere overnachtingen en mooie reisdagen.

 • 10 21-04-17

  Tony Visser

  Wie van natuur en landschappen houdt moet naar Bolivia! De enorme verscheidenheid op een relatief korte afstand kom je in de wereld niet tegen. Doe alleen deze reis niet als eerste want alle andere reizen over de wereld zullen je tegenvallen!

 • 9 21-04-17

  Nelleke Sloos

  Geweldige reis, uitdagend en spannend door de driedaagse tocht over de Altiplano. Deelname aan de reis wel voor mensen die letterlijk goed uit de voeten kunnen, anders gaat er toch veel aan je voorbij. Deze reis werd wel gedragen door de reisleider Marion, een duizendpoot, goede contacten in de regio, alles klopte!

 • 8 21-04-17

  Henk Elbrink

  Een prachtige reis met een uitmuntende reisbegeleiding, Marion, zij is het perfecte voorbeeld van een reisleidster het was een prachtige opbouw van de reis van 500 naar 4936 mtr. Niemand had echt last van de hoogte. Wij reizen al 24 jaar maar dit was toch wel één van onze mooiste reizen.

 • 9 21-04-17

  Pieta Den Haan E/V Elbrink

  Was één van onze mooiste reizen minder luxe als dat we gewend waren maar was dat dubbel en dwars waard Super!!

Rondreis Bolivia en Chili

Maanlandschappen en sterren kijken

Uyunu, rondreis Bolivia en Chili
21 dagen vanaf € 3.298 € 3.248
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!