< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,8
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,1
8.3 366 beoordelingen
  • 8 07-10-17

    Aanbod van landen in verscheidenheid van cultuur en bevolking. Goed georganiseerd vervoer en professionele reisbegeleiding.

  • 8 07-10-17

    Marcus Timmers

    Een mooie volledige reis door 6 landen van midden Amerika

  • 10 07-10-17

    Ricky Mennen

    't was 'n geweldig mooie reis, leuke mensen, goede begeleiding

  • 8 07-10-17

    Jaap Van Zijp

    Een mooie balans tussen natuur en cultuur.

  • 8 07-10-17

    Robert-Jan Kapma

    TMA712 was een prima reis door Midden-Amerika. Met z'n 31 dagen is hij al aardig lang in dagen, toch

  • 8 07-10-17

    Flip Van Wissen

    We hebben een fantastische reis gehad. Zeer divers, natuur, steden, archeologische zones

  • 9 09-09-17

    Yoran Van Meeuwen

    Zeer mooie, afwisselende reis. Erg veel gezien, goede reisbegeleiding van Igor. Voor het eerst zelf op reis geweest met een groep en een geweldige ervaring rijker.

  • 8 22-07-17

    Mette De Mey

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-07-17

    Duco Luijt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-17

    Cornelis Princen

    De reis is zeer gevarieerd en niet te belastend

  • 9 22-07-17

    Joyce Van Drunen

    Ik heb erg genoten van deze hele mooie reis door Midden-Amerika! Veelzijdig -van natuur, cultuur, stadjes, geschiedenis tot aan strand-, van hoofd in de mist tot zon op je lijf, goed georganiseerd, leuk aanbod van excursies met ook tussendoor vrije dagen, nette & afwisselende hotels, een uitstekende reisbegeleider met veel kennis van zaken en geen al te grote groep (15) waarmee het klikte. Tijdens de reis was ik jarig en daar is op een bijzondere wijze aan gedacht. Dit maakte het extra speciaal en onvergetelijk. :-)

  • 9 17-03-17

    Martin Verhagen

    Zeer afwisselende reis, natuur, maja-tempels, strand, oude steden, vulkanen en landschapen. Een recent verleden waar de nodige aandacht voor is. Helaas gruwelijk maar wel interessant.

  • 10 17-03-17

    Crista Verkaik

    Een perfecte mix van natuur en cultuur. Sfeervolle accommodaties. Zeer professionele reisbegeleiding in de persoon van Heather. Adequaat, zorgzaam en goede informatie op het juiste moment. Mede daardoor een goede sfeer in de groep.

  • 9 17-03-17

    Elly Van Spaandonk

    Het is de mooiste reis welke ik tot nu toe gemaakt heb, niet alleen door de prachtige omgeving en hoogtepunten maar ook door de fijne groep en reisleidster Heather.

  • 9 17-03-17

    Daisy Ambaum

    Het was een geweldige reis. Mooie afwisseling en goed georganiseerd.

  • 9 17-03-17

    Lidya Van Drooge

    Ik heb enorm genoten van de reis. De eerste week veel 'natuur' activiteiten, maar later kwamen cultuur, steden, historie ook goed aan bod. Het tempo lag hoog, dus echt relaxen was niet vaak mogelijk. De begeleiding was fantastisch, er is niets misgegaan wat betreft de organisatie en de gegeven info was meer dan voldoende.

  • 9 17-03-17

    Gerard Spijk

    Het was inderdaad en reis van 30 dagen non-stop actie waarbij ook op de 'rust' dagen nog altijd wel een excursie of activiteit ingepland kon worden. Het totale tempo was mij iets te hoog, maar omdat er 6 landen bezocht werden was dit wel te verwachten. In het algemeen een prachtreis met een geweldige reisbegeleidster (top klasse).

  • 8 17-03-17

    Jaap De Wit

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-03-17

    Jeanne Bertens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-01-17

    Marion De Weerd

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Trans-Midden-Amerika

Langs de Pan-American Highway

image
31 dagen vanaf € 3.048
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.