< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 424 beoordelingen
 • 8 10-11-18

  Tanja Bijlsma

  Bijzondere indrukwekkende reis, heel afwisselend. Vele indrukken, gezelligheid, bewustwording.

 • 8 10-11-18

  Anouk Vergauwen

  Ik vond het een hele mooie reis. Gevarieerd, met heel wat ruimte voor individuele keuzes en eigen vrijheid. Anderzijds een super bekwame, gemotiveerde reisleider, betrokken op ieder lid v zijn groep. Die zorgde ervoor dat alles netjes geregeld was, wat mij een gerust en obtspannen gevoel bezorgde. Steeds bereid opties die ik aangaf ook verder voor me uit te zoeken en tevens de veiligheid na te checken bij zijn contactpersonen. Enigste nadeel: veel lange busritten, maar dat wisten we al op voorhand dat dat zo ging zijn. Goed roulementsysteem qua zitplaatsen in bus, kamergenoten, de pot voor fooien was prima geregeld. Schone landen, die veel te bieden hebben! Voor mij had El Salvador en Honduras nog wat langer mogen duren, extra plaatsje aandoen en Belize vond ik qua tijdsinvestering het minste! Dat mag er uit denk ik, snorkelen was fantastisch, maar de dag erna zit je wat vast tussen drinkende Britten, barretjes en souvenirshops.

 • 8 10-11-18

  Frank Behr

  Ik vind Sawadee een prima organisatie. Bij deze reis echter was het programma wat rommelig nadat Nicaragua als land was afgevallen (veel extra reizen).

 • 9 10-11-18

  Johannes Schuijer

  Deze reis is een aanrader voor wie interesse heeft in de regio en wie heeft de tijd heeft. De leiding was enthousiast en deskundig en de organisatie was prima. Ga wel in het droge seizoen (vanaf november). Jammer dat Nicaragua moest vervallen vanwege de instabiliteit; wellicht hadden we langer in een van de andere landen kunnen blijven.

 • 7 10-11-18

  Els Van Der Vaart

  Mooie, zeer afwisselende reis. Deskundige, goede reisbegeleiding. Minpunten waren de vele lange reisdagen en enkele hotels waar je 's nachts gezien de geluidsoverlast (de hele nacht kraaiende hanen, blaffende honden, zeer gehorige hotels met zitjes voor de kamer die tot laat werden gebruikt) slecht sliep. El Salvador was slechts 2 dagen, Honduras ook kort geweest.

 • 8 10-11-18

  Jeroen Tabak

  Afwisselende reis, maar wel met heel veel lange reisdagen

 • 7 10-11-18

  Jeroen De Boer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 10-11-18

  Luc Van Der Poel

  Het was een goede mix tussen de reisdagen en de bestemmingen. Daarnaast was er ook afwisseling tussen natuur, cultuur, activiteiten en vrije tijd.

 • 9 10-11-18

  Claudia Teijgeler

  Ontzettend mooie reis, zo veel gezien en gedaan. Prachtige ervaring. Prettig reisgezelschap, heel gevarieerd, hele goede reisbegeleider.

 • 8 10-11-18

  Joël Cuperus

  Een mooie intensieve afwisselende reis met veel hoogtepunten. De reis is zeer gevarieerd met veel cultuur en natuur (al is dit deels vrij in te vullen). Redelijk veel lange reisdagen die minder interessant zijn met stops op saaie plekken (XXL supermarkten, benzinestations). Reisbegeleiding is top. Weet veel en is erg flexibel.

 • 9 20-10-18

  Maria Rijkers

  Het was een schitterende, actieve reis waarin we veel kilometers gemaakt hebben. De sfeer in de groep was geweldig. De reisleidster Was geweldig voor ons zonder bemoederend over te komen. Et werden genoeg activiteiten aangeboden. Het afwisselende in natuur en cultuur was prima. We hebben lange reisdagen gemaakt maar ook die waren afwisselend, busreizen of vliegen.

 • 8 20-10-18

  Emanuela Abbatangelo

  Algemeen vond ik het een mooie reis met leuke groep een lieve reisleiding. Ik vond het wel erg jammer dat er te veel wandelingen werden aangeboden of in het programma stonden zonder een andere / betere keuze voor de achterblijvers. Jammer voor de lange reistijden naar bestemmingen waar je pas laat in de middag aankwam en de dag erop weer vroeg moest vertrekken.

 • 8 20-10-18

  Anoniem

  Het was een mooie reis. Veel gezien. Leuke groep. Leuke begeleidster. En ik ga zeker nog meerdere reizen doen met Sawadee.

 • 8 20-10-18

  Jo Westerveld

  Een goede en niet te strakke planning , met goede slaaplocaties , in niet de makkelijkste landen.

 • 9 13-03-18

  Hans Roelofs

  Prima reis met Igor als de beste reisleider die ik ooit heb gehad.

 • 8 13-03-18

  Gert Nauta

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 13-03-18

  Annie Storm

  Gevarieerd en steeds boeiend

 • 7 13-03-18

  Hans Klaasse

  Mooie reis .helaas festival gemist dat was wel jammer. Igor als reisleider is een topper. Wel veel landen in een korte tijd, maar dat wisten we vooraf.

 • 8 13-03-18

  Ria Tournier

  Mooie reis , maar door het noodzakelijke vroege opstaan vrijwel elke dag vermoeiend .

 • 8 13-03-18

  Annemarieke Mulder

  zeer afwisselende reis door kleurrijk en vriendelijk Midden Amerika.

Rondreis Trans-Midden-Amerika

Langs de Pan-American Highway

image
31 dagen vanaf € 2.798
Naar boven