Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 434 beoordelingen
 • 9 16-02-19

  Marjo

  Het was een mooie, indrukwekkende reis. Mooie natuur, fantastische wandelingen. De wandelingen waren niet altijd makkelijk, maar wij vonden dit geen probleem. Soms vonden we het wel heftig hoe de bevolking daar leeft en wat men meemaakt. Maar zeker dat was een verrijking van ons leven! Een echte aanrader! Het was onze 2de reis bij Sawadee.

 • 7 16-02-19

  Cor

  Voor mij was El Salvador een van de redenen om de reis te boeken. Helaas hebben we niet het grote vrouwelijke standbeeld gezien langs de Boulevard Monseñor Romero. Dit is echt een must en raad Sawadee aan dit mee te nemen in de reis! Het monument staat symbool voor Vrijheid en Verzoening. Dit vanwege de geschiedenis en oorlogen El Salvador heeft geteistert. Ik zou ook de mayruines 'Tazumal' meenemen in de reis die tevens in dit land zijn te vinden. Tela in Honduras vond ik ook geweldig! Heerlijk strand en nog geen massatoerisme.

 • 7 16-02-19

  Nico

  Mooie, soms schitterende natuur. Afgewisseld met de Maya-cultuur. Wij reizen veel, maar dit was toch echt een verrijking. Wrang om dat zo te noemen als je door drie landen reist die steevast tot de top vijf van de armste landen van het westelijk halfrond behoren. Deze nieuwe reis 'staat' m.i. nog niet. Er is ruimte voor verbetering zowel qua bestemmingen als locaties. Ook is er voor de reisbegeleider (Alie = top) nog geen 'draaiboek' voor deze reis.

 • 8 16-02-19

  André

  Prachtige reis met veel natuur

 • 9 16-02-19

  Ingeborg

  Mooie reis, fijne reisbegeleidster!

 • 8 19-01-19

  Claudine

  De reis biedt een goed overzicht van rijkdommen (en de armoede) in de bezochte middenamerikaanse landen.

 • 10 19-01-19

  Diny

  Het was een reis naar 4 landen. Het was leuk om van al deze landen iets te zien en de verschillen en overeenkomsten te ervaren. Soms waren de reistijden wel lang.

 • 8 19-01-19

  Betty

  Goed verzorgd, veel vrijheid, supergoede reisleider, afwisselende reis.

 • 8 19-01-19

  Will

  Goed, gevarieerd, leuk.

 • 8 19-01-19

  Roelof

  gevarieerd; natuur, cultuur, landschappen, historie, actuele politiek, lekker weer!

 • 8 10-11-18

  Tanja

  Bijzondere indrukwekkende reis, heel afwisselend. Vele indrukken, gezelligheid, bewustwording.

 • 8 10-11-18

  Anouk

  Ik vond het een hele mooie reis. Gevarieerd, met heel wat ruimte voor individuele keuzes en eigen vrijheid. Anderzijds een super bekwame, gemotiveerde reisleider, betrokken op ieder lid v zijn groep. Die zorgde ervoor dat alles netjes geregeld was, wat mij een gerust en obtspannen gevoel bezorgde. Steeds bereid opties die ik aangaf ook verder voor me uit te zoeken en tevens de veiligheid na te checken bij zijn contactpersonen. Enigste nadeel: veel lange busritten, maar dat wisten we al op voorhand dat dat zo ging zijn. Goed roulementsysteem qua zitplaatsen in bus, kamergenoten, de pot voor fooien was prima geregeld. Schone landen, die veel te bieden hebben! Voor mij had El Salvador en Honduras nog wat langer mogen duren, extra plaatsje aandoen en Belize vond ik qua tijdsinvestering het minste! Dat mag er uit denk ik, snorkelen was fantastisch, maar de dag erna zit je wat vast tussen drinkende Britten, barretjes en souvenirshops.

 • 8 10-11-18

  Frank

  Ik vind Sawadee een prima organisatie. Bij deze reis echter was het programma wat rommelig nadat Nicaragua als land was afgevallen (veel extra reizen).

 • 9 10-11-18

  Johannes

  Deze reis is een aanrader voor wie interesse heeft in de regio en wie heeft de tijd heeft. De leiding was enthousiast en deskundig en de organisatie was prima. Ga wel in het droge seizoen (vanaf november). Jammer dat Nicaragua moest vervallen vanwege de instabiliteit; wellicht hadden we langer in een van de andere landen kunnen blijven.

 • 7 10-11-18

  Els

  Mooie, zeer afwisselende reis. Deskundige, goede reisbegeleiding. Minpunten waren de vele lange reisdagen en enkele hotels waar je 's nachts gezien de geluidsoverlast (de hele nacht kraaiende hanen, blaffende honden, zeer gehorige hotels met zitjes voor de kamer die tot laat werden gebruikt) slecht sliep. El Salvador was slechts 2 dagen, Honduras ook kort geweest.

 • 8 10-11-18

  Jeroen

  Afwisselende reis, maar wel met heel veel lange reisdagen

 • 7 10-11-18

  Jeroen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 10-11-18

  Luc

  Het was een goede mix tussen de reisdagen en de bestemmingen. Daarnaast was er ook afwisseling tussen natuur, cultuur, activiteiten en vrije tijd.

 • 9 10-11-18

  Claudia

  Ontzettend mooie reis, zo veel gezien en gedaan. Prachtige ervaring. Prettig reisgezelschap, heel gevarieerd, hele goede reisbegeleider.

 • 8 10-11-18

  Joël

  Een mooie intensieve afwisselende reis met veel hoogtepunten. De reis is zeer gevarieerd met veel cultuur en natuur (al is dit deels vrij in te vullen). Redelijk veel lange reisdagen die minder interessant zijn met stops op saaie plekken (XXL supermarkten, benzinestations). Reisbegeleiding is top. Weet veel en is erg flexibel.

Groepsrondreis Trans-Midden-Amerika

Langs de Pan-American Highway

image
31 dagen vanaf € 3.099
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win!  

Wij verloten €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.