Er zijn 2 singlereizen naar Vietnam die voldoen aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Singlereis Vietnam

Vietnam is een spectaculair land om per singlereis te ontdekken. Het is een prachtig land met haar heuvel- en bergachtige landschap en uitgestrekte Mekongdelta. Maak kennis met de overheerlijke, kleurrijke Vietnamese keuken. Ontdek de prachtige steden als het vroegere Saigon, Hué en Hanoi, waar de Franse koloniale sfeer nog goed behouden is gebleven. Vietnam staat bekend om zijn stranden, rivieren, boeddhistische pagodes en bruisende steden. Hanoi, de hoofdstad, is een eerbetoon aan het communistische tijdperk.

Voor de meeste Vietnamese mensen is verbinding met familie en de gemeenschap van het grootste belang. De meeste festivals en feestdagen worden doorgebracht met de familie. De meeste Vietnamese houden zich vast aan een religie, dat is een mix van boeddhisme, confucianisme en taoïsme. Naast deze grote religies heb je ook een groot aantal praktiserende katholieken in Vietnam.

Naar boven
 

Sawadee Game Week
Midden-Oosten en Noord-Afrika

Test je reiskennis over deze regio en speel de quiz! De deelnemer die in de kortste tijd alle vragen goed beantwoordt, wint een Traverz M Eastpak Koffer. Succes!