< Terug naar resultaten

22-35ers reis Vietnam

Kajakken langs rotsformaties

22 dagen vanaf € 2.779 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Waarom deze reis?

 • Veel afwisseling: actie, cultuur & bruisende steden
 • Boottocht door de minder bezochte Lan Ha Bay
 • Trektocht door het nog onbekende Da Bac
 • Twee tijdbesparende binnenlandse vluchten
 • Relaxen aan het strand van Mui Ne

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • 1 van 5

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • 2 van 5

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • 3 van 5

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • 4 van 5

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • 5 van 5

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  2 van 5
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • 1 van 5

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 2 van 5

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 3 van 5

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • 4 van 5

   Comfortabelere, luxere accommodaties

  • 5 van 5

   Bijzondere Premium accommodaties

  3 van 5

Route 22 daagse 22-35ers reis Vietnam

Felgroene rijstvelden, in nevel gehulde bergen, de Mekongdelta en paradijselijke stranden; Vietnam it is! We ontdekken het nachtleven van Hanoi en gaan barbecueën bij het kampvuur. Aan outdoor activiteiten geen gebrek; je kan kajakken tussen de rotsen van Halong Bay en fietsen in Hoi An. Tel daarbij op het verrukkelijke streetfood dat je op elke hoek vindt en je hebt alle elementen voor een heerlijke en onvergetelijke reis!

 1. Dag 1 - vlucht Amsterdam - Hanoi
 2. Dag 2 - aankomst Hanoi
 3. Dag 3 - op verkenning in Hanoi
 4. Dag 4 - naar Da Bac
 5. Dag 5 - trektocht naar Da Bia
 6. Dag 6 - naar Pu Luong
 7. Dag 7 - naar Ninh Binh
 8. Dag 8 - naar Cat Ba Island / trekking in Cat Ba NP
 9. Dag 9 - boottocht Ha Long / Lan Ha Bay
 10. Dag 10 - naar Hanoi / vlucht naar Hué
 11. Dag 11 - Hué / stadstour en vrije middag
 12. Dag 12 - naar Hoi An
 13. Dag 13 - Hoi An / vrije dag
 14. Dag 14 - vlucht naar Ho Chi Minhstad / bezoek Cu Chi tunnels
 15. Dag 15 - Ho Chi Minhstad / dagtrip naar de Mekong Delta
 16. Dag 16 - naar Dalat
 17. Dag 17 - Dalat / vrije dag
 18. Dag 18 - naar Mui Ne
 19. Dag 19 - Mui Ne / vije dag
 20. Dag 20 - naar Ho Chi Minhstad
 21. Dag 21 - vlucht naar Amsterdam
 22. Dag 22 - aankomst Amsterdam
Bekijk Vietnam 22-daagse route 22-35 jaar 2024

Met andere twintigers en dertigers de wereld over 

Reizen voor twintigers en dertigers, die unieke ervaringen willen opdoen, in zijn voor avontuur en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. De avontuurlijke rondreizen van Sawadee zijn er nu ook voor reizigers tussen de 22 en 35 jaar. Ontdek samen de schoonheid van andere culturen en de wilde natuur. Op de mooiste plekken van deze aarde wisselen enerverende activiteiten en momenten van ontspanning zich af. Nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten gegarandeerd, de wereld ligt aan je voeten; have fun! 

 

Langgerekt avontuur

Deze avontuurlijke reis door het langgerekte Vietnam bied je een perfecte afwisseling tussen cultuur, natuur en bruisende steden. Beachlife en noodles maken je vakantie in Vietnam compleet. We overnachten in comfortabele hotels, soms met zwembad en in het noorden enkele nachten in homestays. We reizen per privé bus over redelijk goede wegen en tweemaal maken we gebruik van een tijdbesparende binnenlandse vlucht.

Streetfood in Hanoi 

In Hanoi laten we ons gelijk onderdompelen in de drukte van The Old Quarter, het historische hart van de stad met zijn vele terrasjes, winkeltjes en restaurantjes. Geniet op lage krukjes van heerlijk streetfood, desgewenst met een prima lokaal biertjeIn het nog onbekende Da Bac zijn we te gast bij de Muong bevolking. We maken hier een mooie trektocht die we afsluiten met een boottocht over een prachtig stuwmeer. 

Groene rijstvelden en grillige eilandjes

Het noorden van Vietnam is spectaculair! Trek je wandelschoenen maar aan, want we duiken op de meest ongerepte plekken de natuur in. Via Pu Luong, een vallei met heldergroene rijstvelden, bereiken we de karstbergen van Ninh Binh waar we een boottocht maken. In het kustplaatsje Hai Hau snuiven we cultuur op tijdens een fietstocht waarna we ons verplaatsen naar een van de hoogtepunten van Noord-Vietnam; het gebied rond Ha Long Bay. Hier genieten we tijdens een boottocht vanuit Cat Ba Island van het steeds wisselende panorama van duizenden grillig gevormde eilandjes.

Hué en Hoi An

In Hué ontdekken we de bouwwerken uit de keizerlijke tijd en kunnen we 's avonds genieten van een vorstelijke maaltijd in een van de restaurants aan de Welriekende Rivier (Perfume River). Via een prachtige weg langs de kust en over een pas reizen we naar het sprookjesachtige Hoi An, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Dit ervaar je als je 's avonds met een biertje op een terrasje langs de rivier zit en de vrolijk gekleurde lampionnen gaan aan. Huur een stalen ros in Hoi An en fiets naar het nabijgelegen strand voor een heerlijke duik in zee!

Koffie en krekels in Dalat

We vliegen naar Dalat in het binnenland, een mooi gelegen stad met een prettig klimaat. We bezoeken een koffieplantage en ontdekken ook het nut van krekels; ze maken een hoop lawaai maar smaken ook nog lekker. Wie durft? Een waterval zorgt voor afkoeling en als je wilt zijn er in de omgeving van Dalat diverse outdoor activiteiten te ondernemen.

Relaxen in Mui Ne

Het is een korte rit naar Mui Ne, de bruisende strandbestemming van deze reis. Als de wind en golven gunstig zijn kun je hier goed surfen, maar je kunt je ook prima vermaken bij de beroemde zandduinen van Mui Ne; je kunt er van af vanaf springen of surfen met een speciaal sandboard. ’s Avonds is het genieten om met een drankje vanaf een duinpunt te kijken naar de prachtige zonsondergang. Relaxen aan het zwembad van het hotel behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ho Chi Minhstad en de Mekong Delta

Onze laatste bestemming is Ho Chi Minhstad, het vroegere Saigon. De brede, met hoge bomen omzoomde avenues zijn gevuld met fietsers, brommers, marktjes en terrassen. Vanuit 'HCMC' bezoeken we de beruchte Cu Chi Tunnels die door de Vietcong gebruikt werden in de strijd tegen de Amerikanen. In de weelderige Mekong Delta, de rijstschuur van Vietnam, gaan we per boot op verkenning en dompelen we ons onder in het dagelijkse en drukke leven langs de vele vertakkingen van de rivier.

Ervaringen van onze reizigers

La Han Bay VietnamOnze collega Karin is meegegaan met deze 22-35ers reis naar Vietnam. Benieuwd hoe zij het land en het reizen met leeftijdsgenoten heeft ervaren? Lees hier dan snel de blog!22-35ers reis Vietnam

Kajakken langs rotsformaties

image
22 dagen vanaf € 2.779 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven