Beste reistijd december

Heb je zin om een reis te maken die niet snel zult vergeten? Sawadee heeft voor jou de landen op een rij gezet die het best te bereizen zijn in december.

Tunesië kan ondanks een koude wind, erg aangenaam zijn in december. In de zomer is het er soms rond de vijftig graden, waardoor Sawadee in deze periode het land vermijdt. In december geniet je er van temperaturen tussen de 10 en 15 graden. Vind je het juist lekker om naar een iets warmere bestemming te gaan? Ethiopië biedt dan de perfecte uitkomst. Hier kan het in de decembermaand oplopen tot 23 graden! Zijn de temperaturen rond het nulpunt voor jou geen probleem, maar wil je toch graag op reis? Een rondreis IJsland sluit dan perfect bij je aan. Geniet hier van prachtige landschappen, watervallen en geisers!

Landen met beste reistijd december

De landen gemarkeerd op de kaart zijn in december goed te bereizen. Staat jouw favoriete reisbestemming er niet tussen? Klik dan op een andere maand of bekijk ons complete reisaanbod.

De mooiste rondreizen wereldwijd

  •   Het breedste reisaanbod
  •   Reizen op een duurzame manier
  •   Groepsreizen met individuele vrijheid
  •   Bekijk ons reisaanbod
januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Klik op de naam van het land om de reizen te zien. Antarctica Nieuw-Zeeland IJsland Patagonië Chili Argentinië Brazilië Suriname Kaapverdië Canarische Eilanden Australië Ecuador Cuba Colombia Galapagos Costa Rica Nicaragua Guatemala Ghana Senegal Marokko Jordanië Finland Oman Japan Sri Lanka India Rajasthan Ethiopië Nepal Bhutan India Myanmar Thailand Uganda Kenia Tanzania Zuid-Afrika Indonesië Indonesië Maleisië Borneo Vietnam Cambodja Laos Cambodja Vietnam Laos