< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.6 93 beoordelingen
  • 9 04-08-17

    Tanja Takman

    Heimwee, énorme heimwee als ik deze feedback schrijf.... We hebben werkelijk een fantastische reis als gezin gemaakt waar we met heel erg veel plezier op terug kijken. En met z'n allen zijn we er van overtuigd ... 'we willen weer een keer terug!'. Niet alleen om de leeuwen te zoeken die we deze keer niet gevonden hebben maar gewoon omdat het een super leuke reis was. Waarom? Allereerst omdat Namibië een ongelooflijk prachtig land is waarbij elke plek echt adembenemend is. En de reis was goed opgezet én uitgevoerd. De super leuke groep ouders en kinderen, de zeer bekwame chauffeur Chris, de geweldige kookkunst van de kok Irvine en de uitstekende reisleider Maarten, de gezelligheid rondom het kampvuur en nog veel meer maakt dat ik alleen maar met enthousiasme terugkijk.

  • 9 04-08-17

    Erik Jan Lensselink

    Een hele mooie en bijzondere reis om nooit te vergeten. Alles goed geregeld en een prima reisleider, kok en chauffeur.

  • 9 04-08-17

    Judith Thijs

    Wat een geweldige reis. Van het ene hoogtepunt naar het andere. Zeer afwisselend programma: woestijn, zee, himba's, wild, delta en falls. Zeer leuk ook de afwisseling tussen tent en lodge, waarbij we achteraf het kamperen toch het meest bijzonder vonden. Lekker dicht bij de natuur en volop gezelligheid met de groep. De kinderen waren super enthousiast, de hele groep deed overal aan mee. De reisafstanden waren langer dan vooraf ingeschat, hierdoor kwamen we vaak pas later in de middag bij de volgende bestemming aan. Dat vond ik wel jammer. Maar wil je alles zien en doen in drie weken dan kan het denk ik ook niet anders. Onze reisleider Maarten regelde alles, wij hoefden alleen maar te genieten. Ook enorm veel complimenten voor chauffeur Chris, die het fantastisch deed op de vaak moeilijk begaanbare wegen en kok Irvine wist ons telkens weer te verrassen met overheerlijk eten. Ze deden echt alles om het ons naar de zin te maken. Dat vonden we heel speciaal en daar hebben we erg van genoten, samen met een super geweldige groep medereizigers, die dit voor ons tot een onvergetelijke reis hebben gemaakt.

  • 9 04-08-17

    Matthijs Van Teeffelen

    Als ik deze reis in één woord zou moeten beschrijven: afwisseling. Deze reis biedt een mooie afwisseling wat betreft locaties en accommodaties. De bezochte locaties zijn hartstikke bijzonder met als hoogtepunten Sossusvlei, Chobe en Victoria Falls.

  • 9 04-08-17

    Mieke Van Houts

    Een goede afwisseling van de natuur. De woestijn en daarna werd het steeds groener. De campsite's lagen op hele mooie plaatsen zodat je ook in het echte Afrika kwam. En wat een heerlijke bevolking. Een fantastische kok, chauffeur en reisleider.

  • 9 04-08-17

    Catharina Meuwissen

    De reis was mooi, veel gezien en meegemaakt, fijne groep, goed begeleid, goed georganiseerd, prachtige landen, nog niet zo toeristisch.

  • 9 01-08-17

    Sven Meijer

    Top top top!

  • 8 01-08-17

    Erwin Van Der Laan

    Een erg mooie en verassende reis met natuurlijke veel wilde dieren, prachtige landschappen en leuke mensen!

  • 9 01-08-17

    Monika Vries

    Mooie afwisseling van natuur en accommodaties!

  • 9 01-08-17

    Mylene Versteeg

    Onze rondreis door Namibie was echt geweldig. We hebben zoveel mooie dingen gezien; prachtige landschappen, schitterende zonsondergangen, sterrenhemels en heel veel dieren. De groep was erg gezellig en onze kok, chauffeur en reisleider waren erg bekwaam en ook nog erg aardig. We hebben, ondanks de zwaarte van de reis, een geweldige vakantie gehad.

  • 8 01-08-17

    Monique Petra

    Hoewel ik erg baalde van de vluchtwijziging en heb overwogen te annuleren hierom, was de rest van de reis mooi, goed geregeld en fijne groep.

  • 10 01-08-17

    Eva Gosman

    Deze reis vond ik heel bijzonder doordat we zo dicht in de natuur zaten met ons tentje tussen de dieren en op fantastische mooi natuurplekken. Veel weide uitzichten, mooie zonsondergangen en mooie sterrenhemels. Prachtig. Ook de groep was heel gezellig. Zowel kinderen als volwassenen gingen goed met elkaar. Onze kok was fantastisch, met drie maaltijden per dag maakt die een enorme inpakt en het was elke dag erg goed eten. Een bijzondere prestatie in de niet altijd even makkelijke omgevingen om voor een groep te koken. De chauffeur was ook geweldig. Leuke vent die ook veel deelde van zijn eigen kennis en ervaringen in de afrikaanse landen. Ook hij heeft zeer goed gereden over de soms toch heel moeilijke wegen. Niet een lekke band is hier een hele prestatie. Onze jonge gids, ongelooflijk wat hij wist over politiek, natuur, dieren. Hij kon heel goed vertellen en bovenal alles goed organiseren. Al met al een top reis!!!

  • 9 01-08-17

    Siegfried Van Den Brink

    Zeer afwisselende reis met veel hoogtepunten. Enorme afwisseling qua natuur en cultuur.

  • 9 28-07-17

    Monique Cuppen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-07-17

    Els Barnhard

    Ik heb een geweldige reis gehad. Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn prachtige landen met lieve mensen, grootse natuur, mooie kampeerplekken en we hebben heel veel dieren kunnen zien. Dit gecombineerd met een geweldige groep, een super begeleidingsteam bestaande uit Bazz, Jan en Mechak, die ons veilig, met heerlijk eten en veel parate kennis over de landen en natuur, van Windhoek naar de Vic Falls hebben gebracht, maakt dat ik zeer goede herinneringen van dit deel van Afrika heb opgedaan, bedankt.

  • 9 28-07-17

    Marilyn Veringmeier

    Het was een vakantie om nooit te vergeten. Gedurende de hele reis zoveel indrukken. Het lijkt of we een paar maanden weg geweest zijn.

  • 8 28-07-17

    Lisa Van Vliet

    Ik heb deze reis zeer positief ervaren. We hebben door de rondreis veel dieren, landschappen en culturen gezien. Ook was alles goed gepland waardoor er voldoende tijd was voor activiteiten.

  • 9 28-07-17

    Floor De Bruin

    Het was een hele fijne en goed georganiseerde reis. Alles werd zo goed mogelijk voor de groep geregeld om het maar zo fijn mogelijk voor ons te maken.

  • 9 28-07-17

    Anja Osephius Van Klinken

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 13-07-17

    Theo Timmerman

    Rollercoaster aan hobbelige kilometers en ongerepte landschappen.

Familiereis Namibië, Botswana en Zimbabwe

Roadtrip langs zandduinen, wilde dieren en de Vic Falls

Familiereis zuidelijk afrika
22 dagen vanaf € 2.798
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!