Beoordelingen over de Familiereis Namibië, Botswana en Zimbabwe
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 158 beoordelingen
 • 8 04-08-22

  Quinten

  In 22 dagen ervaar je al het moois wat Namibië en Botswana je te bieden hebben. Het reistempo ligt hoog en naar verhouding breng je ook veel door in de luxe safaribus. Er zijn veel mogelijkheden om je onder te dompelen in de wildlife en dieren te spotten.

 • 9 04-08-22

  Marcel

  Reis met vele aspecten. Natuur, dieren, cultuur. In een goed tempo met veel afwisseling.

 • 8 04-08-22

  Laure

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-08-22

  Michel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 28-07-22

  Anouk

  Prachtige reis! Veel verschillende dingen gezien, maar wel een drukke reisplanning!

 • 9 16-07-22

  Esther

  Fantastisch! Na 20 jaar weer deze reis, maar nu met de kinderen . Van elke dag genoten. Super leuke groep, ongelooflijk veel gezien, gedaan, geleerd en ervaren. Mede dankzij onze geweldige relaxe gids Gift, chauffeur Ernest en kokkin Charlene. Best way to experience Afrika is travel by Sawadee with a group and a tent.

 • 8 04-08-19

  Marc

  Goed opbouw van reis Windhoek met weinig dieren en een mooie omgeving naar Chobe Park met veel dieren. Er waren veel activiteiten en de begeleiding was echt gaaf.

 • 9 04-08-19

  Maria

  Afrika is overweldigend. De reis was een prachtige combinatie van natuur en cultuur van kamperen en luxe overnachten in mooie hotels en lodges. Ook de reisbegeleidster, chauffeur en kok was top waren een gouden combinatie. Dan nog eens een gezellige groep en je hebt een reis te pakken om nooit meer te vergeten. Een fantastische ervaring.

 • 8 28-07-19

  John

  We hadden een klein maar leuk gezelschap en enorm leuke reisbegeleider Jay, kok Steven en chauffeur Bongani. Die waren echt top. We hebben enorm veel gezien en mooie ervaring opgedaan. Ik vond de verhouding kamperen versus lodges te veel doorslaan naar kamperen. Daar was ik wel een beetje klaar mee. De truck raakte vast in het mulle zand waardoor we 1 dag vertraging in ons reisschema opliepen. Hierdoor konden we slechts 1 dag in Etosha overnachten, dat vond ik jammer. Verder had de reisleiding ons soms iets eerder kunnen informeren over facultatieve excursies voor de komende dagen. Deelz zijn we die misgelopen doordat ze volgeboekt waren.

 • 9 28-07-19

  Kristien

  De reis was één en al avontuur. Het was een fantastische ontdekking van koloniale steden, Afrikaanse levensstijl, indrukwekkende wildlife en eindeloze pure landschappen. Onze gids, chauffeur en kok ( wat een 'savoir vivre') vormden een topteam. Het kampvuur en de braai tijdens de overnachtingen op de campsites versterkten het samenhorigheidsgevoel. Hotels en lodges vormden een welkome afwisseling. Intensief programma met focus op natuur waarbij contact met de plaatselijke bevolking beperkt is.

 • 8 21-07-19

  Chris

  in het algemeen een mooie afwisselend reis met verschillende type hoogtepunten.

 • 8 21-07-19

  Dennis

  Mooie reis met lange reisdagen.

 • 7 16-07-19

  Christine

  Gedurende de reis was het vooral veel doorrijden, weinig stoppen om foto's van het landschap te maken, en kwamen we laat aan op de bestemming. Ook moesten we vaak onze tentjes in het donker afbreken. Namibie is een prachtig gevarieerd land. Prachtige natuur.

 • 9 16-07-19

  Maud

  Ik vond de reis fantastisch. Veel verschillende landschappen. Leuke en afwisselende activiteiten. Door het kamperen krijg je een hechte band met de groep. Het is wel een pittige reis, omdat je vaak 1 nacht kampeert en lange dagen in de truck zit. niet met mijn naam publiceren!

 • 9 12-07-19

  Niels

  Super vakantie, echt prachtige landen. Het kamperen was soms zwaar, maar wel heel gaaf om te doen. Mooie afwisseling

 • 10 12-07-19

  Milou

  Het was een groot avontuur! Gezellige groep met leeftijdsgenoten voor onze kinderen. De reisleider, Arjan, was lekker relaxed, gezellig en aardig en wist alle kinderen op een leuke en grappige manier met zijn verhalen over Afrika er bij te betrekken. De kok kon heerlijk koken. Zo fijn om zelf niet over het eten na te hoeven denken. En de chauffeur bracht ons veilig van A naar B. Dat gaf je de mogelijkheid om wat te lezen of je ogen even dicht te doen. Vaak waren we namelijk al vroeg op pad. Soms bleven we 2 nachten op dezelfde plek zodat je niet al je spullen weer in hoefde te pakken. Het was een goed reisritme met goede afwisseling van kamperen en slapen in een lodge of hotel.

 • 9 12-07-19

  Mariska

  Een prachtige indrukwekkende reis die je altijd bijblijft. Schitterende landschappen, ongerept, puur en oneindig. Het bezoek aan het Himba dorp was als 'Floortje naar het einde van de wereld' en beyond. Hartelijk ontvangst en werkelijk ervaren hoe mensen leefden als jagers en verzamelaars. Reisdagen vielen mij reuze mee, temeer omdat meereizende kok (Irvine; wat een held!) de maaltijd klaar had, terwijl wij kamp opzetten of excursie hadden.

 • 9 12-07-19

  Josée

  Deze reis door Namibië is één en al avontuur. De afwisseling tussen kamperen en hotel is goed. De organisatie is in goede handen van reisleider, chauffeur en kok, zodat je bijna nergens naar om hoeft te kijken en je veel kunt genieten van prachtige landschappen, wildlife en de afrikaanse cultuur.

 • 9 07-07-19

  Gertjan

  Mooie reis door grotendeels droog en leeg Zuid-Westelijk Afrika. Prachtige hoogtepunten van prachtige wandel duinen tot delta-safarie, van townshiptour (aanrader !) tot Victoria-falls. Leuk afwisselende overnachtingen (van tentje zonder voorzieningen tot luxe hotels). Lekker eten (kok gaat mee, tot zelf stadje in en restaurant zoeken). Wel veel in bus zitten, weinig fysiek.

 • 9 07-07-19

  Marc

  Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Namibië, Botswana en Zimbabwe

Roadtrip langs zandduinen, wildparken en watervallen

Familiereis zuidelijk afrika
22 dagen vanaf € 4.149,-
Naar boven
 

Boek nu je reis & krijg
een Bever cadeaubon t.w.v. €40 p.p.


Boek t/m 31 maart jouw reis en krijg per persoon een Bever cadeaubon t.w.v. €40 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.