< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.6 58 beoordelingen
 • 9 27-07-16

  Olga Van Rossum

  Een waanzinnig mooie tijd beleefd in een overweldigend mooie natuur. Vooral het kamperen maakt dat je je hier volledig door opgenomen voelt: rondscharrelende olifanten of nijlpaarden om je tent, prachtige nachtgeluiden vergezeld door de geur van na smeulend kampvuur onder een prachtige sterrenhemel: paradijselijk mooi. En dit te kunnen beleven met je gezin in een hele leuke groep, uitstekend begeleid door de (plaatselijke) crew die je ook leren hoe je je veilig in deze natuur kunt bewegen is tot nu toe mijn mooiste reiservaring.

 • 8 27-07-16

  Martijn Klinkert

  Geweldige reis mooie ervaringen opgedaan en leuke mensen en nieuwe vrienden gemaakt. Het enige nadeel ik als puber vondt het soms een beetje iets te vroeg opstaan.

 • 8 27-07-16

  Erik Hummel

  Prachtige reis naar Namibië en Botswana. Indrukwekkend met veel natuur maar ook kennis maken met Namibië en lokale bevolking. Kamperen maakt het nog meer bijzonder.

 • 9 27-07-16

  Marjolein Nap

  Onze familiereis naar zuidelijk Afrika is een reis om nooit meer te vergeten. De reis is, mede dankzij onze topreisbeleidster (Claudien), en de perfecte samenstelling van onze groep, een prachtige ervaring geworden. De verhouding campsites, lodges en hotels waren goed in evenwicht. Ook de afwisseling van zeer primitief verblijf en de andere dag weer wat meer luxe zijn zeer goed op elkaar afgesteld. Het mooie van deze reis vind ik de puurheid van alles. Zoals het bezoek aan de himba bevolking, waarbij ik heb gedanst met zulke mooie lieve kindjes en genoot van hun blije gezichtjes en de logeérnacht in de bush in de okavangadelta waren zo heerlijk back to basic en niks commercieels aan. De beleving daarvan staan in mijn geheugen gegrift. Even een moment een met de natuur en het dagelijks leven van de afrikaanse bevolking. Dan pas beleef je Afrika!

 • 8 27-07-16

  Lieve Schollaert

  Heb genoten van onze reis. Gezien de opzet van de reis, een reis is voor reizigers en niet voor toeristen, denk ik dat jullie aan jullie doel voorzien. Wat mij persoonlijk betreft zou ik, mocht ik de reis opnieuw doen, kiezen voor een formule die beperkter is in activiteiten.

 • 9 27-07-16

  Lucie Vollebregt

  Erg mooie reis, druk programma maar daardoor wel erg veel gedaan en gezien.

 • 9 27-07-16

  Aldo Bouman

  gevarieerd, strak programma, goed georganiseerd, mooie afwisseling

 • 8 27-07-16

  Wim Kamminga

  De hele reis was een aaneenschakeling van nieuwe indrukken en emoties. Erg gevarieerde reis met een mooie opbouw. Juiste verhouding tussen kamperen en hotels en lodges.

 • 9 27-07-16

  Rob Klinkert

  De reis was evenwichtig samen gesteld. Dit geldt zowel voor het aantal uur reizen als de verhouding tent en lodge/hotel. Claudine onze reisleidster heeft het maximale uit de reis gehaald. De kok was van een zeer goed niveau, er werd afwisselend gekookt. De chauffeur reed goed maar veilig door.

 • 9 27-07-16

  Carola Heeremans

  Geweldige reis. o.a. Prachtige natuur en dieren. Indrukwekkende zonsondergang- en opgang op de rode duinen. Onvergetelijk bezoek aan het Himba-dorp. Kortom, we hebben genoten. De reis werd uitstekend geleid door reisleidster Claudine; betrokken, sturend, kundig, efficiënt, gezellig! Verder hebben we heerlijk gegeten van het eten bereid door kok Inok. En we zijn veilig vervoerd door chauffeur Chris. Dank voor alle goede zorgen!

 • 8 24-07-16

  Ilse Vandenberg

  De reis was leuk en goed in elkaar gezet. De begeleiding was gezellig en goed.

 • 7 24-07-16

  Lisette Vandolderen

  Met 6 gezinnen hebben we avontuurlijk Zuidelijk Afrika verkend. Onze crew bestaande uit gids, chauffeur en kok vormden een drie eenheid (goed op elkaar ingespeeld). Ontzettend veel beesten gezien vanuit een hobbelende truck (geen verharde wegen). Het was niet een vakantie, maar een belevenisreis. Met zonsopkomst opstaan, hele dag in touw, veel kamperen om 's avonds na de afwas weer te gaan slapen. Veel kilometers gereden (bijna 5000 km).

 • 9 24-07-16

  Yvonne Broeks

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-07-16

  Marion Van Dam

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 13-07-16

  Frank Broekhuizen

  Super reis, uitstekende begeleiding van zowel reisleider als chauffeur en kok. Prachtige balans tussen landschap, cultuur, en fauna.

 • 9 13-07-16

  Bram Van Hees

  een geweldige ervaring met een geweldige reisleider

 • 9 13-07-16

  Jeroen Van Hees

  fantastisch, gezellig en onvergetelijk

 • 9 13-07-16

  Dominique Weesie

  De reis was zeer afwisselend we hebben heel veel prachtige natuur gezien. De reis zat goed in elkaar met leuke afwisseling tussen overnachtingen in tenten en hotels.

 • 9 13-07-16

  Rian Eijsermans

  Namibie is prachtig! Zeer gevarieerd landschap en prachtige woestijnen gezien. Mooie kampeerplekken midden in de natuur met weidse vergezichten en indrukwekkende sterrenhemels. Super leuk dat we bij ieder tentenkamp een kampvuur hadden. Het eten door de meereizende kok bereid was altijd super lekker en gevarieerd. Het reistempo was hoog,waardoor sommige prachtige plekken helaas weer snel verlaten werden, maar daardoor hebben we ook veel van het land kunnen zien! We hebben een prachtige reis gehad!

 • 9 13-07-16

  Mara Van Dijk

  Ik vond het een geweldige reis. Er zat een goed tempo in, waardoor we heel veel hebben gezien. Reisleider Bazz was professioneel, gezellig en wist antwoord op al onze vragen.

Familiereis Zuidelijk Afrika

Duinen en dieren

image
22 dagen vanaf € 2.798
Naar boven