< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,2
Reisroute 7,7
8.5 211 beoordelingen
  • 10 03-08-16

    Sonja Spek

    Fantastische reis, goed verzorgd met uitstekende accomodaties. De reisleiding was deskundig en ervaren en kon veel vertellen over de omgeving en regelde meer voor ons dan verwacht.

  • 9 03-08-16

    Willemijn Vernout

    Een zeer afwisselende familiereis door Zuid-Afrika, met een prettige reisleider die ons enorm veel wist te vertellen over het land, de bewoners en de geschiedenis. Het spotten van The Big Five en de walvissen was indrukwekkend. En met zo'n fijne groep zou ik nog wel eens zo'n reis willen maken!

  • 9 03-08-16

    Michiel Janssens

    Een geweldige gevarieerde reis met heel veel hoogtepunten

  • 8 01-08-16

    Meerten Van Duin

    Goed georganiseerde reis. Fantastische reisleider, Jammer dat er na boeken nog zo veel aanpassing in voornamelijk overnachtingsplekken zijn doorgevoerd.

  • 9 01-08-16

    Debby Brill

    Super reisleider en chauffeur...prachtige plekken

  • 8 01-08-16

    Sonja Boers

    Reis was intensief, indrukwekkend, gezellig en goed geregeld!

  • 8 30-07-16

    Ronald De Boer

    Wij hebben een fantastische reis door zuid -Afrika gemaakt met een grote diversiteit aan bezienswaardigheden met een geweldige groep volwassenen en kinderen.

  • 8 30-07-16

    Michael Verweij

    Mooie rondreis, veel natuur en interessante steden en iedere dag nieuwe hoogtepunten. Geen overdreven lange busritten.

  • 9 30-07-16

    Rose Straatman

    Leuke reis, leuke mensen, eigenlijk wel fijn dat in veel hotels de Wi-Fi het niet deed, want daardoor gingen we gezellig met elkaar spelletjes spelen.

  • 9 30-07-16

    Anja Hermkens

    Van begin tot het eind enorm genoten van de adembenemende natuur, de onmetelijke ruimte, de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, de verschillende mensen. Met dank aan een geweldige 16+ groep en Sawadee!

  • 9 30-07-16

    Alice Kremers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-07-16

    Elke Molenaar

    Vanaf onze aankomst en ontvangst bij onze groep en gids, tot het afscheid van diezelfde mensen heb ik ontzettend kunnen genieten. Het land met zijn diversiteit in natuur, maar ook met zijn economische 'apartheid' is met één woord indrukwekkend te noemen. Een absolute aanrader, tot in de puntjes geregeld.

  • 9 27-07-16

    Arno Van Der Padt

    Het was een prachtige reis en een leuk gezelschap waarmee we hebben gereisd. we zijn goed begeleid door een enthousiaste reisbegeleider.

  • 9 27-07-16

    Frank Janssen

    Prima verzorgde reis door uitstekende reisleider. Goede accommodaties en mooie routes door het geweldig mooie Zuid-Afrika.

  • 8 27-07-16

    Karin Verschoor

    Wat een geweldige reis. Indrukwekkend om wilde dieren van zo dichtbij te ervaren. Fijn om zo'n enthousiaste reisleider bij ons te hebben. De kinderen hebben enorm genoten. Super reis!!

  • 9 27-07-16

    Gerlinde Kroeze

    Het was heerlijk. Goed geregeld, mooie locaties, leuke gids.

  • 10 27-07-16

    Wilfred Castricum

    Zeer goed ingedeelde reis. Reis zeer geslaagd door zeer enthousiaste reisleider Riaan en chaufeuse Elaine. Beide hebben bijgedragen aan weer een bijzondere ervaring.

  • 10 23-07-16

    Jolande Videler

    Een gevarieerde reis, mooi opgebouwd, met dieren, natuur en de geschiedenis van Zuid-Afrika/apartheid. Swezula Mountain camp was een topper, door de ligging en het contact met de bevolking. Kaapstad een relaxte afsluiting

  • 8 23-07-16

    Tessa Leerkes

    Ik vond het echt een fantastische ervaring. De reisbegeleiding was top en de reis zelf ook. Het enige nadeel vind ik zelf als 20jarige dat er bij een 16+ reis in onze groep in verhouding meer kinderen waren van onder de 16 dan boven de 16.

  • 9 23-07-16

    Lotte Bakker

    Ik vond deze reis naar zuid-afrika met sawadee ontzettend leuk! Het was echt een hele leuke ervaring. We hadden een hele leuke groep en een hele goede gids. Er waren veel leuke uitstapjes en er waren ook altijd veel verschillende opties die je kon kiezen. De hotels waren ook zeer goed en heel verschillend wat ik erg leuk vond. Ik vond het dan ook een zeer geslaagde reis, zeker een aanrader!

Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland

Op zoek naar de Big Five

image
20 dagen vanaf € 2.398 € 2.298
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!