< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,5
8.5 258 beoordelingen
  • 9 13-07-18

    Anja Moons

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-07-18

    Erik Van Der Weerden

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-07-18

    Hans Vermeulen

    Leuke trip met dit gezelschap

  • 8 07-07-18

    Daisy Daems

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 06-08-17

    Muriel Van Beurden

    Het is een mooie reis. Natuur, cultuur en niet teveel km in de bus.

  • 8 06-08-17

    Jowi Bijsterbosch

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-08-17

    Ingrid Lanckmans

    Heel fijne reis, goed georganiseerd, geweldige gids

  • 9 06-08-17

    Patrik Wirix

    We hebben een fantastische ervaring achter de rug. Het prachtige afwisselende landschap en de fauna geven een unieke beleving. Deze ervaring wordt versterkt door de verassende en goede accomodatie en reisbegeleiding.

  • 8 06-08-17

    Evelyne Wirix

    Fantastische ervaring

  • 9 06-08-17

    Geerhard Davina

    prachtige reis; goede gids en geluk van een fijne groep

  • 8 06-08-17

    Ilône Geerdink

    Wij hebben fantastische afwisselende reis door Zuid Afrika en Swaziland gemaakt. De reis was goed georganiseerd, we hadden een gezellige groep, de kids hebben zich uitstekend vermaakt wat wil je nog meer. Het eten was heerlijk en de mensen waren overal erg vriendelijk. Voor mij was de reis meer dan geslaagd.

  • 10 06-08-17

    Lieselotte Wirix

    Ik vond het een super leuke reis, kortom een reis om nooit te vergeten met fantastische mensen. (Niet te vergeten onze gids Gabriël zonder hem zouden we niet ver geraakt zijn)

  • 8 01-08-17

    José Agterberg

    geen commentaar

  • 8 01-08-17

    Ingrid Theunissen

    Fijne reis, met veel pluspunten maar ook een paar minpunten. Pluspunten: veel gezien van prachtige natuur, reis was goed georganiseerd, mooie accommodaties, geweldige reisleider, gezelligheid met groep. Minpunten: veel in bus, lange volle dagen, weinig vrije tijd, weinig afwisseling tussen natuur en cultuur, weinig tijd voor wandelingen. Er was weinig informatie vooraf over de inhoud van de excursies op de vrije dagen.

  • 9 01-08-17

    Leone De Lange

    Geweldig. Zoals is gehoopt had, dat het zou zijn, zo was het! Een leuke groep, leuke klik met ouders/ kinderen onderling, mix van activiteiten, cultuur en dieren, fantastisch!

  • 9 01-08-17

    René Lensen

    Prachtige reis, goede combi tussen natuur, wildlife en gezelligheid met andere families, fijne reisleidster. Wel is het handig om duidelijker op jullie site te beschrijven dat alle optionele excusies altijd ter plekke kunnen worden bijgeboekt. Wij hebben, omdat dit niet duidelijk genoeg was zelf ook excursies bijgeboekt vanuit nederland wat achteraf helemaal niet nodig was en ook duurder uitvielen. Meer info over bij te boeken excursies op de diverse locaties is heel handig.

  • 8 01-08-17

    Jacqueline Kuipers

    Goed geregeld, goede reisleider, zij was aardig en wist veel te vertellen, leuke groep, iedereen van ons gezin blij, veel mooie dingen gezien

  • 8 30-07-17

    Leo Uijtendaal

    De reis was goed georganiceerd. veel van Zuid Afrika en Swaziland bekeken. Had wel wat meer uren in het krugerpark willen doorbrengen en minder in kaapstad.De tussenstops waren soms wat lang.. Dat breekt het ritme en het duurt langer voor je op de volgende bestemming aankomt.

  • 8 30-07-17

    Ine Tibosch

    Prima!

  • 9 27-07-17

    Lydia Van Den Akker

    het was een geweldige reis, waarbij je veel te zien krijgt. Druk programma met veel indrukken.

Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.