< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,8
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,2
9.0 63 beoordelingen
  • 9 23-07-14

    Trudie Bosma

    Leuke, afwisselende familiereis ter kennismaking met het megalomane China, waarin alles gigantisch is, of in enorme hoeveelheden geproduceerd wordt en ontwikkeld wordt zodra de regering dit beveelt. Maar ook een prachtig land, zeer afwisselend landschap, ongekend mooi!

  • 9 22-07-13

    Steven Bos

    Een fantastische familiereis vol hoogtepunten. Neem je gezin mee. Zorg voor een goede lichamelijke en mentale conditie en je beleeft de reis van je leven

  • 9 22-07-13

    Yvonne Van Dorp

    veel gezien, veel activiteiten gedaan, mooie vakantie.

  • 9 22-07-13

    Kitty Stavenuiter

    Zeer actieve familiereis, waarbij genieten voorop staat.

  • 8 15-07-13

    Poul Brands

    Interessante en mooie rondtocht door China: eigenlijk een soort stedentrip van 3 weken met een kort rustmoment halverwege in de natuurlijke omgeving van Longji.

  • 9 15-07-13

    Kees Klaver

    Fantastische familiereis gehad van Beijing tot Shanghai. Heel veel gezien en vooral gedaan (qua inspanning kan er wel een bolletje bij). Hoogtepunten: de Muur, tocht door rijstterrassen Pi'ang, reis met de trein, fiets/scootertocht karstgebergte bij Yangshou, Shanghai (acrobatenshow optioneel, maar zeker doen, spectaculair). Beijing, verboden stad, moet je geweest zijn, maar viel tegen, wandelen door de hutong is veel leuker. Succes mede te danken aan onze geweldige gids Lily. We troffen het zeer met onze reisgenoten. Een zeer inspirerende familiereis.

  • 9 26-07-12

    Peter De Reus

    Een gevarieerde, interessante en gezellige reis, die een blik geeft in het rijke verleden van China en in de kracht en omvang van de ontwikkelingen van de laatste jaren. Shanghai imponeert meer dan New York. In Xi'an rijden alle scooters/brommers electrisch. In Peking en Shanghai bijna alle. Chinezen hebben veel plezier en zijn absoluut niet stug (meer).

  • 9 23-07-12

    Mechelien Ruijs

    Een overweldigende ervaring.

  • 7 23-07-12

    Rolf Van Den Bogaerde

    Prachtig land met grote contrasten. Indrukwekkend qua oude cultuur , maar ook de omslag naar het moderne China is even indrukwekkend. Meer naar het echte platte land hadden we leuker gevonden. Nu was het erg veel stad, en ook tourisme, waardoor het gevoel van echt de mooie plekken zien op een minder touristische manier zoals we wel eerder hebben meegemaakt met dit soort reizen tegenviel. Tevens daardoor weinig momenten van even in echte rust kunnen bijkomen.

  • 8 16-07-12

    Annette De Vries

    Een mooie, gevarieerde reis door een prachtig land. Leuk ook om met kinderen te doen. We hadden ook in dat opzicht een geweldige reisleidster.

  • 8 12-07-12

    Cynthia Muradin

    prima

  • 9 12-07-12

    Margo Kraaij

    Je wordt ondergedompeld in een andere wereld waar mensen op alle fronten de dingen anders regelen. Indrukwekkend om van zo dichtbij te zien en mee te maken. Je bevind je steeds op andere plekken, van drukke steden tot stille wateren, daar doorheen laveren met een kleine groep 'bekende' waardoor je je continue veilig voelt om ook zelf erop uit te gaan, de basis is vertrouwd dat zorgt voor veel vrijheid in beweging. En overal is wel iets waar je dichter bij wil komen, op markten, bij theehuizen, eten op straat of door de straten lopen, gewoon tussen al die chineze mensen doorlopen en kijken waar zij naar kijken en hoe zij de dingen doen. Prachtig, vol bewondering en verbazing over hoe je in eenvoud de dingen aan kan pakken. De bedrijvigheid is mooi en indrukwekkend. Het relativeert je wereldbeeld en dat is zeer prettig. Daarbij is de natuur zo weergaloos aanwezig steeds, daar 3 weken doorheen kunnen kruizen is rijkdom voor mij.

  • 9 07-07-12

    Patricia Termeer

    Veelzijdige, indrukwekkende en uitgebalanceerde reis voor zowel kinderen en ouders.

  • 9 07-07-12

    Esther Van Leeuwen

    Leuke afwisselende reis van activiteiten en vrije tijd. Leuke wandelingen en fietstochten. Geproefd aan de chinese cultuur en fantastisch gewandeld over de chinese muur.

  • 9 07-07-12

    Ruud Joore

    Overweldigende kennismaking met snel veranderend China.

  • 9 27-07-11

    Nanny Jacobs

    China is een druk maar wel indrukwekkend land. De reis is goed georganiseerd en je ziet veel steden. Het is leuk om met gezinnen rond te reizen.

  • 9 27-07-11

    Erik Chen

    Nog een keer!

  • 9 27-07-11

    Willem De Ruiter

    Afwisselend, boeiend, actief en goed georganiseerd.

  • 9 27-07-11

    Cecile Kuijpers

    Een hele positieve ervaring voor onze familie. Voor de eerste keer een groepsreis in ons leven. Een heel goed concept voor kinderen vanaf 16 jaar. Een hele goede gids en een hele goede reis.

  • 9 14-07-11

    Marjan Schaatsbergen

    Ik heb een heerlijke reis gehad. In goede mix van groepsactiviteiten en lekker met het gezin wat ondernemen. Veel gezien, beleefd en ontdekt.

Familiereis China

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!