Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 49 beoordelingen
 • 8 02-08-19

  Bernadet

  We hebben genoten van onze reis door China. Wat een bijzonder en mooi land. Veel gedaan en gezien: steden, cultuur en prachtige natuur. Goede Chinese gids! Wel jammer dat we niet in Hongkong konden eindigen.

 • 9 02-08-19

  Anouk

  Gevarieerde reis door het contrastrijke China: stad-natuur, welvaart-armoede, technische ontwikkelingen- basale handarbeid. Dit alles vaak allemaal door elkaar heen gemixt waardoor je van de ene in de andere verbazing valt. Zeer actieve en betrokken Chinese gids (Kris). Kortom prachtige en indrukwekkende reis.

 • 8 02-08-19

  Yde

  De reis was goed georganiseerd en Sawadee had veel oog voor onze veiligheid door de situatie in Hongkong. We hebben enorm veel indrukken gekregen en heel veel gezien en gedaan, terwijl er ook voldoende tijd was om je eigen gang te gaan. Kortweg: China is de moeite waard en Sawadee heeft dit prima georganiseerd.

 • 8 02-08-19

  Renske

  Heel veel leuke en nieuwe dingen gezien en gedaan.

 • 8 12-07-19

  Waldemar

  Verrassend mooie en enerverende reis. Goed georganiseerd!

 • 9 12-07-19

  Gré

  Het was voor ons de eerste keer dat we zo’n grote reis hebben gemaakt dus we hebben niet veel vergelijking. Alles was voor ons fantastisch en heel goed geregeld, we hebben alleen een beetje pech gehad. Het begon met de heenreis, door slecht weer in Frankfurt kon ons vliegtuig op Schiphol niet op tijd vertrekken waardoor we de aansluiting misten en pas de volgende dag verder konden. Bij Lufthansa op het vliegveld was het een grote puinhoop maar daar kon Sawadee niets aan doen. Van Sawadee hebben we wel een compensatie ontvangen voor het missen van de eerste dag. Tijdens de reis hebben we door slecht weer een hele dag op het vliegveld van Chengdu gezeten waardoor we de overnachting in de rijstvelden hebben gemist. Ook dit was overmacht en alles is prima opgelost en we kregen meteen een mailtje van Sawadee en de volgende dag mochten we met zijn allen op kosten van Sawadee gaan eten. Voor de rest was het een fantastische ervaring ik heb China als een heel fijn land ervaren, mooie natuur, heel lekker en goed eten erg aardige vriendelijke mensen. Ondanks dat ze bij het wachten in een rij erg voor kunnen dringen.

 • 9 12-07-19

  Simone

  Prima introductie op China, goed georganiseerd, zeer ervaren en breed onderlegde Chinese reisleider, goede accomodaties.

 • 8 12-07-19

  Manja

  In een korte tijd zie je toch alle highlights van China. Het is erg prettig om met een gids te reizen, dat maakt het heel relaxed. En onze gids Jacky Zhen Shufeng, heeft het fantastisch gedaan.

 • 8 12-07-19

  Nienke

  Het was een mooie reis, goed ingevuld ook. Alleen kwam de reis informatie in de app niet altijd overeen met wat we daadwerkelijk die dag gingen doen. Ook is er aangegeven dat er zachte koffers werden aanbevolen terwijl dit achteraf zeker niet noodzakelijk was

 • 8 03-08-18

  Thor

  mooie verzorgde reis met de leuke bezienswaardigheden

 • 9 27-07-18

  Julia

  Ik vond het een super goede reis!! Ik heb het super leuk gehad en had een super leuke en leerzame reisbegeleider

 • 8 27-07-18

  Eline

  Mooi vol programma met goede gids

 • 8 27-07-18

  Martijn

  Goeie reisleider en erg leuke en gezellige groep!

 • 10 27-07-18

  Rick

  Geweldige reis. Chinese gids Kris was werkelijk perfect! Zou zo weer opnieuw met haar op reis willen door de rest van China.

 • 8 27-07-18

  Tycho

  Een interessante reis met een hele goede en actieve gids. We hadden een gezellige groep en er waren regelmatig vrije dagen om zelf in te vullen. Het enige verbeterpunt is dat er af en toe een hotel met zwembad zou mogen zijn; gezien de hitte (bijna 40 graden) en de hoeveelheid kids in de groep eigenlijk een must!

 • 9 27-07-18

  Hannah

  Ik vond het heel leuk! Het was een leuke groep mensen en goed georganiseerd. Onze reisgids was ook heel goed, en kon goed problemen waar we tegenaan liepen oplossen.

 • 9 27-07-18

  Jean

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 27-07-18

  Anoniem

  Interessante reis met goede balans van reisdagen en activiteiten. Veel afwisseling en leuk voor alle gezinsleden: ouders en pubers. Leuk om heel verschillende steden te zien. Fijn dat hotels altijd in centrum zijn, dichtbij OV, restaurants, winkels en parken! Zeer goede en gezellige Chinese reisbegeleidster Kris, topper!

 • 9 13-07-18

  Mathis

  De reis was heel interessant en we hadden een goede gids. De structuur van de reis was ook heel goed: we begonnen in een grote stad (Beijing), gingen dan naar steeds kleinere steden, en eindigden weer met een grote stad (Hong Kong).

 • 9 13-07-18

  Florian

  Een hele aangename reis. Had eerst wat schrik over de hygiëne en de netheid van de hotels en steden, maar was enorm verbaast over hoe netjes het er was. Lekker eten en ook prima georganiseerd.

Familiereis China

Zeg ni hao tegen China

Panda in China
17 dagen vanaf € 2.299
Naar boven