< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 7,7
Overnachtingen 7,4
Reisroute 7,5
8.3 22 beoordelingen
 • 10 21-07-17

  Dirk-Jan Otten

  De reis naar China bevatte vele hoogtepunten. Vooral de Chinese muur was erg mooi. Verder heb ik genoten van de steden Beijing, Hong Kong maar ook van de rijstvelden en het Karstgebergte. De reisleider van Sawadee was echt een welkome aanvulling.

 • 8 15-07-16

  Gerda De Groene

  China in 18 dagen: indrukwekkende reis met veel toeristische hoogtepunten. Ik vond de Chinese gids Jane fantastisch. Zij wist veel, was altijd enthousiast en loste alle problemen slagvaardig op. Helaas zaten de nachttreinreizen tegen met vertragingen die ten koste gingen van het programma. De hotelkamers waren minder: of de airco deed het slecht, of er was geen warm water, of het stonk, of het slot deed het niet of er werd boven de kamer met een drilboor verbouwd...allemaal dingen waar ik niet op zat te wachten.

 • 8 15-07-16

  Ferry Bastiaans

  Een mooie reis om kennis te maken met de high lights van China. De meest belangrijke hoogtepunten die het land te bieden heeft, worden bezocht. Zeer professionele Chinese Gids die zeer goed Engels sprak en goed aanvoelde wat de groep wilde. Door ernstige regenval en landverschuivingen moest er geimproviseerd worden en een alternatieve route gekozen worden. Mede dankzij onze gids is dat goed verlopen en hebben wij toch alle hoogtepunten kunnen bezoeken. Door de enorme vertragingen met de trein (resp. 12 uur en 7 uur) was het reizen zwaarder dan ingeschat.

 • 8 15-07-16

  Marcel Van Der Lans

  Mooie reis veel mooie dingen gezien. Wel vermoeiend en voor een familiereis is het wel prettig als er een paar hotels met zwembad of meer faciliteiten bij zijn. Het hotel in Yangshuo zou ik niet meer opnemen in deze reis.

 • 8 15-07-16

  Rosanne Bastiaans

  Het was een leuke reis en de groep was ook leuk.

 • 6 15-07-16

  Ron Van Elst

  China heeft enkele wereldattracties (zie hoogtepunten) en de ontwikkeling die het land doormaakt is onvoorstelbaar. De grote steden zijn indrukwekkend, nieuw maar niet onderscheidend, het ontbreekt aan authenticiteit en karakter.

 • 9 31-07-15

  Marion Suijker

  Hartstikke mooie familiereis. Heb best al een aantal landen gezien, maar China is echt een toegevoegde waarde. Niet op de laatste plaats door de gemotiveerde reisleider. Dank jullie wel!

 • 8 31-07-15

  Kaylee Gerritsen

  Een indrukwekkende enerverende reis

 • 9 10-07-15

  Cynthia Robotti

  The trip was amazing and our guide was great. He really helped us to understand the culture, give a lot of information and gave us orientation's tours during free time in every new city we visited. We really had enjoyed our experience in China and do it with a tour, with other people with kids and everything arranged, was a very enriching experience.

 • 8 10-07-15

  Ann Sillis

  Het was een fantastische familiesreis met veel indrukken op korte tijd. Er was een goed evenwicht tussen begeleide activiteiten en free time. We hadden een super leuke groep en een goede plaatselijke begeleider 'Jay'. Het was wel heel warm en je moet van drukte houden.

 • 10 10-07-15

  Adrian Herzkovich

  The price-value equation was perfect. Also the itinerary and logistics. Even sleeping 3 nights in a train. Our guide, Jay, was great!

 • 7 10-07-15

  Dirk Willems

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 24-07-14

  Hanny Van Den Elsen

  Fantastisch familiereis, waar in we heel veel gezien hebben. Mooie hotels en veel variatie. Om met de trein te reizen kom je in contact met Chinezen wat erg leuk is. Het was wel erg warm in de zomer. En in China kan je heel wat beklimmen zoals de muur en de trappen op bij de tempels, dus zorg dat je kuitspieren goed getraind zijn. Hopelijk hou je wel van hete pepers in je eten.

 • 9 24-07-14

  Marjolein Verhoef

  In een korte tijd leer je heel veel over China en kom je in contact met een groot aantal culturele hoogtepunten van net Chinese rijk.

 • 8 24-07-14

  Esther Westerweele

  Deze verre reis met kinderen was geweldig. we hebben ontzettend veel gezien en gedaan. een echte aanrader

 • 9 18-07-14

  Jeannette Schrijen

  Geweldige vakantie waarbij we veel hoogtepunten van het prachtige China hebben gezien. De reis was erg goed georganiseerd en bied een mooie mix van groeps- en individuele- (lees gezins) activiteiten. De groep was erg leuk, het eten heerlijk en we hadden een uitstekende lokale gids: Jing.

 • 9 18-07-14

  Miranda Ranzijn

  Prachtige reis met kinderen waarbij je in korte tijd een goede indruk krijgt van het dagelijks leven in China en de rijke cultuur. Mensen zijn alleraardigst, het eten is heerlijk en je kijkt je ogen uit. Schitterend natuurschoon, drukke steden met veel (eeuwenoude) bezienswaardigheden waarbij een wandeling over de Chinese muur slechts een van de vele hoogtepunten is. Ook de rijstvelden, het Karstgebergte, de fietstochtjes en het verblijf in Hong Kong waren fantastisch. Bovendien hadden we een gezellige groep en een geweldige lokale gids. Zij heeft veel toegevoegd aan onze reis. TOP!!!

 • 8 28-07-13

  Annette Boomkamp

  -

 • 8 28-07-13

  Jan Hein Eggers

  China is beslist een aanrader! Mooi land, heerlijk eten en een vriendelijk volk. Veel gezien en veel gedaan, een goede combinatie van cultuur en kunst! Hou wel rekening met vertraging als je veel gaat reizen binnen het land, want een paar uur vertraging heb je zo en dat kan ook wel eens oplopen tot 39 uur over 16 dagen. Maar een goede reisleider en een gezellige groep maakten het tot een heel geslaagde groepsreis! Mis HongKong niet, want voor elke shopaholic is dit de kers op de taart!

 • 8 28-07-13

  Sacha Menheere

  Nooit geweten dat het reizen in een groep zo leuk en relaxed kan zijn! Onze reisgenoten bleken dezelfde interesses (en humor) te hebben, onze kinderen konden het direct uitstekend met elkaar vinden en lokale reisbegeleider 'Dragon' regelde werkelijk alles. Zo maakten we, in rap tempo maar zonder zorgen, kennis met diverse wonderen van China en haar bijzondere bevolking. Intensief en tegelijkertijd ontspannend, indrukwekkend en bovenal onvergetelijk. Wat een reis!

Familiereis China

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

Panda in China
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!