< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hua Yu Hotel - Beijing

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Het Hua Yu Hotel ligt gelegen in het stadscentrum van Beijing waardoor je snel toegang hebt tot alle bekende bezienswaardigheden van de stad. De kamers zijn comfortabel en hebben allen een eigen badkamer. Het hotel biedt een traditioneel Chinees restaurant en is gespecialiseerd in Beijing- en Shandong- gerechten.
 •  

  Beijing naar Xian - Nachttrein

  Deze nachttrein brengt ons naar Xian. Tijdens het traject hebben we gereserveerde slaapplaatsen in open compartimenten met zes bedden (hardsleeper). Dekens en lakens worden verzorgd.

 •  

  Union Alliance Atravis Executive Hotel - Xi'an

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Dit gunstig gelegen hotel ligt op loopafstand van de de Bell en Drum Tower en Muslim Food Street. De kamers in het hotel bieden airco en een eigen badkamer. Het restaurant serveert Chinese gerechten.
 •  

  Emeishan Hotel - Chengdu

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Vanuit dit hotel is het slechts 10 minuten rijden naar de stad van Chengdu. De kamers van het Emeishan Hotel zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Het restaurant serveert lokale gerechten en er is wifi beschikbaar in openbare ruimtes.
 •  

  Liqing Hotel - Ping An

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  In de heuvels van het Longji nationaal park ligt het Liqing hotel. Vanuit Pingan heb je verschillende wandelmogelijkheden om langs rijstterrassen te lopen. Er is een Chinese eetruimte en een café dat westers en lokale specialiteiten serveert. De sfeer is vriendelijk en rustig. Er is tevens WiFi beschikbaar.

 •  

  Fawlty Towers Hotel - Yangshuo

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Fawlty Towers Hotel ligt op 150 meter afstand van West Street, de oudste straat in Yangshuo! De kamers met houten vloeren hebben een eigen badkamer, airconditioning en er is wifi beschikbaar.
 •  

  Hong Kong West Hotel - Hong Kong

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Hong Kong West hotel ligt op het schiereiland Kowloon. Hier vind je de moderne wijk Tsim Sha Tsui met vele musea, wolkenkrabbers en gigantische winkelcentra. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten die je kan ondernemen in Hong Kong.

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis slapen we in comfortabele hotels. Het kan voorkomen dat niet overal tweepersoonsbedden beschikbaar zijn. Hou er wel rekening mee dat de matrassen in Chinese hotels erg hard zijn. Tijdens de nachttreintrajecten hebben we gereserveerde slaapplaatsen in de hardsleeperklasse. In de trein wordt er voor dekens en lakens gezorgd.


LET OP: In China is het moeilijk om comfortabele driepersoonskamers te vinden. Daarom is het in tegenstelling tot onze andere Familiereizen niet mogelijk om in China een driepersoonskamer te boeken. Reis je met een oneven aantal dan is het niet nodig om een eenpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat één van de deelnemers uit de oneven groep een kamer deelt met een reisgenoot van hetzelfde geslacht uit een andere oneven groep. Wil je dit liever niet, dan raden we je aan om een eenpersoonskamer te boeken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 200,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis maken we gebruik van verschillende vormen van transport. We verplaatsen ons het grootste deel van de reis met een eigen bus. Dit houdt in dat we onderweg leuke stops kunnen maken. Tijdens de nachttreintrajecten hebben we gereserveerde slaapplaatsen in de softsleeper klasse. 4 bedden per coupe, waarbij voor dekens en lakens gezorgd wordt. Houd er
rekening mee dat op de treinstations alle bagage gecontroleerd wordt en scherpe
voorwerpen, zoals zakmessen of scharen, niet mee de trein in mogen.

Familiereis China

Kun jij al met stokjes eten?

Panda in China
18 dagen vanaf € 1.898
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.