< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,3
Reisroute 7,5
8.1 29 beoordelingen
  • 9 10-07-17

    Harmke Blaauwbroek

    Onze reis naar China was geweldig. De gids was erg behulpzaam en bood leuke excursies aan.

  • 8 10-07-17

    Iris De Graaff

    Ik vond best leuk. Het was alleen wel soms best vermoeiend en warm. Maar veder was het heel leuk. En de gids ook.

  • 8 10-07-17

    Carl Kleibeuker

    Mooie en goed georganiseerde rondreis naar verschillende delen van China.

  • 9 10-07-17

    Antoinette De Groot E/V De Graaff

    Van te voren had ik niet echt een beeld bij China. Maar wat een fantastisch land! Heel indrukwekkend. Vriendelijke mensen, heel levendig, mooie bezienswaardigheden, schoon, veilig.

  • 9 10-07-17

    Olaf De Graaff

    Ik vond China een heel leuk land en we hebben heel veel leuke dingen gezien en gedaan.

  • 8 25-07-16

    Dick Van Duijn

    De reis mag wat mij betreft als zwaar (qua inspanning) beoordeeld worden. Vroeg opstaan en veel reizen. Dat heeft wel als voordeel dat je heel highlites ziet in 3 weken en een heel goede indruk krijgt van China.

  • 8 25-07-16

    Pien Van Der Meij

    Pien, 13 jaar. Ik vond het geweldig, iets wat ik nooit zal vergeten. Heel gestresst soms, maar soms juist ook heel relaxed, alles is geregeld.

  • 8 25-07-16

    Carolien De Graaf

    Ik vond de reis zeker de moeite waard, maar ik vond het ook een zware reis.

  • 8 25-07-16

    Norah Epping

    Zeer goed georganiseerde reis, erg druk schema, maar met een land als China ontkom je daar niet aan als je de hoogte punten wilt zien in 23 dagen.

  • 9 25-07-16

    Romme Van Der Meij

    Ik vond de reis echt super!! Alle hoogtepunten van China zitten in deze reis! De reis is zwaar en je moet veel reizen maar het is het het helemaal waard!!

  • 7 22-07-16

    Paul Niehe

    Een intensieve rondreis door een interessant land!

  • 7 22-07-16

    Timon Niehe

    Hong Kong daar was veel teweinig tijde het was daar nog al gehaast

  • 9 22-07-16

    Albert Dijkslag

    De reis geboekt bij Sawadee. Een hele mooie vakantie gehad met goede begeleiding en het was allemaal goed geregeld.

  • 9 22-07-16

    Liesbeth Everts

    Geweldig beeld van China met veel hoogtepunten. Vol programma, zeker als je gebruikt maakt van de excursies op de vrije dagen.

  • 6 22-07-16

    Albert De Bruin

    De reis is op zich goed, verbeterpunten: 1.weghalen van het Kong fu park. 2. De laatste week is niet bijzonder het is vlees noch vis. Lijang, Dali en Yangshuo is meer van hetzelfde. 3. Standaard met de softsleeper klasse reizen per trein 4.Ontbijt en entree was bijna nooit inbegrepen, dat verwacht je gewoon niet bij zo'n reis. Ik moest nu constant pinnen.

  • 7 11-07-16

    Peter Gosselaar

    Kort samengevat meerdere mooie hoogtepunten met tussendoor echter ook veel betonnen lelijkheid, massale verstedelijking en verlies van (historische)authenticiteit. Veel reistijd, echter (door met name vliegreizen) weinig indruk van het tussenliggende Chinese landschap

  • 7 24-07-15

    Nord-Jan Vermeer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 24-07-15

    Frank Jungbauer

    De familiereis was een succes door de leuke mensen met wie we reisden. Vedrer heb ik van onderdelen van de reis erg genoten. Het fietsen onderweg ende wandeling over de muur vond ik bijzonder.

  • 8 24-07-15

    Dirk Kramer

    Het is eerder een belevenis en intensieve ervaring dan een vakantie. Van hoogtepunt naar hoogtepunt, waar ook heel veel Chinese toeristen op afkomen. Enorme activiteit in elke stad verrijzen wolkenkrabbers en veel verkeer. Er had iets meer ruimte mogen zijn voor rust en natuur, daar de kleinere plaatsen in het zuiden ook massaal worden bezocht door Chinese toeristen. Het eten was erg lekker, en maakt een belangrijk deel van de reis uit. Prima gids (Jin), en volgens mij heb je ook een gids nodig die uit China komt en de taal beheerst. Al met al een indrukwekkende ervaring.

  • 8 24-07-15

    Jort Bouma

    Druk en actief. Maar als je van cultuur houdt absoluut de moeite waard!

Familiereis China

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!