< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,4
8.0 24 beoordelingen
  • 8 25-07-16

    Dick Van Duijn

    De reis mag wat mij betreft als zwaar (qua inspanning) beoordeeld worden. Vroeg opstaan en veel reizen. Dat heeft wel als voordeel dat je heel highlites ziet in 3 weken en een heel goede indruk krijgt van China.

  • 8 25-07-16

    Pien Van Der Meij

    Pien, 13 jaar. Ik vond het geweldig, iets wat ik nooit zal vergeten. Heel gestresst soms, maar soms juist ook heel relaxed, alles is geregeld.

  • 8 25-07-16

    Norah Epping

    Zeer goed georganiseerde reis, erg druk schema, maar met een land als China ontkom je daar niet aan als je de hoogte punten wilt zien in 23 dagen.

  • 9 25-07-16

    Romme Van Der Meij

    Ik vond de reis echt super!! Alle hoogtepunten van China zitten in deze reis! De reis is zwaar en je moet veel reizen maar het is het het helemaal waard!!

  • 7 22-07-16

    Paul Niehe

    Een intensieve rondreis door een interessant land!

  • 9 22-07-16

    Albert Dijkslag

    De reis geboekt bij Sawadee. Een hele mooie vakantie gehad met goede begeleiding en het was allemaal goed geregeld.

  • 9 22-07-16

    Liesbeth Everts

    Geweldig beeld van China met veel hoogtepunten. Vol programma, zeker als je gebruikt maakt van de excursies op de vrije dagen.

  • 7 11-07-16

    Peter Gosselaar

    Kort samengevat meerdere mooie hoogtepunten met tussendoor echter ook veel betonnen lelijkheid, massale verstedelijking en verlies van (historische)authenticiteit. Veel reistijd, echter (door met name vliegreizen) weinig indruk van het tussenliggende Chinese landschap

  • 7 24-07-15

    Nord-Jan Vermeer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 24-07-15

    Frank Jungbauer

    De familiereis was een succes door de leuke mensen met wie we reisden. Vedrer heb ik van onderdelen van de reis erg genoten. Het fietsen onderweg ende wandeling over de muur vond ik bijzonder.

  • 8 24-07-15

    Dirk Kramer

    Het is eerder een belevenis en intensieve ervaring dan een vakantie. Van hoogtepunt naar hoogtepunt, waar ook heel veel Chinese toeristen op afkomen. Enorme activiteit in elke stad verrijzen wolkenkrabbers en veel verkeer. Er had iets meer ruimte mogen zijn voor rust en natuur, daar de kleinere plaatsen in het zuiden ook massaal worden bezocht door Chinese toeristen. Het eten was erg lekker, en maakt een belangrijk deel van de reis uit. Prima gids (Jin), en volgens mij heb je ook een gids nodig die uit China komt en de taal beheerst. Al met al een indrukwekkende ervaring.

  • 8 24-07-15

    Jort Bouma

    Druk en actief. Maar als je van cultuur houdt absoluut de moeite waard!

  • 8 17-07-15

    Richard De Klerk

    Leuk en druk programma met veel hoogtepunten. Geeft een goede indruk van het huidige China. Veel cultuur. Er mag iets meer natuur in.

  • 8 17-07-15

    Anne Marie Feije

    Enerverende reis langs de hoogtepunten van China.

  • 8 17-07-15

    Jan-Piet Vink

    Indrukwekkend en enorme verrijking om een beetje van een totaal andere cultuur geproeft te hebben. Ook letterlijk, want heerlijk gegeten. Ook vermoeiend. Door alle indrukken, vele reizen met bijbehorende rompslomp.

  • 9 17-07-15

    Irina Cairo

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-07-15

    Bart Andriessen

    Als je in goed gezelschap in ruim drie weken de hoogtepunten en verscheidenheid van China wil ervaren (de flitsende moderne metropolen, reizen met de hoge snelheidstrein, genieten van het oude China) en je houdt van lekker eten, dan is dit een familiereis voor jou.

  • 9 17-07-15

    Mark Hendriks

    Een avontuurlijke en vette familiereis vol met allemaal gekke Chinezen.

  • 9 17-07-15

    Suzanne Hendriks

    Het was een super leuke reis! De groep was geweldig en de activiteiten waren ook heel leuk.

  • 8 17-07-15

    Laurens Feije

    afwisselend, druk en onbeschrijfelijk mooi

Familiereis China

Tjaptjoi en babi pangang in overvloed

image
23 dagen vanaf € 2.398 € 2.298
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!