< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,3
Reisroute 7,5
8.1 38 beoordelingen
  • 9 28-07-17

    Roelwim De Graaf

    Uitstekend verzorgd!

  • 8 28-07-17

    Rozemarijn Kool

    Ik vond mijn reis goed gepland ! Handig dat we een app hadden waarin alles stond.

  • 8 28-07-17

    Margriet Ruizendaal

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 24-07-17

    Frank Dado

    Intensieve reis waarmee je een aardige indruk van China krijgt.

  • 8 21-07-17

    Emile Meuldijk

    Een mooie beleving waar geen worden voor zijn

  • 9 21-07-17

    Frank Van Der Gun

    Ik heb een fantastische reis gehad in China. Erg mooie dingen gezien. Een hartstikke leuke groep en een top reisleidster Lily. Ik was nog nooit met een familiereis / groepsreis geweest. Meer dan positief verrast.

  • 8 21-07-17

    Elselien Eijsvogel

    Goede reis, alles gezien en gedaan wat we wilden. Leuke groep (12 jeugd en 11 volw), prima reisbegeleidster.

  • 7 21-07-17

    Géke Martens

    Actieve reis met veel indrukken. Een modern China met grote steden en snelle treinen en prachtige natuur.

  • 8 21-07-17

    Joost Wijnant

    Een indrukwekkende reis, veel plaatsen bezocht. De mix van oudheidkundige bezienswaardigheden en de ervaring van de moderne Chinese steden laat een goed beeld van China achter.

  • 9 10-07-17

    Harmke Blaauwbroek

    Onze reis naar China was geweldig. De gids was erg behulpzaam en bood leuke excursies aan.

  • 8 10-07-17

    Iris De Graaff

    Ik vond best leuk. Het was alleen wel soms best vermoeiend en warm. Maar veder was het heel leuk. En de gids ook.

  • 8 10-07-17

    Carl Kleibeuker

    Mooie en goed georganiseerde rondreis naar verschillende delen van China.

  • 9 10-07-17

    Antoinette De Groot E/V De Graaff

    Van te voren had ik niet echt een beeld bij China. Maar wat een fantastisch land! Heel indrukwekkend. Vriendelijke mensen, heel levendig, mooie bezienswaardigheden, schoon, veilig.

  • 9 10-07-17

    Olaf De Graaff

    Ik vond China een heel leuk land en we hebben heel veel leuke dingen gezien en gedaan.

  • 8 25-07-16

    Dick Van Duijn

    De reis mag wat mij betreft als zwaar (qua inspanning) beoordeeld worden. Vroeg opstaan en veel reizen. Dat heeft wel als voordeel dat je heel highlites ziet in 3 weken en een heel goede indruk krijgt van China.

  • 8 25-07-16

    Pien Van Der Meij

    Pien, 13 jaar. Ik vond het geweldig, iets wat ik nooit zal vergeten. Heel gestresst soms, maar soms juist ook heel relaxed, alles is geregeld.

  • 8 25-07-16

    Carolien De Graaf

    Ik vond de reis zeker de moeite waard, maar ik vond het ook een zware reis.

  • 8 25-07-16

    Norah Epping

    Zeer goed georganiseerde reis, erg druk schema, maar met een land als China ontkom je daar niet aan als je de hoogte punten wilt zien in 23 dagen.

  • 9 25-07-16

    Romme Van Der Meij

    Ik vond de reis echt super!! Alle hoogtepunten van China zitten in deze reis! De reis is zwaar en je moet veel reizen maar het is het het helemaal waard!!

  • 7 22-07-16

    Paul Niehe

    Een intensieve rondreis door een interessant land!

Familiereis China

Wereldsteden, rijst terrassen en verrassend eten

image
23 dagen vanaf € 2.398
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!