< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 28 beoordelingen
 • 9 27-07-18

  Sippy Ten Brink

  Het was een prachtige reis. Veel gezien en gedaan. Leuke groep. Goeie reisleider. Uitstekend geregeld allemaal. Ik kan deze familiereis naar Japan iedereen aanbevelen. Het is in de zomer wel bloedheet en een hoge vochtigheidsgraad: je zweet je een ongeluk. Daar moet je wel tegen kunnen.

 • 9 27-07-18

  Anoniem

  Goed georganiseerd, veel fijne hotels, leuke activiteiten en een leuke groep.

 • 8 27-07-18

  Johan Bakker

  Ik ben wat slechter ter been. Niet alle reizen zijn dus geschikt voor mij. Japan is in het reizen voorspelbaar. Vrijwel overal zijn roltrappen, liften of andere voorzieningen. Er is maar weinig geweest wat ik heb moeten overslaan. Reisleider Maarten gaf op het juiste moment ook de juiste aanwijzing. Zo kon ik genieten van een bescheiden en in haar ogen rustig land.

 • 9 27-07-18

  Jacoba

  Heel mooi en bijzonder land, waar ik een klein beetje meer van begrijp, denk ik. Veel gezien in hoog tempo, maar goed te doen. Goede afwisseling tussen met de groep en alleen met eigen gezin, veel vrijheid. Zelf zou ik wel 23-24 dagen hebben gewild om nog meer te bekijken.

 • 8 27-07-18

  Mia Evers

  Het was een fijne ( familie) reis. We hebben een heel goede eerste indruk van Japan gekregen. Reizen met het openbaar vervoer ( Shinkansen en overige openbaar vervoer transport) gaf je een écht Japans gevoel, met en tussen de Japanners! De reis was goed en prettig georganiseerd. Een goede afwisseling tussen groepsactiviteiten en vrije dagen. In relatief korte tijd ( 19 dagen) veel gezien van Japan en dus een goede eerste indruk gekregen. Het smaakt naar meer. De mengeling van hypermodern en tradities, de serene rust en geordende hectiek, de beleefdheid en gezellige uitbundigheid, maakt nieuwsgierig naar de inborst van de Japanner. Zelfs Vincent van Gogh was in zijn tijd middels 600 Japanse ansicht kaarten onder de indruk en gebiologeerd van de schoonheid en mystiek van dit land.

 • 9 27-07-18

  Helga Persoon

  Het was heel prettig bij deze reis dat je zelf kon beslissen of je met excursies mee ging en dat je veel vrije tijd had. De transfer naar de volgende locatie was goed geregeld.

 • 7 27-07-18

  Rob Van Kolmeschate

  Veel hoogtepunten van Japan gezien. Veel gezelligheid beleefd aan de groepsgenoten. Deskundige reisleider die zaken goed regelde en adequate informatie gaf.

 • 8 27-07-18

  Junshe Bakker

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 20-07-18

  Ruth Deckers

  Het was een mooie en ook verrassende reis. De reden waarom het een 8 is en niet hoger, is dat het erg warm was en het programma hier op onderdelen niet op was aangepast was. Daarnaast hebben we geslapen op een plek waar geen lakens en handdoeken beschikbaar waren terwijl ons dat van te voren niet was aangegeven.

 • 9 20-07-18

  Francis Storz

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 20-07-18

  Floor Van Houdt

  Goede balans en diversiteit. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 • 9 20-07-18

  Peter Hoek

  Het was een geweldige reis. Wel heeeel heet en soms wat gestress om de trein te halen.

 • 8 28-07-17

  Renske Ek

  Prachtige reis met veel cultuur en goede 1e kennismaking met Japan, met veel ruimte voor eigen invulling. Programma zat goed in elkaar, goede opbouw van Osaka naar Tokyo. Fijn dat vervoer en verblijf zo goed was verzorgd en dat Lucie steeds zorgde voor ticktes, reserveringen etc.

 • 8 28-07-17

  Welmoed Van Der Weerd

  Mooie reis, veel steden gezien en de cultuur volledig kunnen opsnuiven. Helaas geen van te voren geregelde excursies e.d. en ook vond ik het persoonlijk erg jammer dat we niet in Nagasaki geweest zijn.

 • 9 28-07-17

  Inge Krabbenborg

  Goed georganiseerde reis met heel veel individuele vrijheid in een zeer bijzonder land.

 • 8 28-07-17

  Ilona Roodnat

  Mooie reis, je krijgt een redelijke indruk van Japan.

 • 8 21-07-17

  Rachel Lim

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-07-17

  Wilko Iedema

  Een goede gids maakt de reis tot een boeiende en onvergetelijke ervaring. Wij zijn Willem dan ook zeer dankbaar voor zijn betrokken professionaliteit, zijn doorleefde kennis van de plekken waar we geweest zijn, en zijn humor en flexibiliteit. Arigato Willem- san, petje af. Japan, zijn mensen en haar cultuur hebben we als ervaren als heel toegankelijk, veilig, gastvrij, bijzonder, schoon en verrassend veelzijdig. Van de overweldigende drukte van Tokyo tot de rust en de traagheid van Koyasan. Bijzonder om mee te maken, dat de neuzen van het Japanse volk de zelfde kant op staan, waardoor de grootste drukte toch zonder stress is, iedereen ruimt zijn rommel op, er worden geen fooien geaccepteerd ( dus geen ongewenste hebberigheid ). Kortom, smaakt naar meer. De reis heeft een diepe indruk gemaakt.

 • 9 21-07-17

  Luc Reiff

  Hoewel ik delen van van het programma leuker vond dan andere, is het geheel perfect afwisselend en mooi van opbouw. De meer dan perfecte reisbegeleiding van Willem kwam daar nog bovenop!

 • 9 22-07-16

  Caroline De Vos

  Een ontzettend leuke reis met veel afwisseling en veel vrijheid. Japan is een super relaxed land om te reizen; goed openbaar vervoer, overal lekker eten, goede hotels en heel veel interessante dingen om te zien.

Familiereis Japan

Sushi, sumo en shinkansen

Familiereis Japan
18 dagen vanaf € 3.498
Naar boven
 

Doe mee aan de Memory Challenge

En maak kans op mooie prijzen!

 • 1e plaats: Jack Wolfskin jas t.w.v. €199,95
 • 2e plaats: The North Face Surge rugzak t.w.v. €129,95 
 • 3e plaats: Een Fatboy Lamzac t.w.v. €74,50 

Daar gaan we!