< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 18 beoordelingen
  • 10 19-07-19

    Susanne

    Een aanrader voor families die van afwisseling en uitdaging houden! Cultuur, avontuur, lekker eten, natuur; het komt allemaal aan bod in deze reis. Wij waren er tijdens de mousson maar het viel reuze mee met de regen. Als het regende was het vooral einde middag-avond en in de nacht. Dipendra is een mooi mens en echt een top guide die veel over Nepal weet te vertellen, de 'regel-dingen' voor zijn rekening neemt. Al met al hebben wij echt een super tijd gehad in Nepal!

  • 9 19-07-19

    Ilona

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-04-19

    Marjan

    Een prachtige en gevarieerde reis met een goede mix van cultuur en activiteit. We zijn met drie meiden van 13, 15 en 18 jaar gegaan en iedereen heeft enorm genoten. De twee weken zijn omgevlogen.

  • 8 19-07-18

    Ria

    Hele mooie reis met een goede afwisseling tussen fysieke inspanning en genieten

  • 8 19-07-18

    Liz

    Mooie reis. Goede gids die veel wist te vertellen.

  • 8 03-08-17

    Muriël

    Het was een zeer indrukwekkende reis! Natuur en cultuur perfect in balans. Alleen jammer van het regenseizoen waardoor je minder kon zien.

  • 8 03-08-17

    Mechelien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-17

    Susanne

    Mooie afwisselende reis met prima reisleider!

  • 8 04-08-16

    Marije

    Het was een heel mooie reis, met een goede balans tussen natuur en cultuur. De gids kwam zelf uit Nepal en wist altijd interessante verhalen over zijn land te vertellen. De groep was heel gezellig en de leeftijden van de jongeren lagen redelijk dicht bij elkaar (16 t/m 20 jaar). Al met al een zeer geslaagde reis!

  • 7 04-08-16

    Jan

    Afwisselende reis , soms was het onderkomen in de bergen te primitief.

  • 10 04-08-16

    Brigitte

    Ik heb heel veel geleerd

  • 7 04-08-16

    Eva

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-08-16

    Wouter

    Super

  • 9 04-08-16

    Margo

    Mooie selectie om land in korte tijd te leren kennen

  • 10 04-08-16

    Sébastian

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-08-16

    Stella

    Wij vonden dit een afwisselende reis met een goede balans tussen natuur en cultuur onder leiding van een fijne lokale gids.

  • 9 04-08-16

    Hilde

    Dit was mijn eerste reis buiten Europa. De reis was een goede combinatie van cultuur en natuur.

  • 9 04-08-16

    Geert

    Intensieve reis met veel wisselende ervaringen. Goed evenwicht tussen inleving in cultuur, leefomstandigheden ter plaatse, natuurbeleving en fysieke inspanning tijdens de trektocht. Onder begeleiding van een prima plaatselijke gids die alles tot in de puntjes organiseerde, veel kennis had, prima communiceerde en alles deed om het ons zo aangenaam mogelijk te maken

Familiereis Nepal

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Webinar
Reis, veilig met Sawadee

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een Webinar: Reis, veilig met Sawadee

Wat kun je verwachten van de Webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen