Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 8 beoordelingen
  • 6 22-12-18

    Berend

    leuk

  • 10 22-12-18

    Ton

    het was even zoeken op vliegveld colombo naar wendy met het sawade-bord, maar toen uit het niets wilfred verscheen ging de zaak goed lopen in prachtig sri lanka, met goeie onderkomens, een paar zelfs erg luxe, een heel gezellige groep en bovenal een aardige flexibele reisleiding wilfred en minake en betrouwbare chauffeurs

  • 8 23-12-17

    Marca

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-12-17

    Kiri

    Een verschrijkelijk leuke reis met veel activiteiten. Tussen door lekker ontspannen bij het zwembad kon ook! Ik heb heel veel geleerd en het is erg gezellig geweest!

  • 8 23-12-17

    Christien

    Deze familiereis naar Sri Lanka is een erg afwisselende reis. Er is veel te zien en te doen.

  • 9 24-12-16

    Cootje

    zeer gevarieerd en lekker vol programma dat door de reisleidster flexibel werd uitgevoerd, aangepast aan wensen van deelnemers. Ze gaf tijdens de busreis ook veel achtergrond informatie

  • 10 24-12-16

    Mathilde

    De reis naar Sri Lanka was fantastisch! Ik heb elke dag enorm genoten, de tropische natuur, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en een leuke groep maakten deze reis onvergetelijk.

  • 7 24-12-16

    Jos

    Voor mij was het de eerste familie rondreis in een verre omgeving en daarbij zijn de volgende zaken opgevallen: Postief: heel veel gezien, beleefd en indrukken opgedaan: heel veel variatie in omgeving en cultuur: Negatief: vol programma, dynamiek in groep is sterk bepalend voor sfeer en vakantie beleving; kosten voor de excursies waren verrassend hoog t.o.v. levensonderhoud.

Familiereis Sri Lanka

Heerlijke winter- en voorjaarsvakantie in zonnig Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 2.049
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win!  

Wij verloten €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.