Beoordelingen over de Familiereis Sri Lanka
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 19 beoordelingen
 • 10 20-07-23

  Kees

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 20-07-23

  Nina

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 20-07-23

  Gerrit

  Sri Lanka is een geweldig mooi land met een perfecte combinatie natuur (mooie nationale parken) en cultuur (bakermat van het boedisme). Doordat alles relatief dicht bij elkaar ligt, kun je echt heel veel zien en doen in korte tijd.

 • 8 20-07-23

  Koen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 20-07-23

  Sandrine

  Alleen maar warme herinneringen aan onze Sri Lanka familiereis. Het programma was gevarieerd maar toch was er voldoende ruimte voor eigen uitstapjes. Deze reis werd al enkele jaren niet georganiseerd en we prezen ons gelukkig met onze begeleidster Devi die een echte topper is. Zij heeft echt wel wat knip- en plakwerk moeten doen. Sommige hotels of uitstapjes lagen ons wat beter dan andere maar dat is nu éénmaal zo en uiteindelijk vonden we het verschil in kwaliteit niet erg. De mooiste herinneringen hebben we aan de safari's en eco lodge. Natuurlijk mag ik lokale schoonheid van de tempels, dansvoorstelling en Sigiriya niet vergeten. Wel spijtig dat we niet wat bleven hangen in Ella want leek mij echt een toffe plek. Gelukkig ook dat Devi onze lokale gids wat afremde, omdat hij soms ging voor de Aziatische aanpak met 10 bezoeken op een dag. Dat werkt voor onze Lage Landen mentaliteit niet zo goed. Een leuke reis wordt gedeeltelijk ook gemaakt door een leuke groep en daar hadden we het erg mee getroffen. Ondanks het leeftijdsverschil van ongeveer 10 jaar vormden de jongeren een zeer hechte groep. We hebben echt heel toffe mensen leren kennen dus aan alleen een dikke kus en een merci. Graag dus tot een volgende reis.

 • 8 20-07-23

  Joannes

  Allereerst, ik ben met mijn dochter niet naar Sri Lanka gegaan om vakantie te vieren, maar omdat ik haar haar geboorteland wilde laten zien. In het programma zat veel natuur en vrije dagen, die me het mogelijk hebben gemaakt voor haar belangrijke plekken te bezoeken. Wij hebben allebei ervaren dat Sri Lankanen ontzettend vriendelijk zijn en geïnteresseerd in de enige geboren Sinhgaleese in onze groep. Binnen de groep klikte het prima.

 • 8 20-07-23

  Heidi

  Super leuke groep, reisleiding en het land is schitterend! Het was een top vakantie!

 • 8 22-04-23

  Mandy

  Perfect georganiseerde reis. Afwisselend. Fijn dat de kinderen elke dag hebben kunnen zwemmen. Reisbegeleiding was top. Zo fijn om een Nederlands sprekende begeleidster te hebben.

 • 9 22-04-23

  Dianne

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 22-04-23

  Alfred

  we zijn ondergedompeld in een prachtige groene wereld! wat een ervaring, midden in de jungle, midden tussen de olifanten en apen. En dan het andere moment tussen de locals op de markt kijken naar hoe zij leven. Hoe fantastisch is dat!

 • 9 22-04-23

  Brechtje

  Het was een geweldige reis door een prachtig landschap met een bijzonder leuke groep mensen. Wij hebben enorm genoten.

 • 6 22-12-18

  Berend

  leuk

 • 10 22-12-18

  Ton

  het was even zoeken op vliegveld colombo naar wendy met het sawade-bord, maar toen uit het niets wilfred verscheen ging de zaak goed lopen in prachtig sri lanka, met goeie onderkomens, een paar zelfs erg luxe, een heel gezellige groep en bovenal een aardige flexibele reisleiding wilfred en minake en betrouwbare chauffeurs

 • 8 23-12-17

  Marca

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 23-12-17

  Kiri

  Een verschrijkelijk leuke reis met veel activiteiten. Tussen door lekker ontspannen bij het zwembad kon ook! Ik heb heel veel geleerd en het is erg gezellig geweest!

 • 8 23-12-17

  Christien

  Deze familiereis naar Sri Lanka is een erg afwisselende reis. Er is veel te zien en te doen.

 • 9 24-12-16

  Cootje

  zeer gevarieerd en lekker vol programma dat door de reisleidster flexibel werd uitgevoerd, aangepast aan wensen van deelnemers. Ze gaf tijdens de busreis ook veel achtergrond informatie

 • 10 24-12-16

  Mathilde

  De reis naar Sri Lanka was fantastisch! Ik heb elke dag enorm genoten, de tropische natuur, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en een leuke groep maakten deze reis onvergetelijk.

 • 7 24-12-16

  Jos

  Voor mij was het de eerste familie rondreis in een verre omgeving en daarbij zijn de volgende zaken opgevallen: Postief: heel veel gezien, beleefd en indrukken opgedaan: heel veel variatie in omgeving en cultuur: Negatief: vol programma, dynamiek in groep is sterk bepalend voor sfeer en vakantie beleving; kosten voor de excursies waren verrassend hoog t.o.v. levensonderhoud.

Familiereis Sri Lanka

Sri Lanka's hoogtepunten in twee weken

image
16 dagen vanaf € 2.319 p.p.

Bijkomende kosten €18,25
p.p. o.b.v. 4 personen

Naar boven