< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 8 beoordelingen
 • 6 22-12-18

  Berend Van Bolhuis

  leuk

 • 10 22-12-18

  Ton De Roode

  het was even zoeken op vliegveld colombo naar wendy met het sawade-bord, maar toen uit het niets wilfred verscheen ging de zaak goed lopen in prachtig sri lanka, met goeie onderkomens, een paar zelfs erg luxe, een heel gezellige groep en bovenal een aardige flexibele reisleiding wilfred en minake en betrouwbare chauffeurs

 • 8 23-12-17

  Marca Wauben

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 23-12-17

  Kiri Blommaart

  Een verschrijkelijk leuke reis met veel activiteiten. Tussen door lekker ontspannen bij het zwembad kon ook! Ik heb heel veel geleerd en het is erg gezellig geweest!

 • 8 23-12-17

  Christien Hendrickx

  Deze familiereis naar Sri Lanka is een erg afwisselende reis. Er is veel te zien en te doen.

 • 9 24-12-16

  Cootje Logger

  zeer gevarieerd en lekker vol programma dat door de reisleidster flexibel werd uitgevoerd, aangepast aan wensen van deelnemers. Ze gaf tijdens de busreis ook veel achtergrond informatie

 • 10 24-12-16

  Mathilde Lohuis

  De reis naar Sri Lanka was fantastisch! Ik heb elke dag enorm genoten, de tropische natuur, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en een leuke groep maakten deze reis onvergetelijk.

 • 7 24-12-16

  Jos De Rijk

  Voor mij was het de eerste familie rondreis in een verre omgeving en daarbij zijn de volgende zaken opgevallen: Postief: heel veel gezien, beleefd en indrukken opgedaan: heel veel variatie in omgeving en cultuur: Negatief: vol programma, dynamiek in groep is sterk bepalend voor sfeer en vakantie beleving; kosten voor de excursies waren verrassend hoog t.o.v. levensonderhoud.

Familiereis Sri Lanka

Heerlijke winter- en voorjaarsvakantie in zonnig Sri Lanka

image
16 dagen vanaf € 1.798
Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.