Bezienswaardigheden Thailand

< Terug naar resultaten

Ontdek een land dat uniek is in zijn schoonheid, doordrenkt van geschiedenis en cultuur, en ongeëvenaard in zijn natuurlijke diversiteit. Van de bruisende straten van Bangkok tot de serene stranden van Phuket, van de majestueuze tempels in Chiang Mai tot de ongerepte regenwouden in het zuiden; Thailand heeft iets voor iedereen. Hier vind je een uitgebreid overzicht van de bezienswaardigheden van Thailand. Laat je inspireren door de verborgen schatten van Thailand!

Bekijk deze bezienswaardigheden in Thailand

Wij hebben de top 6 bezienswaardigheden voor u geselecteerd


 

Chiang Rai

In het noorden van Thailand ligt de stad Chiang Rai. Deze stad wordt ook wel de toegangspoort tot de gouden driehoek genoemd, de plek waar Thailand grenst aan Birma en Laos. Maak kennis met het pittoreske Noord-Thaise landschap, met zijn groene velden, bergdorpjes en vele tempels.

 

Erawan National park

Ontdek tijdens een vakantie door Thailand de provincie Kanchanaburi, met zijn hoge bergen en valleien. Hier ligt ook het prachtige Erawan National Park. De spectaculairste attractie van het Erawan National Park zijn de watervallen.

 

Kanchanaburi

De stad Kanchanaburi ligt tussen de twee rivieren Kwai Noi en Kwai Yai. De grote trekpleister van deze stad is de brug over rivier Kwai. In deze stad zijn meerdere leuke activiteiten te ondernemen en is ideaal voor een dagtripje.

 

Bangkok

De eerste kennismaking met Thailand begint in Bangkok. In de drukke hoofdstad van Thailand ervaar je de geuren en kleuren van het Aziatische leven. Drukbezette eetstalletjes met heerlijk Thais eten, overvolle winkels en de chaos in het verkeer vormen een contrast met de serene rust die je kunt vinden bij de vele ...

 

Chiang Mai

In Chiang Mai leer je veel over de Thaise cultuur. Volg hier een kookcursus om zelf al die heerlijke gerechten te leren maken. Of breng een bezoek aan het olifantenpark (elephant nature park), waar je in bad kunt met olifanten! Net buiten de stad ligt één van Thailands belangrijke boeddhistische tempelcomplexen, ...

 

Ayutthaya

De stad Ayutthaya is gelegen in de vallei Chao Phraya-rivier. Het ligt op een eiland omringd door drie rivieren die zijn aangesloten op de Golf van Siam. Koning U Thong verklaarde Ayutthaya als de mooiste stad ter wereld.

Alle bezienswaardigheden van Thailand