< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,0
Reisroute 8,1
8.5 102 beoordelingen
  • 9 20-07-17

    Liz Uijtendaal

    Ik vond alles leuk.

  • 9 20-07-17

    Rob Schipper

    Mooie afwisselende reis. Veel gezien en beleeft.

  • 9 20-07-17

    Gerrie Van Velzen

    Mooie reis, afwisselend programma met natuur, cultuur, verschillende vervoersmiddelen, fijne gids, leuke groep.

  • 10 17-07-17

    Rene Witvoet

    De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Mooie locaties, zeer leuke excursies, gezellige reisgroep en een zeer ervaren reisleider.

  • 8 17-07-17

    Peter Arnoldus

    Mooie reis. Geeft een mooie indruk van Thailand!

  • 9 17-07-17

    Matthijs Arnoldus

    Het was een erg bijzondere reis waarbij er heel veel excursies waren en we veel gezien en ontdekt hebben.

  • 8 17-07-17

    Wouter Arnoldus

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-07-17

    Ursula Van Den Brink

    Het was een reis vol hoogtepunten met een fantastische Thaise reisleider. Soms was het vermoeiend, omdat je toch veel reist.

  • 8 17-07-17

    Francien Arnoldus-Drijver

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-07-17

    Remco Schipper

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-07-17

    Willem Van Batum

    We hebben een super reis gehad,de verhouding excursies en vrije tijd was voor ouders en kinderen ideaal,we hebben binnen het programma veel gezien en leuke dingen gedaan,en door de inbreng van onze gids 'Eddy'(de beste gids die ouders en kinderen kunnen wensen) ook nog extra excursies en niet direct toeristische excursies gedaan waardoor we het echte Thailand maar vooral zijn bewoners ontmoet hebben,Sawadee en 'een Eddy' volgend jaar weer,bedankt en graag tot ziens.

  • 9 11-07-17

    Jaap Rijkels

    Leuke afwisselende reis, van alles wat, cultuur, natuur, relaxen, actie. Prima reisleider (Prasit/Eddie). Hotels veelal boven verwachting. Kinderen sloten heel goed op elkaar aan, goed die leeftijdsselectie. Leuke groep ook. Thailand heel mooi land met vriendelijke bevolking. Alleen de excursie naar de drijvende markt van Damnoen Saduak viel tegen.

  • 9 11-07-17

    Leonie Rijkels-Van Velzen

    De reis was super! We hebben een mooie rondreis gemaakt en veel gezien. Voor mij/ ons was het heel fijn om met een groep op reis te gaan, omdat mijn kinderen graag met leeftijdgenoten willen reizen. Dit pakte heel goed uit. De leeftijden kwamen goed overeen en er was sprake van een hechte, goede groep. Ik was blij dat er een reisleider was die alles organiseerde, kon ik relaxed op vankantie gaan.

  • 9 11-07-17

    Sandra Van Der Pas

    Hele mooie afwisselende reis. Tempels, jungle, Bangkok, olifanten en dan nog overal een heerlijk zwembad en een goede reisleider. Wat wil een mens nog meer?

  • 10 11-07-17

    Katka Van Batum

    Alles was goed georganiseerd en Eddy was met een woord fantastisch.

  • 9 08-07-17

    Jan Lagey

    Goede balans voor een familie.

  • 9 10-08-16

    Roy Bakker

    Een hele leuke ervaring, met een goed georganiseerde reis met een top reisleider! (Dennis)

  • 8 10-08-16

    Janneke Rikken Ev Cuppen

    Hele bijzondere goedgeorganiseerde reis! Prettige reisbegeleiding van nederlandse begeleider en lokale gids. Goed vervoer. Hotels goed geregeld en goede kwaliteit. Enige nadeel vonden wij de overstaptijd in Frankfurt op de heen en terugweg. Hoewel dit uiteindelijk ook meegevallen is. Superfijne en relaxte vakantie met de kinderen in een voor ons nieuw land. Bijzonder om weer een heel andere cultuur mee te mogen maken.

  • 8 06-08-16

    Tom Peeters

    Naar Thailand reizen met Sawadee was een toffe ervaring. De formule om in groep te reizen met families met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd is ons goed bevallen. De kinderen vonden elkaar onmiddellijk en hebben zich fantastisch geamuseerd.

  • 10 06-08-16

    Jesper Stap

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Thailand Hoogtepunten

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!