< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,7
Overnachtingen 7,6
Reisroute 8,1
8.4 85 beoordelingen
  • 9 10-08-16

    Roy Bakker

    Een hele leuke ervaring, met een goed georganiseerde reis met een top reisleider! (Dennis)

  • 8 10-08-16

    Janneke Rikken Ev Cuppen

    Hele bijzondere goedgeorganiseerde reis! Prettige reisbegeleiding van nederlandse begeleider en lokale gids. Goed vervoer. Hotels goed geregeld en goede kwaliteit. Enige nadeel vonden wij de overstaptijd in Frankfurt op de heen en terugweg. Hoewel dit uiteindelijk ook meegevallen is. Superfijne en relaxte vakantie met de kinderen in een voor ons nieuw land. Bijzonder om weer een heel andere cultuur mee te mogen maken.

  • 10 06-08-16

    Jesper Stap

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 06-08-16

    Stijn Van Den Heuvel

    Aangename groep, mooie mix van leeftijden van de kinderen (en de ouders). Afwisselende reis met verschillende verblijfplaatsen. Wel af en toe lange verplaatsingen moeten doen.

  • 7 06-08-16

    Ann Rottiers

    Een toffe groep met een gezonde mix!

  • 8 06-08-16

    Wout Van Den Heuvel

    Heel leuk

  • 8 06-08-16

    Tibo Van Den Heuvel

    Het was lekker eten, mooie hotels, toffe groep.

  • 9 06-08-16

    Mascha Keijzers

    Een prachtige reis door Thailand met een mooie afwisseling in activiteiten. Vervoer en accomodaties waren prima in orde. De groep was heel gezellig en de kinderen hebben het onderling (het was een 12+ reis) fanastisch gehad.

  • 8 06-08-16

    Erik Stap

    Gezellige groep. Goede gids, ondanks dat ze misschien meer overleg had moeten plegen met ons over de indelingen van sommige dagen.

  • 9 06-08-16

    Paul Pouwels

    Erg goed opgebouwde reis met zeker voor de kinderen een rustig reistempo. Uitstekende hotels en prima vervoer ter plekke; erg kundige reisbegeleidster.

  • 8 02-08-16

    Monique Börger

    Ik vond de reis gevarieerd. Vervoer, hotels alles oké. Sommige excursies iets te toeristisch; maar ja, ik ben zelf ook één van de vele!

  • 7 02-08-16

    Esmee Börger

    Leuke ervaring! Wel érg toeristisch maar dan heb je ook wel alle hoogtepunten van Thailand gezien.

  • 7 02-08-16

    Hense Van Den Brink

    Aardig overzicht van Thailand in drie weken.

  • 8 02-08-16

    John Hermans

    Leuke, afwisselende reis. Voldoende ruimte voor eigen dingen, prima ondersteuning door de reisbegeleidster alsook de lokale gids. Mooi programma.

  • 8 02-08-16

    Marielle Cloosen

    Prima reis, veel ruimte, goed georganiseerd.

  • 9 29-07-16

    Ronald Dubbeldam

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-07-16

    Arjan Buurman

    afwisselende reis, voldoende rustmomenten, super voor familiereizen. Alles is goed geregeld.

  • 9 25-07-16

    Martin Tas

    Ik vind dit een enorm leuke familiereis. De hotels waren zo dat de kinderen steeds lekker konden afkoelen. Het waren ook best luxe hotels; elke keer weer genieten. Dit is een perfecte reis voor gezinnen van wie de kinderen/ouders hun eerste verre reis maken. De reisdagen vielen best mee omdat we in een bus met airco zaten. Af en toe stopten we om iets te bekijken of om even koffie te drinken; we stormden dan met z'n allen naar de Amazone coffee voor een cappuccino frappé. Onze gids (Prasit) zorgde ervoor dat de kinderen goed aan hun trekken kwamen op tijd lunch (hongerige pubers zijn monsters), af en toe met patat, en geregeld een toiletstop. Ik raad deze reis aan aan alle gezinnen met nog niet al te veel reiservaring.

  • 9 21-07-16

    Chantal Slaa

    Inspirerend, genieten, goede accomodaties, lieve reisleidster met veel enthousiasme,prachtig land, lekker eten, een andere wereld en een prachtige ervaring rijker!

  • 8 21-07-16

    Annita Klijn

    Reis was prima. Reisbegeleiding uitstekend, zeer professioneel!

Familiereis Thailand Hoogtepunten

Vakantie in tropische sferen

image
21 dagen vanaf € 1.798 € 1.698
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!