Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 238 beoordelingen
  • 7 09-08-19

    Sander

    Mooie hoogte punten, leuke groep, matige reisleiding.

  • 9 07-08-19

    Wim

    Erg leuke, afwisselende, reis die vele kanten van Thailand heeft belicht. Onze reisleider Eddy Prasit heeft Thailand in al zijn smaken en geuren aan ons aangeboden. Dit heeft mij leuke en waardevolle herinneringen gebracht.

  • 8 07-08-19

    Wilna

    Het was een mooie afwisselende reis, met cultuur, natuur en geschiedenis.

  • 7 07-08-19

    Marjan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-08-19

    Dionne

    Deze rondreis door Thailand was voor ons gezin de eerste vakantie buiten Europa en daardoor best spannend. We hebben daarom bewust gekozen voor een georganiseerde groepsrondreis 16+ met Sawadee reizen. Het is een geweldige en onvergetelijke reis voor ons geweest. Het programma was zeer veelzijdig en genoeg tijd om ook zelf iets te ondernemen of juist eens te relaxen bij het zwembad want het is best druk (en heel vaak vroeg opstaan). Alles was erg goed geregeld, onze gids regelde het inchecken, we hadden altijd kamers naast elkaar en de bagage werd altijd opgehaald en naar je kamer gebracht, heel luxe. Thailand is zeer veelzijdig: cultuur, natuur, strand en steden. Ook vonden wij reizen met een groep erg leuk en gezellig. Onze dochters van 16 en 20 hadden heel snel aansluiting en we hebben met elkaar heel veel lol gehad.

  • 7 07-08-19

    Marcel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-08-19

    Sander

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-08-19

    Floor

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-08-19

    Melanie

    We hebben een fantastische ervaring opgedaan in Thailand!

  • 9 05-08-19

    Marcel

    Wat een mooi land met vriendelijke mensen. De reis was erg afwisselend, De stad, natuur, olifanten, koken, enz. De reisleidster wist veel van het land en de cultuur en maakte de reis extra gezellig.

  • 9 05-08-19

    Lukas

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-08-19

    Angie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-08-19

    Jacqueline

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 03-08-19

    Hester

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 01-08-19

    Nico

    Mooie reis met veel afwisseling. Voor ieder wat wils. Ook voldoende rust ingebouwd voor de kinderen, maar ook voor hun ouders.

  • 7 01-08-19

    Martine

    Prima reis.

  • 8 01-08-19

    Noor

    goed georganiseerd, prima balans tussen reizen en ontspanning, goede verblijven

  • 9 01-08-19

    Filip

    Het was een zeer afwisselende vakantie. Van de drukte in Bangkok & Chiang Mai tot de rust op de River Lodge & Koh Samet. Ondertussen ook even in het regenwoud en op olifantenbezoek. En dit allemaal op 1 vakantie!

  • 8 30-07-19

    Merijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-07-19

    Willemijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Thailand

Vakantie in tropische sferen

image
21 dagen vanaf € 2.099
Naar boven